Arama sonuçlarınız

1. Kafasıkarışıkadam

280 bin TL vade farksız 12 Taktit CF Moto 450 SR Hk.

1 sene kullanıp yükselteceğim tabi bunun içinde 2.el 200k bantlarında bakıyorum hani cidden bu fiyata 2.el düşük km lerde çift silindir yakışıklı motor yok bulamıyorum gönül der ki abiler r25 alım (FİYATLARI R*E BELİRLİYOR SANKİ) 😂
  2. Kafasıkarışıkadam

A2 ehliyet için en uygun motor

İPTAL ETMEK DEĞİLDE 2023 SONRALARINDA YOKMUŞ DİYİP YENİ MODELLERİNKİNİ TAKIYORLARMIŞ SORUN OLMUYORMUŞ
  3. Kafasıkarışıkadam

baktım onlara da mayıs ayında çekeceğim krediyi ufaktan da mt serilerine bakıyorum 😂 20 binde 215 bin tl ye konmuş 22 modeli 20 bin km sahibinde bişi çıkmaz ben alırım bişi çıkar korkusu yaşıyorum 1768809179 oda benim aklıma çok yattı 2023 serisi soğutucu patlatıyormuş sanırım sadece ama yeni...
  4. Kafasıkarışıkadam

şeytan işi çok az ilan , 2018 model üstü yok ve yüksek kmler:)
  5. Kafasıkarışıkadam

cbr500 lere baktım 40 binde 60 binde var 250k yi geçen var bütçemi fazla aşmak istemiyorum kredi malum 1 yılda kapansın gitsin hintlilerde keşke 400 lük dominar çift silindir olsa vibratör misali diyorlar apache sürdüm güzeldi ama artçı olunca egzozdan bi titreşim aldım biraz uzun yolda nasıldır...
  6. Kafasıkarışıkadam

Kafama sıkıcam bu konu için artık uzun ömürlü satarken çilekeş olmayacağım bir motor istiyorum 250 bandında motor alacaksam 12 ay kredi çekeceğim demin R25/mt25 lere baktım sıfıra yakın 2022-20 kasalarına 200-250 binde yatar sarmalarindan korkuyorum teker yapma gibi bir derdim yoktur asla...
  7. Kafasıkarışıkadam

İlk motor olarak TVS RTR 200 alınır mı?

raider da da vardı bu durum eğer ki parça yoksa ben satarken alıcıyla birlikte bir tamirciye gidip müşürün kablosunu kesip birbirine bağlıyorlar sattığım kişi 7 aydır kullanıyor ve hiçbir sıkıntısını görmemiş
  8. Kafasıkarışıkadam

A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

normalde tvsyi sevdim bayılıyorum ama hindistandaki 400 lük makineler buraya gelmiyor tvsden şaşmazdım apache 200 lere baktığım zaman nakit alabileceğim bir motor hızı benim için yeterli fakat raider çok titriyordu bunda da olanlar varmış artçı için arkaya birini oturtup 120 ile totosu uyuşsun...
  9. Kafasıkarışıkadam

misal 170-250 bin tl bantlarında var 2014-2017 40-80k kmlerde 24 ay değilde 12 aya çekerim
  10. Kafasıkarışıkadam

japonu çok istiyorum 400 bin taşıt kredisiyle 24 ay taksitle cb500 hornetlere baktım aklım onda ama kalbim cbr500r da onlarında az km si 400 ü geçiyor 40-50k larda 2016-2018 model alınır mı araştırmalarıma göre düşük devir ve limitörden dolayı ölümsüz motor diye geçiyormuş km ye takıntı yapmayan...
  11. Kafasıkarışıkadam

Nisan ayında almayı planlıyorum dominar 400 hoşuma gitti araştırdım biri ilerde vibratör gibi titremeye başlıyor diyor 😂 1767938971 naked çok sürdüm uzun yollarda otobanlarda rüzgardan sıkıldım naked modellere de cam taktırmak hoşuma gitmiyor o yüzden racing tarzı en az bütçeyle f/p motoru...
  12. Kafasıkarışıkadam

Benim kullandığım akrabamındı silivriye gidip gelmiştim orda ki yolun boşluğundaki rüzgarı her motorda hissediyorsun onda da hissettim ama ona sorduğumda clx250 için bi arıza ışığı problemi oldu yazılımla çözdüler ön fren şişmesini de aynı şekilde çözmüş başka bir sıkıntısını görmedim dedi 12k...
  13. Kafasıkarışıkadam

Yok 2.el 6 bin kmlere kadar açığım 100-120 arası temizleri bulunuyor mantıklı olur mu acaba swm bu arada 4 ilanı var nedense 1767797508 Her motorun kusuru vardır hacı Raider kampanaydı büyük kusurdan geliyorum dominara bakmaya çalışacağım 😂😂
  14. Kafasıkarışıkadam

başlığı artık yenilemem lazım sanırım 400 bin olunca 3 sene kredi insan psikolojisini bozar mı acaba 250 bin tl ye mi insem 2 sene için 1767788627 Başlığı öyle yazdım fakat aklımla çelişiyorum durmadan clx250 sürdüm 1 ay kadar bendeydi 12k daydı gidişatı torku sele rahatlığı çok hoşuma gitti...
  15. Kafasıkarışıkadam

işte ne kadar az ödemeli bir motor bulsam ön yargım devreye giriyor 2 sene binip yükselteceğim değer kaybı vs benim umrumda değil 2.elde değer kaybı olacak tabi 450sr ın 2.el fiyatları vogedan kat kat düşük çok mantıklı geliyor 1767779201 çok haklısınız ama yaş 20 ve motor ehliyeti daha 1...
  16. Kafasıkarışıkadam

1766939721 Daha çok naked racing tarzı endurolara boyum 170 zor taşırım gibi hissediyorum 😂
  17. Kafasıkarışıkadam

Merhaba A2 ehliyet için taşıt kredisi ile 300-400 bin liralara çıkabileceğim çoğunluk uzun yol + uzun km lerde sıkıntı çıkarmayan bir motor arıyorum aklımda (450sr,nk,cb500 hornet,kawasaki 500SE vs.) yardımcı olabilen varsa?

Yeni mesajlar