Arama sonuçlarınız

1. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

klavyeyi daha zeki birine verir misin tracer 9 yazdım 0 km yazdım en ucuzunu listeledim 2024 modeli olmadığı için olabilir mi ya sabır ya şu siteye girip dalgasını geçip ban yiyen elemana hak vermeye başladım 🤣
  2. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

rally modeli o standart modeli türkiyede yok :) tracer 9un da baz modelini koymuşum gt+ yamt cart curt değil :)
  3. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

ben 1 ay evvel 590a aldım ha daha ucuza verenler de vardır 🤣 istersen 2. ellerini de kıyaslayalım o zaman işin daha yaş
  4. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

durmuş trafikte kesinlikle debriyajı olan vitesini istediğin gibi değiştirebildiğin motosiklet daha avantajlı otomatik ne zaman işe yarıyor biliyor musun filtreleme yapmak yerine iki araba arasında bekleyip önündeki araba gidince vitesle vs uğraşmayıp gazı çevirince gidiyor ya heh o zaman biri...
  5. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

üstüne biraz daha koymak derken tracer 9un fiyatı 2 katı tuaregden 🤣 hissede hissede kullanırsın gel bakalım bi araziye çıkalım neleri hissedeceksin gnasjdklgnasljk
  6. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

dedeler bu kadar sinirlenmeyin ya nc sizin motorunuz olabilir size çok yeterli gelebilir ama bize satmayın yani bunu yok iyi gidiyormuş iyi duruyormuş konforluymuş yani bunları söylemek için bu motoru forza 250yle xmaxle falan kıyaslıyor olmanız lazım bu motorlu taşıt sizin için yeterli olabilir...
  7. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

bi motosikletin otomobillerle aynı devri çevirmesi nasıl bir artı ya bu kafayı hiç anlayamıyorum şu yorumları yapabilmek için heralde başka hiç motor denememiş olmak lazım fiyat bandında emsalsiz denmiş fiyatını şöyle bırakayım siz anlayın komediyi sesi şahaneymiş ngjlasngkasjgbasd gazı...
  8. sampsonte

Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

çin malı motorunu kaç defa düşürdün de bu yorumu yapıyorsun yav ben defalarca düşürdüm hatta ön ve alt fren merkezi değişti cebimden çıkan para 2500 tlydi :D
  9. sampsonte

Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

abi 6bin kmden daha azını yazamıyordun ondan dolayı yapmış olabilirler
  10. sampsonte

şu markanın rezillikleri bitmiyor yav heyecan aramayın cfmoto alın kafanız rahat olsun bajajdan 10 kat daha sorunsuz aletler sorunlarının da arkasında duran bi garantisi var haftada 10 tane çözülemeyen bajaj problemi konusu açılıyor yuh yani bu kadarı da şans olamaz
  11. sampsonte

RS200 BMW maskesi alımı

bunu hindistandan getirtmek yerine direkt s1000rr al daha ucuza gelir
  12. sampsonte

Motosiklet Motoru Hakkında Eğitim

bir adet bajaj al o sana öğretir 😁
  13. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

ulan tabiki yeni bir sınıf uyduruyorum çünkü nc750 gibi başka bi motosiklet yok varsa sen söyle goldwinge gse büyük scooter falan diyemem çünkü goldwing gs ekonomik olsun az yaksın ucuz olsun bakımı da ucuz ve kolay olsun diye üretilmemiş motosiklet olmaktan vazgeçmemiş aletler 1783119125 50...
  14. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

ben motosikletleri neye benzediyle kıyaslamam ne için üretilmiş ne vadetmiş ne için kullanılıyor öyle sınıflandırırım ayrıca kesinlikle scooterları küçümsemiyorum ben nc750yi küçümsüyorum çünkü bu aleti motosikletlerle kıyaslarsam hiç şansı yok bundan sonra motosiklet geometrisine sahip bi...
  15. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

sukutır diyerek hakkını yemişim nc750 aslında otobana çıkabilen bir PCX!!!! pcx= motosikletten keyif almak gibi bir derdim yok tamamen ihtiyaçtan biniyorum üzerindeki fren amortisör umurumda değil bozulmasın az yaksın içine eşyalarımı koyabileyim şehir içinde işimi görsün nc750= motosikletten...
  16. sampsonte

NC750 DCT Hakkında

oğlum sen hala cevap veremedin ki sukutırlarla aynı özelliklere sahip diyorum bilerek daha güçsüz üretilmiş bagaj koyulmuş bilerek düşük devir çevirsin diye üretilmiş bloğun üretilme amacı tamamen az yaktırmak şu aletin tek pcxden tek farkı hacim olarak büyük olması birebir aynı amaçlarla...
  17. sampsonte

Rks Klight 202 Almalı Mıyım?

tvs raiderlar var 125 200 xpulse var cbf125 150 var sym wolf 250nk bile bulabilirsin scooter düşünseydin jupiter var
  18. sampsonte

Rks Klight 202 Almalı Mıyım?

ben de uçak almak istiyorum ama param yetmediği için gidip kumandalı oyuncak uçak almıyorum siz de aynı şekilde harleyler pahalı diye bu keewey 202 250 falcon freedom superlighttır regal raptordur böyle motorları almayın. ben ki bi motordan sağlamlık anlamında beklentisi çok düşük biriyim ama...

Yeni mesajlar