Arama sonuçlarınız

1. yayan1

Kymco Türkiye'de Motosiklet Üretimine Başladı..

honda bu piyasa da geçer akçe . üstüne yok .
  2. yayan1

Ab.... Öc.... Beyefendi..

memleketin , açık hava tımarhanesi olduğu bir döneme denk geldik .
  3. yayan1

GARANTİLİ MOTORA AMERİKAN PARK

:):):):)
  4. yayan1

Sinan Balkan (ASKON) Vefat etti.

kendisine rahmet , ailesi ve sevdiklerine sabır dilerim .
  5. yayan1

Kediler :D

benim de aynı , geceleri brandanın altında barınıp sabahları gidiyor .
  6. yayan1

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

konudan bağımsız olarak ; bu dominar serisi neden 2. elde tutmadı şaşırıyorum doğrusu . yedek parça sorunu yok , servis konusu da fena değil . bence tasarım dan ten kaybediyor . gerçi yedek parça ve servis avantajlarına rağmen tasarımı benim de hoşuma gitmiyor .
  7. yayan1

Dominar 250 kafa sallama

normal , soft yan çanta bile motosikletin aerodinamik akışını bozar . d 250 sahibiyim , soft yan çanta taktığım dan bu yana kafa sallamayan motosiklet , belli bir hı dan sonra kafa sallamaya başladı . bir de tur camı var .
  8. yayan1

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

jinlun150cc ayrıca 2023 model 1514 km de d 250 var , 150 bin tl . d400 ug ile de takas olabilir .
  9. yayan1

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

çok beğendim , çok güler yüzlü bir site olmuş . hayırlı olsun .valla içim açıldı , emeği geçenlere çok teşekkür ederim .
  10. yayan1

seneye 250 likleri 20 binden almaya hazırmısınız?

bu konuyu her gördüğümde moralim bozuluyor . neden ? diye sormayın .
  11. yayan1

Itchy Boots'un Irak'ta motorunun çalınması

valla açık kaynaklara göre ablamın günlük youtube izlenme geliri 600 euro civarında olduğu belirtiliyor . sponsor gelirleri dahil değilmiş bu rakama . bu nedenle "çılgın" gezmesi gerekiyor . kaynak soran olursa ... internet mecrası herkese açık .....
  12. yayan1

dominar 250 ve sis farı seçimi .

arkadaşlar , dominar 250 motosiklet için kaç watt gücünde sis farı gerekli ? en az ve en çok gereken ölçüler arasında seçim yapabilirim ? bu konuda bilgisi olanların tavsiyelerine şimdiden teşekkür ederim . selamlar .
  13. yayan1

KTM motoru Royal Enfield'dan daha uzun ömürlü müdür?

umarım meraklı arkadaşlar için faydalı olur
  14. yayan1

KTM motoru Royal Enfield'dan daha uzun ömürlü müdür?

arkadaşlar , ktm ve re motosikletleri ve ktm motor bloğu kullandığı için bajaj motosiklet kullananları da ilgilendirebilecek bir forum paylaşımı buldum . umarım ilgili ve meraklı arkadaşlar için faydalı olur . https://www.quora.com/Will-KTM-engine-last-longer-than-Royal-Enfield selamlar .
  15. yayan1

bir sorum var ...

Arkadaşlar 2 .el motosiklet satışlarına yönelik kısıtlama sürüyor mu ? bilen var mı ?. tescil tarihi 6 ay ve 6000 km konusunda .

Yeni mesajlar