Arama sonuçlarınız

1. sallami

Az önce Facebook'ta gördüğüm kaza videosu

İçim başka türlü soğumaz. Sen bütün kurallara uy, ama senin hayatını başkası çalsın. Bu tür canilikler canımı çok sıkıyor.
  2. sallami

Çılgın CG yatış tekniğini kim icad etti

Okullarda tuvalet yeni yapılmış bakanım beyim öyle diyolla. 23 yıl öne traktör bilem yokmuştu.
  3. sallami

Şimdi hocam bizim tuz düzlüğümüz vardı da, biz mi yatmadık? Daha okullara tuvaleti yeni yaptılar. Buna da sıra gelecek. Büyük şirketlerin kuruluşu hep garajlarda, bizim garajımız yok sıkıntı bundan kaynaklanıyor. Tesis eksik. Yoksa çoktan uçan ve koşan motor yapılırdı.
  4. sallami

Çukurova tarafına gidersen, canlısını görürsün. Hem de yanından geçip giderlerken.
  5. sallami

2026 İtalya motosiklet satışları(ibretlik)

Ee geri çevrilen yok, eğitime katılanların kendi aralarında konuşmaları niye can sıktı anlamadım. Ayrıca wp grubundakileri hadi buraya taşıyın diyede yazdım. @tommygun da köfte organizasyonu yapalım dedi. Sorun ne anlamadım. Belli bir grup diğerlerinin anlamayacağı şeyleri kendi arasında...
  6. sallami

Eğitim yapacağız yazısından sonra, ilk baş vuran 10 kişiden kabul etmediğiniz birileri mi var? Veya şöyle sorayım eğitime geleceğini söyleyip sizin kabul etmediğiniz birileri mi var? Şahsım adına gençlere yer olsun diye başvurmadım. Bu mevzu niye dönüyor? Kaldı ki 10 kişide öyle bir çırpıda...
  7. sallami

Utku bizim içimizde. Ama nedense kimse konusunun altına yazmayayım, prim kasamasın demiyor. Herif konu açtımı hepimiz balıklama atlıyoruz.
  8. sallami

Dümdüz Kaldırıma çıktım bir zararı olurmu

Olmama ihtimali, olma ihtimaliden daha az diyebilsekte, olma ihtimali göz önünde bulundurulması gereken bir ihtimal olarak, ihtimaller içerisinde yer alma ihtimalide yok değil.
  9. sallami

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Eski imamlar bile kendilerini hariç tuttular. Onlar ateşten yanmaz kefen giyecekler.
  10. sallami

MT 09 - SZUKI GSX S 1000

Mt-09 cadde, gsx s 1000 daha yol odaklı ve 2 versiyonu daha bulunan bir makine. Siz ne için arıyorsunuz?
  11. sallami

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Valla gelmeye çalışacağım ama, Edirne hariç bendeki uygulama her yeri yağmurlu gösteriyor.
  12. sallami

Az önce Facebook'ta gördüğüm kaza videosu

Bu adamı bana verin, 365 gün boyunca yapacağım işkencelerin bir tanesi birbirine benzerse beni vurun. Bu ne ya cinayet.
  13. sallami

İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması

Haa şu hayatta kimsenin görmediği ama hep baskısını hissettiği elalem. Boş verin büyüğü, küçüğü ne cc, nede cm kullanmasını bilmiyorsan ikisi de bir işe yaramaz. Mesele kendini mutlu etmekten ibaret. Daha büyüğünü aldı diye mutlu olan yok, çünkü dahada büyüğü var. Ama elindeki ile mutlu olan az...
  14. sallami

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Ülen hizipçiler, eğitim bitti, anladık çok keyif aldınız. Artık muhabbeti wp'tan buraya taşıyında keyfinize ortak çıkalım.
  15. sallami

Skuterde Güç Aktarma Türleri

Skuterde Güç Aktarma Türleri Sorumu bu? Bak Türkçe'si bu. Motosiklerdeki arka tekerleğe güç aktarmada kullanılan cvt, kayış, zincir ve şaftın birbirine göre avantaj ve dezavatajları nelerdir? Takıla, takıla bir kelimenin yazımına mı takıldın?
  16. sallami

Bagalar Duzleşmeye Başlamış Değiştirmeli miyim?

Aşınan yerin yerine aşınmamış kısmı getir. Bir dahakine komple değişirsin.
  17. sallami

Skuterde Güç Aktarma Türleri

Türkçe sorsaydın cevap alırdın. Başlığa "skuter" yazıp ne anlatmaya çalışıyorsun bilmem. Araştırmama göre tek şaftlı scooter Yamaha Qt 50 varmış sayende öğrendim. Tekerleğe aktarma yapmaya gelince, en efektifi zincir, en sessizi kayış buna en çok gösterebileceğin HD, şaft kompleks bir yapı ve...
  18. sallami

Ruhsata işli olmayan çantalar

Bu top case ler ile alakalı bir mahkeme kararı olması lazım.

Yeni mesajlar