Arama sonuçlarınız

1. haluk23

07 Şubat 2026 Köfte Team Çine virajlarında 😊

Aboovvv 🤪😂 Biz ona keçi diyoruz. :LOL:
  2. haluk23

Honda’nın sinyal ve korna tuşlarının yeri ve formuyla oynayıp durması

Aslında öyle değil. Renolarda korna normalde başka araçlarda bu özelliğin olmadığı bir yerde: Sinyal kolunda. Sinyal yine aynı şekilde işlev görüyor. Ekstradan bir özellik eklenmiş sadece. Motosikletlerdekine benzemesi için direksiyonun ortasındaki korna tuşuna sol elimizle basınca sol...
  3. haluk23

Honda’nın sinyal ve korna tuşlarının yeri ve formuyla oynayıp durması

2 hafta sonra konuyu güncellemiş olayım. 2 haftadır şehirdışındaydım. Yolum Çanakkaleye de düştü. @Psyduck forumdaşımızla tanıştım. Onu Çanakkalededen arkadaşım Bülentle de tanıştırdım ve de birlikte Çanakkale TROIA Yamaha Bayii'ne gittik. Hem satış ve hem de servisten birkaç arkadaşla da...
  4. haluk23

Havalar biraz düzelsin, yani Ankaradaki "yağmur-kar yağması=yolların çamur olması" olayı düzelsin beraber bir süreriz @ÇagrıBye. Zaten yaz başında tüm Motosiklet.net forumdaşlarımızın katılımıyla büyük bir Ankara buluşması niyetimiz var. 1 gece konaklayabileceklerle bol yemeli ve az gezmeli...
  5. haluk23

Hangisi daha büyük keyif ? Orta seviye bir motosiklet sürmek mi ? Spor araba sürmek mi ?

Kedi sevmek / beslemek de bunların bir kısmını sağlıyor. :LOL: Tabii en güzeli hem evinde bolca kedi beslemek ve aynı zamanda da motosiklete binmek. Akıllı mıyım neyim yarabbi?:D
  6. haluk23

Herkes haddini bilecek. 800.000 km ! Respect!!!!

Ben de piyaza tahin konmaması gerektiğini düşünenlerdenim. Bir gün öyle bir imkanım-fırsatım-yetkim olursa Serik başta olmak üzere Antalya merkez ve diğer ilçelerine olan tahin sevkiyatını durdurur, güzelim piyazın tadını daha fazla bozmalarını engellerdim. :LOL: O derece yani. Hatta...
  7. haluk23

Bu organizasyonda ben de olacaktım benim Karakaçan Wave110i ile. Tommy ile haberleştik önceden. 12 gündür şehirdışında, 1 haftadır da Burhaniyedeydim. Hafta ortası 1 gün hariç hep yağmurluydu hava. Bir de Ankaradan (arabayla) çıkarken motosiklet botlarımı da yanıma almayı unutmuşum. Son...
  8. haluk23

Tracer 900 vs vfr800x crossrunner

Merhaba. Tracer 9-900 - Mt09 serilerinde şasinin narin olduğu ve sağlam bir çukura girildiğinde bile çatlayabildiğine dair paylaşımlar okudum ve videolar izledim. Bu serilere çok hakim değilim ama sizin düşündüğünüz modelde de bu tip sorunlar yaşanıyorsa bir daha düşünün derim. Baktığınız...
  9. haluk23

Kadın sürücü problemi

Böyle bir mesaj yazıyor olduğum için cidden utanıyorum. Şu dönen muhabbeti anlamakta cidden güçlük çekiyorum. Siyasi görüş, tutulan takım, beğendiğin renk, sevdiğin yemek, yaptığın hobi, bir eylemi yapış sırası ve/veya tarzı vb... Bunlarda elbette kişiden kişiye göre farklar olacaktır ve de...
  10. haluk23

Honda Honda CRF 1000L Africa Twin Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı Başlığı

Önceki birkaç başlıkta da bahsettiğim gibi Transalp 750 bu konuda müthiş mimli.
  11. haluk23

Yeni motorum Inazuma | Çanakkale - İstanbul yolculuğum

Selamlar arkadaşım. :giggle: Kırklarelinde tanıştığınız adaşım Halukta 1200 Gs vardı 4 yıl önce ve çıktığımız birkaç turda farklı zamanlarda hem de bolca sürdüm o motoru. 2 yıldır da 1250Gs var ve nx500 le çıktığımız doğu turunda o motoru da bolca sürdüm. Ruhsuz oğlu hissiz işte. 😀 Sorunun...
  12. haluk23

Yeni motorum Inazuma | Çanakkale - İstanbul yolculuğum

Yıllardır 250 cc kullanan biri olarak sondaki o benzetme beni Inazumadan soğutur valla. Konforlu motosiklet tamam ve süper. Mercedes zaten süper. Amma velakin Gs kısmı işi bozuyor. 🫢🫣🤭 Konforlu ama hissiz ve de ruhsuz geliyor Gs bana.
  13. haluk23

Fukaralar İçin Motosiklet Önerisi

2018-2020 model Yamaha crypton s 114cc. Tam işinizi görecek motor. Az yakar. Çok da kaçmaz 😀
  14. haluk23

Transalp750 mi? Tenere 700 mü? Taureg 660 mı ?

Mt = Master of Torque. Tüm Mt serilerini deniyor aslında. Konuda Mt 07 için yazılmış olsa gerek.
  15. haluk23

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

9 numara ile ben de katılıyorum inşallah. (y)
  16. haluk23

Kaskımın modelini umuttum

Yakın gözlüğünüzün olup olmaması "yazın" kurallarına riayet etmenize pek etki ediyor gibi durmuyor valla. 😄 Selamlar.
  17. haluk23

Motosikletimi yıkadım ve ertesi gün yağmur yağdı :)

Neyse ki bir sürü Vstrom önericisinin olduğu güzide forumumuzda neredeyse tek başıma çalışıp Crf öneriyorum. Gölgelerin gücü adınaa...😆😆
  18. haluk23

Motosikletimi yıkadım ve ertesi gün yağmur yağdı :)

Çare CRF 250. :ROFLMAO: 😆
  19. haluk23

Felce karşı ekipmanlarda durum nedir?

Baskılara sonuna kadar direniyoruz Fatihçim. :)
  20. haluk23

Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

Bildiğim kadarıyla kendi parasıyla MT450 satın aldı.