Arama sonuçlarınız

1. Y

Rusya Gürcistan turuna davet

Usta biz kendi halimizde 2 atanamamis öğretmen 1 işsiz mühendis ve 1 güvenlik görevlisiyiz :) ne diyelim canınız sağ olsun 1768661380 Kanki ne yapak adam lazım :)) 1768661424 Yok kanki böbrek sana lazım. Acil durumlar için sakla
  2. Y

Rusya Gürcistan turuna davet

Herkese selam. Biz 4 arkadaş Haziran'da motorlarla Gürcistan Rusya turu yapmayı planlıyorduk. Bizler artık gelecekten bir beklentisi olmayan, savaş kan ve gözyaşı ile dolu bu dünyada sürekli çalışıp bir yere varamayan; herkesin aynı anda kurt, avcı ve av olduğu bu hayatta günlük hayattan ve iş...
  3. Y

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

Arkadaşlar isteyen olursa Gürcistan ve Bulgaristan'da bildiğimiz bir yer var. Tanıdık tırcı arkadaşlarımız küçük bir ücret karşılığında sizin için ürünleri ülkeye geçirebilir. Küçük bir kesim 1 kuruşa ithal edip binlerce liraya satacağına gariban insanımızın işi görülsün.
  4. Y

50ccye kadar motorlar b ehliyet ile kullanılabilirken neden 125cc ve üzeri motorlara ayrıca ehliyet istenmektedir?

Arkadaşlar çoğunuz benim çelişkili gördüğüm soruna trafik kurallarına uymayan kitleler nedeniyla kazaları azaltmak için böyle bir uygulamanın mantıklı olduğunu söylüyorsunuz. Elbette başka açılardan bakıp mantıklı gelen düşünceleriniz var. Fakat kitlelerin kurallara uymaması onların kuralları...
  5. Y

50ccye kadar motorlar b ehliyet ile kullanılabilirken neden 125cc ve üzeri motorlara ayrıca ehliyet istenmektedir?

Allah için pilavını al da git. 1766156577 Hocam makul bir yanı yok benim açımdan. O da şundan dolayı; b ehliyet ile CC değeri farketmeksizin 4 teker her aracı kullanabiliyorsun. Fakat kimi araçlarda src ve psikoteknik belgeleri isteniyor o ayrı. Ancak motosikletlerde CC değerine göre ehliyet...
  6. Y

Hocam bu konuda haklısın CC farkından dolayı gaz tepkimeleri aynı olmayacaktır. Ancak her motorun bir alışma süreci var. CC farkı yükseldiğinde motora alışmadan motoru tanımadan ani hareketler yapmak en deneyimli kimseler içinde belki felaketle sonuçlanabilir. Fakat 4 tekerli araçlarda CC...
  7. Y

Kardeşim biz senle tartışmayalım. Çünkü senden yetersiz IQ sinyalleri alıyorum
  8. Y

Dostum bu Jumbo kasa 6 teker b ehliyet yetersiz. Bence yetersiz bilginle sen akıl vermeye kalkma 1766141147 Ehliyeti mantıksız CC degerine göre bölmek yerine sorumluluk algısı henüz yerlesmemis bireylere göre yaş kısıtlaması getirmeleri daha makul olur.
  9. Y

Tabii ki ve halen aktif olarak kullanmaktayım. Enduro kullanmaktayım. Başka soru 1766140007 Tamamdır en bilgilimiz sensin über zeka sende kardeşim
  10. Y

Ticari amaçla bahse konu aracı kullandığında b ehliyetin yanına diğer belgeler lazım. Fakat özel amaçla bahse konu araç kullanıldığında b ehliyet yeterlidir. Tartışma kapanmıştır
  11. Y

Yaşanan kazaların tek sebebi kuralların tek yönlü uygulanmasından veya çift taraflı uygulanmamasından kaynaklanıyor. Bu da bizi verilen eğitimin icsellestirilmemis olmasına çıkarır. Mahallede hız sınırı 30 ise bu koşula 1000 CC de 49cc de uymak zorunda. Senin aklını çelen hız ise bunun ehliyet...
  12. Y

Evet kullandım. B ehliyet ile kullanılabilir fakat b ehliyetin yanına psikoteknik ve src belgeleri lazım. Bu da ayrı bir harç ve sınav furyası anlamına geliyor. Yani src ve psikoteknik belgeleri olmadan sadece b ehliyet ile ticari araç kullanmak yasak değil. Ortada yanlış bilgi verdiğim de yok
  13. Y

Zaten ab ile aynı olmasının sebebi her sınıftan ayrı bir harç almaları. Foucault'un bir sözü vardı "Diploma sertifika vb şeyler bilgiye sadece ticari işlev Katar." işte bu ehliyet sınıfları da aynı terane 1766131042 Motosiklet kullanan milyonlarca kişi var trde. Herkes gündeme getirse tepki...
  14. Y

Yok kardeşim Yamaha wr250 almayı düşünüyorum. Daha sonra tenereye gececem fakat motosikletlerde ehliyetim CC değerine göre belirlenmiş olması bana mantıksız geldiği için konuyu açtım. Bu arada b ehliyetim yok c+e ehliyetim var 1766130578 B ehliyet ile her 4 tekerli aracı kullandım. Cevirmelerde...
  15. Y

Varsayımına katılıyorum. Evet bu konuda da bir şeyler yapılabilir bence 1766129063 Moped sınıfına girmesi önemli değil ki. Sonuçta 2 tekerli motor. Misal 4 tekerli araçlarda saatte kaç km top speed yapacağına dair bir öngörü olmadan her hacimdeki aracı bbehliyet ile kullanabiliyorsun. Fakat...
  16. Y

Arkadaşlar çok çelişkili bir durum var. B ehliyet ile 4 tekerli her hacimdeki aracı kullanmamıza yetki var iken motorlarda neden CC değeri baz alınmıştır? Burada motorculardan ekstra ücret almak için bunun yapıldığını düşünüyorum. Bunun oldukça haksız ve dolandırıcılık niteliğinde bir durum...

Yeni mesajlar