Arama sonuçlarınız

1. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

95 beygir çıkarabiliyorken 58 beygir çıkarmış yazmamın bilinçli mühendislik tercihi olduğunu anlamışsın sen ülkemiz için önemli bir dehasın seni değerlendirmek lazım bu kadar zeka bu foruma fazla 👏👏👏👏
  2. sampsonte

sport touring tavsiyesi

uzun yolda işkence olduğu kadar da tek şeritli yollarda zevkli ben özlüyorum küçük motor sürmeyi daha az dikkat gerektiriyordu daha rahattım bununla pek işe güce gitmek için motora binesim gelmiyor uzun yolda da aradığımı bulamadım uzun bacaklı olduğundan rüzgarlı havalarda hiç konforlu değil
  3. sampsonte

sport touring tavsiyesi

250cc tek silindiri tercih ederim gibi 😁
  4. sampsonte

sport touring tavsiyesi

ben beğenmiyorum da senin yaşın geldi artık boxer seversin heralde 🤣
  5. sampsonte

sport touring tavsiyesi

aman abi aman sport touring falan değil bu er6f gibi mi sanarsın bu dede motorlarını bak sana bu yakışır ;) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-servis-bakimli-2015-bmw-1200rs-1099672992/detay
  6. sampsonte

sport touring tavsiyesi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-sahibinden-kullaniciya-k-1600-gt-1318700348/detay buldum alcan mı :sneaky:
  7. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

ncye sukutır dememizin sebebi otomatik olması değil :)
  8. sampsonte

sport touring tavsiyesi

bu biraz daha k1600lere kaçmış
  9. sampsonte

İstanbul içi rotalar

yarın rodaj bakımı var öbürsü gün yola çıkıyorum haritadan bile bakmam tabelalardan giderim :cool:
  10. sampsonte

İstanbul içi rotalar

ben şöyle yapıyorum birileri önermişse oraya özellikle gitmiyorum asıl keyif haritadan bakıp kendin bilinmeyen yerlere gitmek kendi rotanı yapmak şileye keyif yapmaya gideyim dersin bi dalyarak motoruyla virajı alamaz üstüne çıkar çok yaşandı daha da yaşanır
  11. sampsonte

Benzin Kuyruğu!

12. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

onu demiyorum cfmoto değil de hep başka bi markanın şikayeti sorunu var :)
  13. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

hiç motosiklet.net anasayfasına baktın mı :)
  14. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

yarı fiyatına da alınmaz da neyse 🤣
  15. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

uzaktan bakınca bacağının arasında benzin deposu var diye motosiklet sananlar var ama bu motor sukutırlarla aynı özellikleri taşıyor bagajı vardır az yakar en düşük en basit seviye komponentler kullanılır honda 750ccden 95 beygir çıkarabiliyorken bu motorda 58 beygir çıkarır arabalarla aynı...
  16. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

bagajı var az yakıyor bitti
  17. sampsonte

sport touring tavsiyesi

nc de sukutır
  18. sampsonte

Lastikleri değiştirmeli miyim?

kardeşim motosiklet oyuncak değil 2 teker üzerinde dengede gittiğin bi alet küçük büyük her kaza bi insanı canından edebilir o yüzden bu alette her türlü riski minimuma indirmek zorundasın yüzlerce kiloluk ağırlığı bi avuç 2 tane lastik asfaltla birleştiriyor buna yapabildiğin cebinin izin...
  19. sampsonte

oo tecrübe konuşturacaksak sessizlik lütfen aklım kalmasın diye cst lastikler yerine orta halli bi lastık alayım dedim mitas sport force plus hiçbir şey değişmedi hayatımda hatta ıslak havada cstler kaymazken mitaslar birden fazla kere götü attı bilmiyorum belki üst kalite lastik almak gerekli...
  20. sampsonte

boşuna yormayın kendinizi gençler lavuğun derdi güvenlik lastik falan değil ben 30 sene motosiklet sürdüm bunlar benim dertlerim sizin derdiniz olamaz diyor 🙂

Yeni mesajlar