Arama sonuçlarınız

1. uur52

Daelim 2017 model gelecek mi?

Herkese selamlar. Daelim ve joymax 250 arasında kararsız kalmıştım. Daha önce joymax kullanıp memnun kalmıştım. Bu sefer daelim s3 almak istiyorum ama geçen sene 2015 modeller ellerinde kaldığı için 2016 model getirilmemişti. Anlaşıldığı üzere 2. eli yok ama benim için önemli değil. 2017'de 2016...
  2. uur52

Kaza yaptım bilgilendirmeye ihtiyacım var

Herkese selamlar. Az önce bi sucu motoru ile çarpıştık. Arkadaş ehliyetim yok diyerek kaçtı. Plakasını aldım videoya da çektim kaçarken. Şikayetçi olduğumda sigortası yoksa (olduğunu sanmıyorum) nasıl bir süreç işliyor? Sucu olduğu için kaza yaptığımız bölgenin çok uzağında olduğunu sanmıyorum...
  3. uur52

Kritlerlerim belli, sadece marka model gerekiyor.

Herkese selamlar. Kısmetse 1 sene içerisinde düğünüm var. Beylikdüzü tarafına taşınma planlarımız var. Bu nedenle hem şehir içi hem de şehir dışında kullanmak üzere bi motosiklet arayışındayım. ABS önceliğim var. Şuan aklımda yeni gelecek olan Maxsym 500 var. Ama alternatif olarak 20-25 bin TL...
  4. uur52

Arka Çantayı Tablaya Yapıştırma

Herkese selamlar. Geçenlerde bi tümsekten geçerken arka çanta bağlantı tablasından kırılıp düştü.Çantayı sökmüyorum zaten. O yüzden en sağlam ne ile yapıştırabilirim ? Artçıyla geziyorum sürekli haliyle yaslanıyor. Sağlam bir yöntem söylerseniz sevinirim.
  5. uur52

4 ay önce alinan motora plaka cikarma

Herkese selamlar. Isim geregi balikesir burhaniyeye tasinmistim. Ikametimi oraya aldirdim. oralar sakin oldugu icin firsattan istifade vitesli ogrenmek icin modial 100 prince aldim. 1 hafta kullandiktan sonra istanbula geri dondum. Motor halen burhaniyede garajda yatiyor. Ikametimi istanbula...
  6. uur52

Jikle Hk.

Herkese selamlar. Bi süre önce scooterdan vitesliye geçiş yaptım. Motosiklet yolda kalınca bir arkadaş jikleye bakalım diye yanıma geldi oynadı çalıştırdık. Netten jiklenin açık, kapalı olması konusunda biraz bilgi edincim. Ama gördüm ki 3 kademe var yukarı orta ve aşağı. Bu konuda biraz bilgi...
  7. uur52

Az önce İzmir'de şahit olduğum kaza

Motorcu arkadas yaralı. Haber almaya calisiyorum
  8. uur52

Hatalı karşı taraf olsa da dikkat edilmeli. VİDEO

Videoyu defalarca izledim. Araç 3 şerit birden değiştiriyor ancak motorcu da gişelere gelmesine rağmen biraz hızlı(hızlanıyor) düşüncesindeyim.Kesinlikle aracı savunmuyorum. Ama motosiklet kullanıcıları olarak daha çok dikkat etmeliyiz kanaatindeyim. Haklı olmaz bizi hayatta tutmaya yetmez. Bir...
  9. uur52

Garaja alarm hk.

Herkese selamlar. Evimin bulunduğu yer biraz tenha, boş bir alanda. Kapalı bir garaj yaptırdım ancak sonuçta asma kilitle kilitliyorum. Garaj hemen camın önünde. Alarm sesine hemen uyanırım ancak nasıl bir şey almam takmam lazım bilemedim. Fikir ve ya link verirseniz sevinirim.
  10. uur52

Cbr 250 kirmizi renk bulamiyorum. Nasil temin edebilirim?

Herkese selamlar. Yaklasik 2 aydir cbr 250 r kirmizi ariyorum. Stoklarda bittigini bu ayin 20si gibi gelebilecegini soylemislerdi. Hepsine numarami biraktim. Ama yeni sevkiyatlarla birlikte bi tane bile kirmizi gelmemis. Izmir istanbul balikesir bursa gibi yakin cevrelerimi aradim ama yok...
  11. uur52

Açık egzoz sesi uzun yolda rahatsiz eder mi?

Herkese selamlar. Kismetse bu ay ici racinge geciyorum. Cbr 250 kirmizi siparisimi verdim. Aksesuar olayina fazlasiyla duskunum. Bikac degisiklikle beraber acik egzoz taktirmak istoyorum. Ayda 1-2 kez balikesir istanbul arasi gidip geliyorum. Uzun yolda ses beni rahatsiz eder mi diye sormak...
  12. uur52

Plaka sadece fatura sahibi adina mi cikar?

Herkese selamlar. Gecen hafta ogrenmek icin 100 cc bi motosiklet aldim. Faturasi 2 gun once cikti. Henuz plaka ruhsat vs. Yok. Amcam motoru yegnim icin istedi verecegim ama size sorum plaka ruhsati direk kendi ustlerine alabilirler mi ? Yoksa uzerime alip onlara satis yapmak zorunda miyim?
  13. uur52

Alçaltma kiti ne gibi sorunlara yol acabilir? maksimum ne kadar alcaltilir?

Herkese selamlar. Cbr 250 kirmizi siparisini verdim ancak yere iki ayak basmak istedigim icin ebayden alcaltma kiti bakiyorum. Bu kit motoru max. Ne kadar indirir? Ve ne gibi zararlara yol acabilir?
  14. uur52

Motor iade edilir mi ?

Herkese selamlar. Uzun zamandir scooter kullanmaktaydim. Bir suredir tanidik bir kurstan vitesli motor egitim aldiktan sonra gidip en ucuzundan sifir bir mondial aldim. Cikarabilecegi sorunlari tahmin ediyordum ama henuz 45 km de olan bir motorun bozulmasi nasil biseydir. Suan motorun yanindayim...
  15. uur52

Goldwing dur kalklarda hararet yükselmesi

Herkese selamlar. Babamla birlikte yillardir motosiklet kullanmaktayiz. Gecen ay 2. El bir goldwing aldik. Dun sıkışık trafikte Dur kalklardan sonra hararet yukseldi. Daha once en yuksek hacimli motorumuz dl 650 oldugu icin boyle bir durumla karsilasmamistik. Sizlere sormak istedim bu durum...
  16. uur52

Kawasaki ninja 300 yerine oneri

Herkese selamlar. Uzun suredir yeni bir motosiklet arayisindayim. Kaliteli ve gorunus acisindan da guzel bir motosiklet ariyorum. Kawasaki ninja 300 special edition alacaktim ancak bel sorunum oldugu icin dik oturabilecegim birseyler dusunuyordum. Ama sekli guzel bir motor bulamadim. 250 cc...
  17. uur52

600cc scooter önerisi

Herkese selamlar. 600cc ve üzeri scooter arıyorum. Önceleri burgman 650 düşünüyordum ama 36-37 bin verecek bir bütçem yok. Sym Maxsym 600 düşünüyorum liste fiyatı 24bin. Başka önerileriniz varsa sevinirim. CBF falan düşünmüyorum sadece max scooter şimdiden belirteyim :) Bütçesi de önemli tabi...
  18. uur52

Surucu kurslari rezillikleri

Suan cenderede kardesimin sinava girmesini bekliyorum. Aksama videolarini atacagim ama rezillikler diz boyu. Cin mali motosikletler ayak marslariyla zar zor calisiyor. Dunya para aliyolar ama hizmete bakar misiniz
  19. uur52

Kazadan sonra tank tokatlama

Herkese selamlar. Dün kaza yüzünden 2,5 haftadır serviste bekleyen motorumu dün teslim aldım. Bugün alışveriş merkezine gittim. Dönüşte motorumun aynası kırık sol taraf haşat halde buldum. Sağolsun yaşlı bi amca yanına park ederken çarpıp devirmiş. Tutanağı vs. tuttuk. Motoru servise götürürken...
  20. uur52

Scooterda acil durum freni yaparken ?

Herkese sselamlar. Geçen taksicinin U dönüşü yaparken bana çarpmasıyla ilgili konu açmıştım. Öncelikle onun bilgisini vereyim. Tamamen taksici kusurlu bulundu ve masraflar karşılandı. O günden beri bu frenlemeye kafam fena halde takıldı. Eğer frenleme %70 ön % 30 arkaysa acil durumda ayarı...

Yeni mesajlar