Arama sonuçlarınız

1. haluk23

Dünyanın 1 numaralı motosiklet aküsü Yuasa Türkiye’de..

Hiç bir şey olmaz ya. 100 bin km sonra hele rodaj bitip üstüne 150 bin km daha yol yapsın, işte o zaman bir baktırır. 🙂🤌
  2. haluk23

Hafif Siklet Çok Yönlü ADV Motosiklet Tavsiyesi

Forumdaki 50 yaş üstü Vstromcuların sayısında artış mı oldu yoksa? :ROFLMAO:
  3. haluk23

Önemli Olan Boyuymuş.

Hayırlı olsun bu arada. Yakıt deposu yerleşiminden dolayı ağırlık merkezinin çok aşağıda olması müthiş. Keyifli sürüşleriniz olsun. Selamlar.
  4. haluk23

Önemli Olan Boyuymuş.

Henüz kimse üçgen biçiminde ... yazmamış... :ROFLMAO: 😆
  5. haluk23

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

Feysbuk, instegram bizi izliyor yeğenim: :D :ROFLMAO:
  6. haluk23

Yamaha tracer 7 2024 Debriyaj ayırmama

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim öncelikle. Şimdi bu başlıktaki bilgilerden şunu anlıyorum: 1. İkinci el olarak aldığınız 2024 model Tracer 7 motorunuzun orijinal debriyaj baskı balatası geri çağırma kapsamında değiştirilmişti siz motoru almadan önce. 2. Ama sizin yine "debriyaj çekili...
  7. haluk23

Motosikletle Viraj Dönememek

Merhaba, Ben Ankara'da hiç eğitim almadım. Diğer arkadaşların yazdıkları daha doğru ve günceldir muhtemelen. Honda Güvenli Sürüş 1-2-3 eğitimlerini aldım zamanında ama son eğitimin üstünden 8 yıl falan geçti. Sonra da işte bu yıl 8-9 Mart'ta 10 forumdaş olarak @Okan Sinan Ocan ve @Mallaca...
  8. haluk23

kaza yaptım :(

Çok geçmiş olsun. Zaman her şeyin ilacı. Selamlar
  9. haluk23

5 Nisan 2026 / Balıkesir - Bergama - Burhaniye - Balya Rotam

Baba tarafından Yenice Pazarköylüyüm. 38 yıldır Ankarada doyuyor olsam da İlkokul ortaokul liseyi Burhaniyede okudum ve 1974'den beridir de Burhaniyeliyim. Son birkaç yılda arabayla geçmiş olsam da Bergama Kozak İvrindi, Hanlar Kazdağları Çan Yenice Balya rotalarını motosikletle yapmayalı...
  10. haluk23

Kim Demiş Japon Computer Efsanesi Bitti Diye!!!---- 0.9 Litre Tüketim

Neyse ki 2025 model makyajlı kasa CB125F'de devir göstergesi de eklenmiş.
  11. haluk23

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hayırlı olsun İsmet Ağabey. Merak ettiğim bir modeldi. İzlenimlerini bekliyor olacağım.
  12. haluk23

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

Alttaki yazıyı 02 şubat 2012 tarihinde Donanım Haber forumunda yazmıştım. Zamanında dergi ve günümüzde de muhtemelen influencer işlerinde dönen oyunları görmek adına bir fikir verebilir. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *...
  13. haluk23

lastik tamiri için fitil seti

Üstteki mesajımdaki cub motorlarım alaşım jantlı olduğu için büyük bir sıkıntı yaşamadım. Sadece sibobu değiştirmek yeterli oluyor. Ancak piyasada bulunan sibopların çoğu dandik ötesi. Crypton için 5 tane falan sibop denedikten sonra nihayet sağlam bir siboba denk geldik. Yazlıktaki de aynı...
  14. haluk23

lastik tamiri için fitil seti

Yetiştim gayrı. :) 2016 NC750x, 2017 Crf Rally, 2012 Honda Wave, 2028 Yamaha Crypton S, 2023 Crf Rally ve 2024 Crf L motosikletlerime Formulax lastik patlaması engelleyici jel uygulattım/uyguladım. Sadece NC iç lastiksiz bunlardan. Diğerlerinin hepsinde şambrel var(dı). Daha doğrusu Wave...
  15. haluk23

Motosiklet Taşıma Aparatı

Merhaba. Yapacağınız aparatta plakalık da olursa aracınızın orijinal arka plakasını oraya takabilirsiniz. Ama çok geçmeden bu tip aparatların ruhsata işletilmesi, muayeneye sokulması ve hatta tümden yasaklanması gündeme gelecektir. Parasını verince sorun ortadan kalkar ama. :ROFLMAO: Ne...
  16. haluk23

Nurcan Hızır ve Galip Bilgin'i atlamışım. Kusura bakmayın. Verdiğiniz bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim. Galiba eskisi kadar petrolhead değilim. Çok soğuttu bu Ali Cengiz oyunları beni. Bıçak gibi kestim dergileri alıp takip etmeyi. Sonra motosiklete ağırlık verdin zaten. Ve bir de...
  17. haluk23

Verimli topcase şekli

45 lt'lik kare çantalara 2 tane kask sığmaz. Yani çok küçük olmalı kasklar. Ya da bisiklet kaskı falan. 1 kask ve 1 mont bile zorlar zira iç hacmi çok kullanışlı değil. Montu şekilden şekile sokmak gerekir. Bir de şahsi görüşümdür, GP'nin çoğu ürünü müthiş kalitesiz. Koruma demirleri...
  18. haluk23

1991 yılında Oto Haber ve 1992 yılında da Auto Show dergileri ülkemizde haftalık olarak yayın hayatına atıldılar. 2014 yılına kadar bu 2 derginin HER sayısını satın aldım. Yanılmıyorsam ilk kez 2005-2006 yıllarında aylık olarak çıkan Auto Motor Sport ve Autocar dergilerinin de tüm sayılarını...
  19. haluk23

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

Sanço ve Arkadaşları, Deneme Tahtası, Nuri Uyanıkoğlu, Prosofi bende düzgün iş yapanlarda ilk sırada geliyor. Kanallarına aboneyim ve de videolarının çoğunu da izledim. BlackSheep MotoGarage ve eskiden sevmezdim ama artık o kadar rahatsız etmiyor diyeyim, Adventure İstanbul da fena değil gibi...
  20. haluk23

Dünya turu

İlk paylaşımlarından beri takip ederim Tuğçe ile Fatih'i. Hatta 2018 yılında Ankara'da bir sunumları vardı. Sunumun sonunda onlarla selfie çektim ama selfie'den çok acı çekmişim gibi çıkmışım. :ROFLMAO: Sunum çok keyifliydi. Fatih'in uzun bir süredir Tip 1 diyabet hastası olduğunu ve o...