Arama sonuçlarınız

1. Affenführer

SR250 ALINIRMI

dediklerin doğrudur abi zaten konuştuğum arkadaşın büyük ihtimalle lastiklerinde problem vardı kendisi tecrübesi olan bir sürücü
  2. Affenführer

SR250 ALINIRMI

sr250 sahibi bi arkadaşla konuşmuştum, yol tutuşunu hiç beğenmediğini söylemişti, virajlarda güven vermediğini hatta bazı yerlerde arka tekerinin kaydığı vs, tabi bu kullanıcı hatasıda olabilir, başka bilen abilerlede muhabbetini yapmışlığım var sadece yakışıklı motor diyorlar ötesine gitmediler...
  3. Affenführer

CF 250NK nasıl motordur?

bu tür motorların ucuz olmasının sebebi var bu tip firmalar genelde motordan değil yan parçalardan ve servislerden kâr ederler, bence cfmoto gibi firmalaradn uzak durulmalı, 250-400cc lik bir çin alacağına 125 lik bir japon al eğer ki kullanımı seni tatmin edecekse ama çin topuna girme
  4. Affenführer

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

cb125f şuan 100km'de ortalama 1.4 gösteriyor
  5. Affenführer

Uçtuk.

çok üzüldüm çok geçmiş olsun arkadaşım tez zamanda ayaklanırsın inş. En korktuğum şeydir motor kazası, hem özenerek aldığın, baktığın motoruna zarar geliyor daha kötüsü ise sana zarar geliyor. Tekrardan çok geçmiş olsun
  6. Affenführer

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

geçmiş olsun umarım arkadaşınız katil olmamıştır
  7. Affenführer

Garanti bozulur mu?

ona bilmiyorum yağı değiştiren ben değildim hocam
  8. Affenführer

Garanti bozulur mu?

yağı doldurmak için açılan yerde mavi bir boya var, işaretlenmiş eğer onu diyorsanız
  9. Affenführer

Garanti bozulur mu?

Cb125f sahibiyim ilk motorum, etrafımdakileri dinleyerek 500km'de yağ değişimi yaptım rodaj için çok daha iyi olduğunu söylediler
  10. Affenführer

Garanti bozulur mu?

Söyleme gibi bir niyetim yok hocam rodaj bakımı çok yakın 1-2 haftaya götüreceğim :) çok sağolun
  11. Affenführer

Garanti bozulur mu?

İlk rodaj bakımından önce etrafımındakilerin tavsiyesiyle 500km'de yağ değişimi yaptım, kimisi garanti gitti diyor kimisi garantiye zarar vermez diyor. Sizden duymak isterim yardıcmı olur musunuz?
  12. Affenführer

2023-2024 Yeni Kasa Honda CB125F izlenimlerim

manyak bir makinadır, yaklaşık 5 aydır sahibim 1000km'ye yaklaştım ilk servis bakımını yaptıracağım yakın bir süre sonra. Motor sıfır km iken mazotla doldurup defalarca kez marşa bastım, tankı temizleyip benzinle doldurduğumuzda tek marş çalıştı ve hala bir sorun çıkarmadı.

Yeni mesajlar