Arama sonuçlarınız

1. uur52

Belli kilonun üzerinde artçı taşıyamıyorum

Hayırlı günler. Bilgilerimde görüldüğü üzere fiddle 125 scooterım var. 65 kg. olan kardeşimi rahatlıkla gezdirebiliyorum. Ama geçen gün babam kendisini işten almamı istedi gittim arkaya oturdu. Kendisi 85 kg civarındadır, hareket etmemle direksiyonun sağa sola yalpalaması bir oldu. Taşıyamadım...
  2. uur52

MEB'deki rahatlık

5-6 kasımda sınava girip geçtik. Diğer ilçeleri bilmiyorum ama Şişli'de halen evraklar imzada bekliyor. P.tesinden beri arıyorum şuan müdürün önünde imzada diyorlar. Cuma oldu, çarşambaya uzayabilir diyorlar. Ve bu bir imza için bizi bekleten insanlar bizim bir aylık maaşımızı günlük yemek...
  3. uur52

Gezi Programım

Herkese iyi günler. 2014 mayıs sonu gibi üniversite bitiyor kısmetse. Askere gitmeden önce daelim s3 almayı kafaya koydum ve bir gezi programı hazırladım kendimce. Karadeniz turu desem daha doğru olur. Haziran, temmuz, ağustos ayları uygun görünüyor. İstanbuldan yola çıkıp sırasıyla Bolu-Abant...
  4. uur52

Daelim s3 sorun yaşayan var mı ?

Hayırlı günler. Sonunda hangi motoru alacağıma karar verdim. Kısmet olursa sıfır daelim s3 250 alacağım. 1 aydır araştırıyorum çoğunlukla olumlu yazılarla karşılaştım. Hatta özellikle olumsuz yazılar aradığım oldu ama bulamadım. Bu fazla kullanıcısı olmamasından da kaynaklanıyor olabilir. Ama...
  5. uur52

Alçak seleli scooter önerisi

Hayırlı günler. 250cc motor almak istiyorum. Boy sıkıntım olduğu için kendime uygun bi motosiklet arıyorum. 12 bin civarı bir bütçem var. Konuları araştırdım, forumdan bikaç arkadaştan özel mesaj yoluyla fikir aldım ama halen bir motor bulmuş değilim. Sym GTS düşündüm gittim üzerine oturdum 2...
  6. uur52

Sym GTS ile Daelim S3 kapsamlı fikir alışverişi

Herkese iyi bayramlar. Bu başlıkla ilgili bir sürü konu var. Ancak ben hangisini alayım sorusunu sorarken bugüne kadar yaptığım araştırmaları da sizlerle paylaşmak, daha iyi bir tercih yapmak istiyorum. Ben araştırmalarım sonucu daelim s3 almayı düşünüyorum ama çevremdekiler gts almamı...
  7. uur52

Motor ilk kalkışta tökezliyor

Hayırlı günler. Motosikletim fiddle 125. Son 1 haftadır ilk kalkışlarda tökezlemeye, zıplayarak kalkmaya başladı. Nedeni ne olabilir ?
  8. uur52

Sertifikayla yıl sonuna kadar idare edebilir miyim ?

Hayirli gunler. Ben ehliyet icin sertifikami aldim ancak emniyetten ehliyeti almak icin saglik raporu, adliyeden sabika kaydi vs. Uzerine bir de harclar... zaten 3 ay sonra yeni ehliyetler alinacak. Tekrar belgeler tamamlanacak. Kisacasi sertifikayla motor surulur mu? cezasi var mi ? Varsa...
  9. uur52

Ön tekerden ses geliyor sebebi nedir ?

Hayırlı günler. Motorum fiddle. 1 ay önce yine aynı şikayetim vardı servise götürdüm ön disk değişecek dediler. Sıfır disk ile değiştirdiler ses kesildi yaklaşık 1 aydır sorunsuz kullanıyorum. An itibariyle ses ufaktan da olsa yeniden gelmeye başladı. Disk bu kadar çabuk mu değişiyor ? Yoksa...
  10. uur52

Hafta sonu sınava girecek arkadaşlar için eğitim videosu

Açılan konulara bakılırsa birçok arkadaş hafta sonu sınava girecek. İçlerinde deneyimsiz ya da sadece scooter kullanmış arkadaşlar olabilir. Bu video az çok fikir sahibi olmanıza yardımcı olur diye düşündüm. 14:00'ten sonra vitesli motorda vites,kalkış vs. gösterilmektedir. Herkese başarılar...
  11. uur52

Motosiklet sürücüsünün sel sularında ölüm kalım savaşı

Amacın neydi be güzel kardeşim ABD'nin Colorado eyaletinde bir motosiklet sürücüsü sel suları içinde yaşam mücadelesi verdi. Motosikletini kaybeden sürücünün ölüm kalım savaşı kaskındaki kameraya yansıdı. Olay, yoğun yağış ve selin etkili olduğu Boulder kenti yakınlarında meydana geldi. ABD...
  12. uur52

28-29 Eylül direksiyon sınavı ertelendi

28-29 Eylül'deki direksiyon sınavı Milli Eğitim tarafından 1 hafta sonraya ertelendi arkadaşlar.
  13. uur52

Benzine indirim

Arkadaşlar benzine gece yarısı itibarıyle indirim gelecek. İndirim haberleri uur52'den alınır :) http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/benzinde-indirime-gidildi/89189
  14. uur52

Boya kodu öğrenmek

Hayırlı günler. Motosikletimi boyayacağım ama boya kodunu öğrenemiyorum. Çoğu yer düz bir parça istiyor bilgisayara okutup kodu söylüyorlar. Farın bulunduğu grenajı komple söküp götürdüm ama yok düz parça istiyorlar. Bunun başka bir yolu yok mu ?
  15. uur52

Fiddle için uygun karbüratör

Sym Fiddle II için uygun karbüratör arıyorum. Normalde karbüratör fiyatları çok uygun ama hangisi Fiddlea uygun onu bilmiyorum. Orjinali için 180 TL istiyorlar. Bilgisi olan var mı ya da uygun karbüratörü nasıl öğrenebilirim. Ustaya götürsem söyler mi şu model vs. diye ?
  16. uur52

Motosiklet kullanmaya başlayınca daha mı duyarlı oluyoruz

İyi günler. Motosiklette yeni sayılırım. Ama bu zamana kadar araba kullanırken dikkatimi çekmeyen birçok faktörün, artık ne kadar önemli olduğunu farketmeye başladım. Bunların en başında araba kullanırken umarsızca camdan eli dışarı uzatıp atılan sigara küllerinin, izmaritlerinin ne kadar...
  17. uur52

Sınav ücretine zam

Kardeşimi yeni sisteme girilmeden ehliyet alsın diye kursa yazdırdık. Ben geçen ay sınav ücreti olarak 50 TL öderken bugün "geçen hafta zam geldi" gerekçesiyle 75 TL alındı. İnanmadım başka kursları aradım "Kayıt olmayı düşünüyorum kayıt ve sınav ücreti ne kadar" diye sordum. 85 diyen oldu 75...
  18. uur52

Maslak oto sanayide lokal boya için usta

Hayırlı akşamlar. Eğer oto sanayi veya yakınlarında işinin ehli bir usta önere bilirseniz yarın sabahtan orada olacağım. Olmadı sabah dolaşıp birine emanet edeceğiz mecburen :)
  19. uur52

Yan sanayi parça bulamadım

İyi günler. Fiddle için ön çamurluk arıyorum. Komple boyaya ihtiyacı var ama onun yerine değiştireyim diyorum. Yan sanayi arıyorum ama hiç bi yerde bulamadım. Nereden temin edebilirim ?
  20. uur52

Yay Basmak

İyi günler. Yayı kademe düşürmek, amortisörü kestirmek kısacası motoru yere yaklaştırma işlemlerinin içinde en sağlıklısı hangisidir ? Eminim en uygunu orjinal halidir ama zarardan en uzak yolu önerebilirseniz sevinirim.

Yeni mesajlar