Arama sonuçlarınız

1. ayzek

HGS SOYGUNUMU DESEM DOLANDIRICILIĞIMI DESEM BİLEMİYORUM

07/07/2015 Trafiğe çıkış tarihli aracıma kesilen ceza plakayı alırken polise özellikle sordum sıfır plaka dedi neyse işlemleri hallettik 3 ay kadar önce bir tane abimize ankaradan kaçak geçiş diye ceza gelmişti o zaman bende sorgulattım hiç borç vs görünmüyordu bugun facebookta bir başlıkta...
  2. ayzek

Hudsonderiden uygun fiyata kendime ve eşime aldigim ekipmanlar

Öncelikle baktim kampanya var hemen soluğu magazada aldim zaten butce sorunum varken ilaç gibi geldi ve hayatımda yaptığım en keyifli alış verişti ilgi alaka süper oguzhan ve ahmete tekrar teşekkür ederim gelelim ekipmanlara [/url][/IMG] Bu montu indirimden 150 tl ye aldim 260 tl den inmiş...
  3. ayzek

ROCCO dan rengini şeç vespaya çekilişi kaçırmayın :)

Başlıkta belirttiğim gibi aşağıdaki linkten 4 tane vespa renklerinden birtanesini seçiyoruz ve çekilşe katılıyoruz kazanırsak seçtiğimiz renkte vespa bizim oluyor sadece plaka ruhsat masraflarını ödüyoruz herkese bol şans aslında paylaşmayacaktım ama sabah bir konuda bir öğrenci motor almak...
  4. ayzek

STAJYER SÜRÜCÜ (ADAY SÜRÜCÜLÜK) HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Stajyer sürücülük hakkında birçok şey söylendi bakanlık tarafından tarafımıza gelen bilgiyi paylaşıyorum işin aslı astarı.. [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  5. ayzek

Dün akşam ve gece 2 ayrı kaza

Dün iş çıkışı abimlere yeşilpınara doğru giderken kırmızı ışık yandı ve kırmızı ışıkta durdum.Yeşil ışığın yanmasını beklerken birtane motorcu ters yöne daldı ve o esnada arabayla kafa kafa geldı var gücüyle frene asılıp motoru yatırıp düştü.Hemen yanına gittik kask yok ve koruyu ekipmana dair...
  6. ayzek

rivaya gidecekler dikkat

Rivaya gidecek arkadaslar özeklikle gece veya sabaha karsi gidecek olan arkadaslar bir tane inege araba carpmis hayvan yol kenarinda can vermis arabalar hizli gittigi icin emniyet seridi veya yolun kenarindan gidenler riva koprusune 500 metre kala dikkatli gecin hizim vardi farlar kisa farlar...
  7. ayzek

Japon polislerin motosiklet testi

Videoda dikkatimi çeken bir diğer noktada motosiklerin arka ayaklık kısmında da koruma demiri olması biz neden yaptırmıyoruz..
  8. ayzek

22 mayıs sezen aksu konseri bostancı gösteri merkezi

Elimde 2 adet sezen aksu konserine vip biletim var konser 22 mayıs oldugu için 23 ündede direksiyon sınavlarımız olduğu için gidemeyeceğim yer:bostancı gösteri merkezi sıra no :3 koltuk no: 1 ve 2 saat : 21:00 biletlerin adet fiyatı 154 tl olup son fiyattır
  9. ayzek

Mondial 100 mg superboy motorumuz çalınmıştır

sürücü kursumuza ait olan eğitim motosikletimiz dün gece istanbul/şişli ergenekon caddesi üzürinde bulunan kursumuzun önünden çalınmıştır rengi beyazdır üzerinde koruma demirleri mevcuttur arka lastiği yenidir uzaktan bakıldığında bariz bir şekilde belli olmaktadır plakası 34 KC 8989 dur...