Arama sonuçlarınız

1. sallami

Mağdur mu yoksa çakal mı?

Geçenlerde eşim kasada ödeme yaparken, 3 kadın gelip yaygara çıkardılar. Eşim lütfen bağırmayın. İşimi bitireyim ne diyecekseniz öyle söyleyin dedi, ama demez olaydı. Siz zaten diye lafa girdi, Bende sizden kastınız nedir diye sordum. Polis beni taciz ediyorlar diye bağırmaya başladı. Şimdi bu...
  2. sallami

GPT Motordan Anlıyor mu?

Yaşasın claude...
  3. sallami

NC750 DCT Hakkında

Valla @Osm@n ağayı emekli mi ettin?
  4. sallami

Mantık Ve Sürüş Zevki

Sen biraz ayran gönüllüsün herhalde, ortaya karışık yapmışsın. Sen tam ne yapmak istiyorsun? İlk önce ona karar ver. F800, tracer sonra hornet. mt üstüne rr ne alaka?
  5. sallami

Debriyaj balata segmansız motor nasıl

Sepeti komple mi değiştirdi. Balataları tek tek mi? Hazır dizili sepet mi taktı?
  6. sallami

Motor Hakkında Soru?

Benzini komple çek depodan taze benzin koy 1 litre kadar, biraz çalkala, onuda çek. Doldur devam, kafa rahat.
  7. sallami

CFMoto 450SR şeytanın oyuncağı mı?

Bak motosiklet kullanmanın özü bu cümle. Bu aşağılama değil, bu kınama değil. Sonuçları yaşamla veya ömür boyu sakatlıkla sonuçlanabilecek durumlar. Biz senden büyüğüz daha çok şey gördük, yaşadık. Hayat tecrübemiz fazla. Senin göremediğin sonucu bazılarımız yaşadı, gördü sonuçları tahmin etmek...
  8. sallami

CFMoto 450SR şeytanın oyuncağı mı?

Biz gaza gelmeye meyilliyiz ondan. Eğitim hak getire. Sonuç ilk virajda hop patlıyan elemanlar.
  9. sallami

Medley satıp Forza’ya vs geçmek

16" ön jantla Medley daha iyi olur gibime geliyor uzun yolda. 1782301028 Birde bu forzaların arka debriyajı çabuk su koy veriyor diye duymuştum. 5 noktalılarla değiştiriyorlar genelde.
  10. sallami

Duke 390 servis kitapçığının paralı olması

160.000 de mi ne yağı değişiyor. Arıza olduğunda bağlantı vs. için lazım olur.
  11. sallami

Duke 390 servis kitapçığının paralı olması

La o çakal Elon parasını almadığı şeyi bedava verir mi? Ya almıştır, yada bozma oranı yüksek olabilir.
  12. sallami

büyük turun teaserı hazır iyi seyirler

Sırf gıcıklığına, kanyondaki çekim saatini beğenmedim, hem dron hem senin gölgen hoş değil. Yandan çekimde bir madmax havası yok değil hani. Ama bunlar bizi aşan şeyler. Kameramanlık başka, kurgu bambaşka meslekler.
  13. sallami

10w-30 Scooter Yağ Tavsiyesi

1781762303 Diyosun viskozite tektir öyle mi? Ama Honda senin gibi düşünmemiş.
  14. sallami

Diziler, filmler ve Triumph

The pit dizisindeki Triumph mıydı, Royal Enfield mıydı?
  15. sallami

Park cezası

Delisi böyleyse akıllısı nasıl bilmem.
  16. sallami

Kaza değil cinayet: Tıp fakültesi öğrencisi Yaren Mercan (22)

1.05 promil alkol ve kaza kelimesi yan yana? Allah Allah. Alkollü araç kullanmak başlı başına kasıt olmalı.
  17. sallami

Bir D.G Alırım :D

18. sallami

CFMOTO 250SR 2024 - Elektrik / Marş Sorunu, Regülatör Değişti Ama Sorun Devam Ediyor

Tesisatın bağlantı yerlerinde oksidasyon olabilir. Eğer izolasyon iyi değilse temassızlıklar bundan kaynaklanabilir. Kontal spreyi ile ulaşabildiğiniz soketleri elden geçirmenizi tavsiye ederim.
  19. sallami

Foruma girerken sorun yaşayan varmı?

Sorun Dns lerde pi-hole ve unbound kurdum sabahtan beri sorun yaşatmadı.
  20. sallami

CFMOTO 250SR 2024 - Elektrik / Marş Sorunu, Regülatör Değişti Ama Sorun Devam Ediyor

Peki yağmurda sürdün mü veya basınçlı suyla yıkadınız mı?

Yeni mesajlar