Arama sonuçlarınız

1. uur52

Masraflar için fiyat yardımı

Hayırlı günler arkadaşlar. Bikaç gün önce motorumu değiştirip sıfır bir motor almayı düşünüyordum ama en mantıklısı asker dönüşünü beklemek olduguna karar verdim. Şuan kullandığım motorun ufak tefek sorunları var. Bu sorunlar için az çok bir fiyat bilgilendirmesi yapabilirseniz satıp satmicama...
  2. uur52

Benzine indirim! Hayrolsun

http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/benzine-indirim-yeniden-5-tlnin-altina-indi/88949 Umarım büyük bir zammın habercisi değildir.
  3. uur52

2014 Modeller ne zaman çıkar

Arkadaşlar sıfır motorumu alacağım ama 2014 modellerin ne zaman çıkacağını merak ettim. Yakın zamanda çıkarsa boşuna 2013 almayayım. Az çok fikir sahibi olan arkadaşlar var mıdır ?
  4. uur52

BAKIMLI SYM FIDDLE FİYATI DÜŞÜRDÜM MUAYENE YENİ

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-bakimli-sym-fiddle-fiyati-dusurdum-muayene-yeni-136334742/detay/ 0546 634 34 52yi arayınız.
  5. uur52

Sıfır motor almakla hata mı ediyorum ?

Herkese hayırlı günler. Bir fikir alışverişi için konu açmak istedim. Yaklaşık 1 aydır ilk motosikletim olan fidlle 125i kullanıyorum. Düşerim kalkarım bir sorun olur 2. el motosiklette olsun diyerek 2. el aldım. Ama artık öğrendim dedikten sonra aşırı derecede sıfır alma istediği oluştu...
  6. uur52

Başka İlden Plaka Çıkartmak

Herkese selamlar. Ben motorumu satıp sıfır bir motor almayı düşünüyorum. Biraz detaycıyım istediğim bir plaka olsun istiyorum. Manisa'da amcam bu işlerle ilgileniyor 45 UUR... gibi bi plaka almak istiyorum. Sorularıma geçeyim. İkametgahım İstanbul. - Motoru İstanbul'dan alıp Manisa'ya gitmeden...
  7. uur52

Egzozdan Bu Ses Geliyor

Bugün motorla ufak bi düşüş yaşadım ve egzozdan ses gelmeye başladı. Biraz araştırdım daha önce bir kullanıcının daha başına gelmiş kendisi sorunu kaydetmiş. Aynı sorun bende de var çözümü nedir yardımcı olur musunuz ? https://soundcloud.com/bmericc/egzoz-ses
  8. uur52

Neden düştüğümü anlamadım

Az önce ilk defa asfaltla yüz göz oldum :) Yokuşu çıktım sağa döndüm. Karşıdaki araç sola sinyal verince yavaşladım. Araç durdu geniş bir alandı ve sadece ikimiz vardık. Bende araç durunca gaz verdim derken birden dönüşü yaptı. O an refleksle frene bastım birden motor kaydı altımdan. Sağolsun...
  9. uur52

Motosiklet Ustası Arıyorum

Hayırlı günler. Ben İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum. Motorumu servise götürmek yerine güvenilir işin hakkı kadar para alıp işinin hakkını da veren bir usta arıyorum. Devamlı gideceğim bir yer olsun istiyorum. Önerisi olan arkadaşlar varsa seve seve dikkate alırım :)
  10. uur52

Topcase

Herkese iyi günler. Sonunda ilk motorumu aldım ::gazla:: SYM Fiddle 125. Bu motora 46lt. çanta abartı kaçar mı ? 36lt mi alayım ? Yoksa 46lt. ideal midir bilgi almak istedim. Ona göre sipariş vereceğim.
  11. uur52

125cc önerisi

Hayırlı akşamlar. Lafı uzatmadan 125cc çin malı olmayan şık görünümlü 10 bin km altı yeni model motosiklet arıyorum. SYM Fiddle 125 ile anlaştım son anda bi sorun çıktı. Buna benzer bi kaç motosiklet önerebilrseniz sevinirim.
  12. uur52

Xenon far için muayene ve trafik

Selamlar. Biraz araştırdım ama sağlıklı bir bilgi bulamadım. Xenon far taktırmak yasak mıdır? Muayeneden geçer mi? Çevirmede ceza nedeni midir? Bazı yerlerde mercekli taktırırsan sıkıntı olmaz gibi yazılar okudum. Net bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mi ?
  13. uur52

Motosiklet seçimi

Selamlar. Bu konuyla ilgili birden fazla konu açmanın mahçupluğunu yaşıyorum. İlk motosikletimi almak için verdiğim uğraşlar sonunda bir çok motosikleti gördüm, inceledim, servislere gösterdim. Sonuç itibarıyla seçeneklerim arasında 2006 model 23bin km'de SYM HD EVO 200 ile 2005 model 15bin...
  14. uur52

A2 Direksiyon sınavı yeni uygulama

Selamlar. Az önce eğitimdeydim. Eğitmenle konuşmamız sırasında öğrendiğim yeni sınav parkurlarını bilmeyenler için aktarayım. Bildiğiniz üzere B ehliyti olanlar için yazılı sınav kalktı ancak 17 Eylüldeki direksiyon sınavına kadar olan sınavlar eski sistem olacakmış. Yani slalom yaparak git düz...
  15. uur52

Motosiklet koltuk döşemecisi var mı ?

Selamlar. İstanbul'da bildiğiniz işinin ehli koltuk döşemecisi var mı ? Koltuğu sağlıklı bi şekilde traşlatmak istiyorum.
  16. uur52

tercihleri iki motora indirdim

Gecen gun 2006 model sym hd evo 200 baktim motor temiz 20bin km.de. Az once piaggio x8 200 baktim. Motoru ayni temizlikte 2006 model ancak 65bin de. Fiyatlar ayni tutarda. Hangisini onerirsiniz ?
  17. uur52

Motor büyük geldi :)

İlk motorumu almak için bi kaç gündür araştırma yapıyodum. Dün SYM HD Evo 200 görmeye gittim üzerine oturduğumda beklemediğim bi şekilde ayaklarım yere değdi. Motoru ileri geri yapma da sıkıntı yaşamadım (ki yine de alçaltıcam) Ama boy 1,60 olunca üzerinde kayboldum :mrgreen: Zaptedemem diye bi...
  18. uur52

Scooter göstergeleri değişir mi ?

Sym Hd Evo 200 almayı düşünüyorum. Motor gayet iyi görünüyor. Ama göstergeleri hiç hoş gelmedi gözüme. Elektronik vb. göstergelerle değiştirme yapılabiliyor mu ? Kendi göstergeleri bu şekilde. [/url][/IMG]
  19. uur52

A2 direksiyon sınav motoru

Az önce kurs ile görüştüm. Artık scooter ile sınava girilmediğini, motoru devletin belirlediğini, Honda SDH 125 ile sınava gireceğimi söyledi. Benim boy 1,60. Bu motorun sele yüksekliği 77 cm. parmak ucunda durabilirim sanırım. Ama duramazsam ve tek ayak ile sürsem geçebilir miyim ?
  20. uur52

İlk motosikletim için sizlerden yardım bekliyorum

İyi günler. Forumda yeniyim. 2 gündür yeni motosiklet almakla ilgili marka belirten konular açtım ama hala bi karar veremedim. Genel bi konu açma gereği duydum. Eylül ayında ehliyetimi alıyorum. Eylüle kadar max. 4000 TL civarında bi bütçe belirledim. 2. el güzel bir motor düşünüyorum...