Arama sonuçlarınız

1. haluk23

Dünya turu

C... R... .... 😆 :giggle::D🤣
  2. haluk23

İnterkom Önerisi

Merhaba. Kaliteli ve yedek parça desteği olan bir marka tercih etmeye çalışın. Ben Sena kullanıyor ve de tavsiye ediyorum. https://www.motosiklet.net/forum/konu/motosiklet-grup-suruslerinde-interkom-gerekliligi-ve-marka-model-secimi.222365/
  3. haluk23

Alemin kralı Yamaha

Görüyor ve de arttırıyorum. 😄 9 yaşını 1 ay sonra dolduracak 42 bin km'de 2017 rally motorumun muayenesi de pazartesi günü. 6 aydır da binmiyordum. Usb şarj, sisfarı, oxford elcik ısıtma da var 8 yıldır. Ekleme: 8 yıldır Atp zincir yağlama sistemi de var. 2 gün önce çalıştırıp biraz...
  4. haluk23

Hangi Model Transalp Alınır? Anket İçerir

Senin de bir dönem sahibi olduğun eskilerin sol kütğü crf ve monkey ile aynı. Tuşların yeri değişik ama tuşlara basılabiliyor yine. Yeni 500'lükler tıpkı nx500'ün sol kütüğü gibi korna gizlenmiş durumda. Bilin ki bu yeni sol kütüklü yeni nesil Hondalardan alırsam ben ben değilimdir. Eski...
  5. haluk23

Yıktın beni 🫣🫢🫣🤭 1774676722 O kim ola ki? 😃 Efsane XL700'ü nasıl unuturum??? yine de 750'liklere göre daha basit görünüyor. Bu 650
  6. haluk23

Kıçıkırık bir hava filtresine ulaşmak için motoru yolunmuş tavuğa çevirecek kadar soyup soğana çevirecek şekilde dizayn edilmiş XL750 Transalp'lerin hiçbir versiyonunu tercih etmem. İsterse Ankara'dan İstanbul'a 2.8 litre tüketerek gitsin. 🤭 :D Eski XL650V Transalp akar.
  7. haluk23

42.000 Kilometre Boyunca Rks Spontini Tecrübem.

Efsane konu olmuş Erencim. 🧿 😍 Eline sağlık. Piston bu kez aşşa inmiş hem de. 🫣:D
  8. haluk23

Alemin paşası Suzuki Inazuma

Benden olduysa senden kralı olur diyeceğim ama o zaman da paşa olmuş olmuyorsun sanki. :ROFLMAO:
  9. haluk23

Alemin paşası Suzuki Inazuma

.
  10. haluk23

Motosiklete castrol araba yağı koysak ne olur?

Paşaalanı gibi olmuş forum. :ROFLMAO:
  11. haluk23

Depolama birimlerindeki dost kazığı...

Konusu açılmışken ben de çok kullandığımız bir depolama birimini yanlış telaffuz ediyor olduğumuz bilgisini araya sıkıştırıvereyim. 240 Gb ifadesindeki "Gigabyte" kısmını nasıl okuyoruz? "Cigabayt" şeklinde. Peki İngilizcede nasıl okunuyor? "Gigabayt" şeklinde. Yani işi zora sokup g...
  12. haluk23

Tenere 700 vs F900GS vs Tiger 900 Rally Pro

Sene bilmek kaç. 10-11, belki de 12 yaşında falanım. İngilizceye Fransızım. "Eye of the Tiger" şarkısı çalıyor radyoda. Hemen kaseti taktım ve de rec - record - /rɪˈkɔːd/ (rikoğd) tuşuna bastım. Ve şarkıyı kaydettim. Sonra kasedin aynı yüzüne başka şarkılar daha kaydettim. Takip eden...
  13. haluk23

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Bu bilgiye katılmakla birlikte sıfır rakımla, ikamet etmekte olduğum yaklaşık 1200 metrelik rakımdaki Türkkonut-Dodurga-İncek muhitlerimizin havasını dikkate alarak, gündüz-gece sıcak farkını da hesaba katınca özellikle geceleri soğuktan imanı gevretmede bayrağı son düzlükte yine İç Anadolu...
  14. haluk23

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

Var ama arkaya oturan peglere basınca dizleri kendi çenesine falan çarpıyor. 🤣 🤣
  15. haluk23

Bana çapır bulun

Merhaba, 2025 Ağustosunda çıktığımız turda Uzungöl tepelerinde ful kabak lastikleriyle yanımızdan geçen Honda Shadow VTC 750'yi unutamıyorum. Altımızda CRF'ler Biz robokop gibi giyinmişiz.🤣 Rotamız Karester Yaylası sonrası D915 Derebaşı virajları. 10 kez falan "Maşallah" dedim Abdullah...
  16. haluk23

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

80 kilonun üstüne çıktım çıkalı benim CRF 250'ler 2 silindirli oldu. 🫣 🤣
  17. haluk23

Honda NX500 motorumun adı sigorta poliçesinde yanlış yazılmış

İlk aldığımda da öyleydi. Demek ki hala değişmemiş. Bir sorun olacağını sanmıyorum.
  18. haluk23

Rekor Tüketim 3.2 Litre!!! 3 Silindir 900 cc

Aha kafam yarıldı. 🫢🫣🤭😆
  19. haluk23

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Evli ama çocuksuzlara uyar mı peki? 🤭 🫣
  20. haluk23

Yamaha tracer 7 2024 Debriyaj ayırmama

Maksimum Kesinlikle 200 kg altı bir motosiklet olmalı. Daha da hafif olursa daha da kral olur hatta. 2023-24 makyajlı kasa Tracer bakıyorum 7-8 aydır ama bu debriyaj sıkıntısı beni bağladı işte. Önceki yıllarda böyle bir sıkıntı yok ama onların da korna tuşunun yeri sıkıntı işte. 🫣 🫣