Arama sonuçlarınız

1. burakrak

CBR ile Kıble Dağına çıktım

Merhabalar, yine Rize ve çevresinde yerleri gezip video çekmeye devam ediyorum bu videoda Rize, Güneysu'daki Kıble dağına çıktık. Orada bulunan Kıble Dağı Camiini gördük Hava çok sisli olmasından dolayı asıl manzarayı gösterme fırsatım olmadı maalesef. Hava güzel olsa şöyle bir manzara...
  2. burakrak

CBR 250 sınırlarını zorladım (top speed içerir)

Yavaştan yakında motoru eline alırsın diyenlerin seslerini duyar gibiyim :) merak edenler için şunu da şuraya koyalım ;
  3. burakrak

Bisikletim çalındı

Arkadaşlar cuma günü apartman girişinden çalınmıştı erken farketmem üzerine hemen polise bildirdik ve yaşadığım yerin küçük olmasının faydaları ile yaklaşık 2 saat önce polis aradı ve bulduklarını söyledi. Yan binanın kamerasını farkedememiş iki zibidi 10 ve 12 yaşlarında. Neyse gel gelelim asıl...
  4. burakrak

12000 bakımı yaklaşıyor servis yok

Arkadaşlar trabzon rize taraflarinda yaşayanlar varsa honda servis bakimlarini nerde yaptiriyosunuz hondanin sitesinden servis icin randevu aldigimda en yakin samsun cikiyor garanti bitmesine bir yil daha var yoksa zaten kendim uğraşmaya bayılıyorum.
  5. burakrak

Bu hafta Uzungöl'e gittik (yine virajlı yollar)

Merhaba arkadaşlar ! Bu hafta Uzungöl'e gidelim dedik. Yollar, virajlar çoğu yerde efsane güzeldi ve tabi ki göl manzarası da harikaydı Uzungöl'ü merak edenler için; İyi seyirler.
  6. burakrak

İki mont arasında kaldım

Evet beyler, şu iki seçenek arasında kaldım Venom'un rengi hoşuma gitti Prosev'in de şekli şemali daha bir hoş sanki. Havalar yavaştan soğuyor burada cumartesine yetişsin bari uyumadan sipariş vericem size de bir danışayım dedim Prosev...
  7. burakrak

Bu kez Şavşat Karagöl'e çıktık (efsane virajlar içerir)

Bu kez Şavşat Karagöl'e gazladık. Yola çıkarken hava yağmurluydu fakat Artvin'de hava çok iyi olduğunu öğrendik ve bir süre sonra bizi çok güzel bir güneş karşıladı. Bu videoda yapmadığımız apaçilik kalmadı desek yeridir. Hepsine rağmen grup halinde arkadaşlarla sürmek ayrı bir keyif veriyor...
  8. burakrak

Yağmurluk önerisi

100-150 tl civarlarinda kullanip memnun olan arkadaslar varsa link birakirsaniz cok sevinirim.
  9. burakrak

Bilgisayardan anlayan arkadaşlar yardım!

Bugün dizüstü bilgisayarımın termal macunu yenilemek için açtım yeniledim sonra kapattım kapatırken orta kısma biraz fazla bastırabildim ordan şüpheleniyorum acaba kart ezildi de mi? öyle oldu diye çünkü hiçbir şekilde açılmıyor yani şarj kablosuna taktığımda dahi ışık yanmıyor. İlk açtığımda...
  10. burakrak

Motosiklet Buluşma Etkinliğine Katıldım (Cumalepe)

Cumalepe motosiklet kulübü tarafından bir etkinlik planı yapılmıştı biz de arkadaşlarla katılalım dedik. Yer Artvin'in Arhavi ilçesi genellikle yakın çevreden katılım olmasına rağmen oldukça fazla motosiklet vardı. Artvin ve Rize'nin yakın çevrelerinden epey kişi geldi. İlk denemeye göre gayet...
  11. burakrak

Şişirilmiş Hasar Kaydı Muhabbeti

Malum sitede sürekli görmeye başladım yok sadece sağ karenaj bide sağ gidon değişti yok sadece orası orijinali ile değişti falan yazıyor ama neredeyse motorun fiyatının yarısından fazla hasar kaydı oluyor ve genelde sigortadan para almak için fiyat şişirildi gibi şeyler yazıyor hadi şişirirsin...
  12. burakrak

Venom D2 eldiven

Beyler şu eldiveni almayı düşünüyorum daha iyi bir alternatifi önerebilecek olan veya kullanan arkadaş var mı? max 300 tl'ye kadar. https://urun.n11.com/eldiven/venom-eldiven-d2-uzun-deri-motosiklet-eldiven-P117622110
  13. burakrak

CBR 250R oturum açtı

Evet arkadaşlar sonunda kürkçü dükkanına döndüm. R25i bir umut CBR500 alabiliriz düşüncesiyle sattım ve tabiki motosiklet fiyatlarına yapılan zamlar vs ile şey yarıştıramadığım için 500r hayal oldu. Daha önce de aynı 2017 model cbr'ım vardı ve o zaman da r25 hep içimde kalmıştı. R25'ten hevesimi...
  14. burakrak

Bir yıl içerisinde kaç alım-satım yapılır

Merhaba arkadaşlar merak ettiğim konu yakın zaman içerisinde 2018 yılındaki 4. motorumu almayı düşünüyorum tabi alabilir miyim bilmiyorum. Bunun bir limiti var mıdır? Yani motor alırken bir sıkıntı yaşar mıyım? Al-sat yapmıyorum tamamen maymun iştahlılık, rahat batması veya ne derseniz artık.
  15. burakrak

R25'i sattım yeni motosiklet tavsiyesi olan?

3 Ay önce aldığım motorumu sattım arkadaşlar. Satma nedenim yakıt sarfiyatı veya arızadan dolayı değil daha önceden CBR250 kullanmış olmamdı kısa sürede sıkıldım. Tabiki CBR'ye göre biraz daha iyi gidiyor ama öyle çok da fark yok hatta şehir içinde CBR bana göre daha kullanışlıydı nedense. Şimdi...
  16. burakrak

Bu sefer Ayder Yaylasina çıktım.

Çok fazla detaylı bilgiler veremedim ama uzaktan gelecek arkadaşlara en azından bir ön bilgi olur iyi seyirler. https://youtu.be/ZjsdtJkcR2Y
  17. burakrak

Efsane Artvin Virajları

Cumartesi günü artvine çıktım önceden de gitmiştim birçok kere ama motorla ilk defa gittim yollar süperdi, özellikle barajdan sonraki yollar tam motor sürmelik, lastikler iyi olmadığından tam anlamıyla viraj yapamadık :) ama çok keyifliydi izlemek isteyen arkadaşlar için;
  18. burakrak

Sonunda aldım

Cross'a elveda dedim arkadaşlar yeni makine R25 :) CBR125 ve CBR250 kullanmiş biri olarak onlara kıyasen çift silindir bambaşka bişeymiş diyorum. Motosikletin yüksek devir çevirmesi ve 7bin devirden sonra gelen o güç hakikaten 600lük bir makinenin neler yapabileceği hakkında hayaller kurduruyo...
  19. burakrak

Hafta sonu gezileri (Rize ve Çevresi)

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi her hafta cumartesi günü bir güzergah belirleyip bir yerlere gidiyorum. Daha yeni başladım sayılır o yüzden gidilecek çok yer var ve farkettim ki tek başına gidildiğinde pek keyifli olmuyor, eğer benim kafada olan ve yakınlarda olan arkadaşlar varsa...
  20. burakrak

Yeni Plaka Çıkartmak

Arkadaşlar yarın motorun muayenesi var plakayı değiştirmek istiyorum aldığım arkadaş sağolsun tam rakamların ortasından dev gibi vidaları takmış muayenede sıkıntı yaratır diye hiç riske girmek istemiyorum. Yeni plaka bastırmak için emniyetten falan kağıt bişey alınıyor mu? direk şoförler...

Yeni mesajlar