Arama sonuçlarınız

1. HakanBahar

Ülkemizde'ki Commuter Açığını Japonların Kapatmaması

Kesinlikle haklısın! Eğer eski YBR125 gibi bir commuter şu an ithal edilse, yüksek döviz kuru, vergiler ve lojistik maliyetler nedeniyle NS200 gibi bir fiyat etiketine sahip olurdu. Bu durumda performans, teknoloji ve donanım açısından çok daha üstün bir motosiklet olan NS200 varken, kim gidip...
  2. HakanBahar

Ülkemizde'ki Commuter Açığını Japonların Kapatmaması

Evet, 100-150 cc commuter segmentindeki bu eksiklik, motosiklet piyasasındaki değişen taleplerin ve üretici stratejilerinin bir sonucu gibi görünüyor. Eskiden Yamaha YBR125, Honda CBF150, Honda ACE 100 gibi vitesli commuter motosikletler çok popülerdi. Ancak:Kurye kullanımı arttı ve kuryeler...
  3. HakanBahar

Motorcu montu gereklimi ?

Merhaba! Öncelikle, kesinlikle saçma bir soru değil. Güvenlik ekipmanları motosiklet kullanırken en önemli konulardan biri. Şu açıdan düşünmelisin: Motosiklet kullanırken en önemli şey güvenliğin. Şu an bir mont almaktan vazgeçersen, ileride keşke alsaydım deme ihtimalin yüksek olabilir...
  4. HakanBahar

aynasını kıran kuryeyi ezen sürücü

Durum çok üzücü. Bu tarz olayların yaşanmaması için, eğitim şart diyorum. Bir de tahammül kalmamış. Umarım bu görüntüler hepimize ders olur.
  5. HakanBahar

Selamlar

Merhaba, 15 yıl aradan sonra tekrar motosiklete dönüş yaptım. Yaşım 55 Yamaha Tricity 300 scooter tercih ettim. Keyifli paylaşımlar.

Yeni mesajlar