Arama sonuçlarınız

1. burak5353

motorun arka tekeri kasislerde iç çamurluğa sürtüyor

motoru ilk devirişimden sonra artık kardesimle kasislerden gecerken yavas dahi olsam genede alt camurluga sürtüyor soyuyor kırılcak seviyeye geldi napmam lazım
  2. burak5353

motorun şanzıman vites dişlisimi kırıldı

motorumla abi kardes 2 kişi bayır cıkınca zorlandıgı yerde demire vurur gibi tak tak sesler geliyor motoru zorluyor acaba dişliyimi kırdım dün ufak bi kaza atlattım 2. vitesten 1. atınca bayır yukarı ön kalktı düştüm o sırada 1.vites dişlisimi kırıldı Kırıldıysa şanzımanı komplemi...
  3. burak5353

kaza yaptım

bugun babamla bayır yukarı cıkarken 2. viteste motor cekmeyince 1. vitese attım debriyajdan cekmemle ön kalktı düştük motor dan plakalık parcalandı arka canta soyuldu egzoz ortadan koptu evde kaynak ettim egzozu sonra kardesimi denizde kamp yapmısları kazadan 1 saat sonra onu almak için...
  4. burak5353

Motora rus benzini koyuyorum

motora rus benzini koyuyorum zararlı deniyor ama ne kadar zararlı motoru kapot edermi ???? ucuza kacim diye motordan olurmuyum
  5. burak5353

motorumun her yerinden ses geliyor

motorumun arka amatösürlerinden ciki ciki sesler geliyor yagı biti herhal etitirim dedim simdide ön gösterge denmi yakıt tankındanmı anlayamıyorum yokus asa ve kasislerden gecerken tuk tuk diye garip bi ses geliyor. Bişeyimi koptu acaba düşecek gibi hissediyorum acaba bişeyin vidasımı gevsedi...
  6. burak5353

rodaj dönemini yapmazsan motorun körlenir

bugun bi akrabam geldi kendisi motordan cok iyi anlıyor ben 0 aldıgımdan motoru rodajı nasıl tamamladın diye bir soru sordu 30km gittim daha hiç 3. vites görmedi motor daha yeni alısıyorum bana o motorla hep bu hızda gidersen acmazsan motor körlenir 50yi bile gecemezsin dedi 50km cıvarı 80...
  7. burak5353

yeni motor aldım artık ruhsat plaka işlemlerini yapmam lzm ne kadar maal olur bana

sıfır xcg150 kuba motor aldım plaka ruhsat sigortasıydı nekadarı bulur bilen varmı

Yeni mesajlar