Arama sonuçlarınız

1. sampsonte

Muğla İçi Motor Önerisi

ben geliyorum diye bursaya kaçtı ne güzel toprağa sokacaktım
  2. sampsonte

Aprilia Tuono 660 almayı düşünüyorum. Nasıldır?

kmsi fazla mevzu subap ayarı değil 25 30bin km arası eksantrik gergi zincirin vs değişmesi gerek tuareglerde böyle tuonolarda daha erken gerekebilir yetkili serviste 70 80bin tllik bi masraf yetkisiz serviste 35 40bin tl ayrıca 40bin küsür kmdeki bi apriliayı ucuza satmayı geç satamazsın direkt...
  3. sampsonte

2023-2024 model MT-25'ler de yatak sarma problemi

asfaltta benim göt yemiyor o korkuyu aşamadım hala o yüzden ne olacağı meçhul ama arazide de deli cesareti var çok yetenekli olduğumdan teknik bildiğimden de değil bu işin %90ı göt heralde nispeten daha yavaş olduğumuzdan ve tutuşa emanet olmadığımızdan daha rahatım benim de asfalt çok umrumda...
  4. sampsonte

2023-2024 model MT-25'ler de yatak sarma problemi

yazık... gencecik adamı ne hale getirmişler...
  5. sampsonte

Sport Touring Arayışı ve Tavsiye Beklentisi

gsxs 1000gt=sport touring gsxs 1000gx=crossover
  6. sampsonte

Naked motoru sport touring gibi kullanmak

ben çok sevdim rally strleri bizim motor için kusursuz lastik belki yanına daha dişli bi arazi lastiği alınabilir ama bu da çamursuz toprakta iş görüyor asfaltta da dişli olduğunu unutturuyor 170e kadar tabi ondan sonra götü başı dağıtıyor
  7. sampsonte

Motor Hakkında Soru?

2 kişi motoru sırtlayın ters çevirin depodaki su boşalır 🙌
  8. sampsonte

CFMoto 450SR şeytanın oyuncağı mı?

https://www.instagram.com/reels/DZyJ05qB6_f/
  9. sampsonte

Muğla İçi Motor Önerisi

transalp enduro değil diyince de kızarlar peh peh peh
  10. sampsonte

Muğla İçi Motor Önerisi

sen de gel de bize dominarın gücünü göster 💪
  11. sampsonte

Muğla İçi Motor Önerisi

ben 2 hafta sonra muğlayı da kapsayan ege turuna çıkıyorum %70 toprak 30 aslfat tet tadında 1 hafta kadar sürecek uzayadabilir kısaladabilir bunun için tuaregden daha iyi motor var mı bilemiyorum :rolleyes:
  12. sampsonte

versys 650 geri kaldı çünkü tft ekran ve led far dışında motorda yıllardır bi gelişme yok ne mekanik ne teknolojik bu klasmanda SPORT touringler 80 100 beygirken günümüzdeki modelleri er6dan bile güçsüzler ileri değil geri gitmişler resmen teknoloji namına hiçbir şey yok abs tcs telefonu...
  13. sampsonte

desmosuzlar 1 milyon
  14. sampsonte

o bütçenin en iyi uzun bacaklı asfalt odaklı motoru tartışmasız https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sadece-ciddi-alicilar-hatasiz-tracer-7-1300123008/detay...
  15. sampsonte

tuaregin yanına gider ama tuaregi satıp alacam dersen yok
  16. sampsonte

üniversite bitti yksye girdim iyi yaptım şimdi keyfine bitane daha üniversite okumayı düşünüyorum 1782150298 şimdi hatırladım multistrada 950nin şanzımanı problemliydi diye hatırlıyorum bozulduğundan değil de geçişleri problemli
  17. sampsonte

650den değil 800den bahsediyorum evimde kendim aldığım parçalarla yapsam tuaregin de bakımına ucuz derim bi gün 800ü yetkili servise yaptır o zaman konuşalım bunları :) 1782149555 finallar sınavlar bitti derken bilgisayar başına oturdum refleksen insan giriyor buraya nolsun alışmışız :ROFLMAO...
  18. sampsonte

v strom 800 sizin motorunuz değil 220 kg 80hp olması artçıyla yükle tur yaparken ve şehir içinde canınızı sıkar üzerine motor yukarıdan basık gibi rüzgardan koruma anlamında göğüs hizasından yukarı hiçbir şey yok ben oturduğumda çok garip geldiydi motoru da doğan trend getiriyor bakım maliyeti...
  19. sampsonte

tiger 900 alıyosun bana bi ömür dua ediyosun