Arama sonuçlarınız

1. M

Yağ Seviyesi Nasıl

yanlışınız olabilirmi var diye biliyorum.
  2. M

Yağ Seviyesi Nasıl

yağ servisiniz yapıldığında filtreleriniz değiştirilir yağ bir miktar fazla koyulur yani max noktasına siz buna güvenerek belirli bir zaman kullanırsınız bir bakarsınızki ulan yağ yarıya inmiş dimi evet bu normal yağ filtresi bunun bir miktarını emecektir zaten bundan dolayı yağ bir miktar fazla...
  3. M

Fabrika çıkışlı lastikler ve köpük

hocam lastik ne kadar esnerse jantın yanaklarına o kadar yük biner içerde aldığı darbeyi dağıtır bundan dolayı lastikler yanaklardan ufakta olsa sızdırır bunun hava değişimiylede alakası var tabiki eğer lastiğinizi söktürüp yanakları iç taraftan ince bi taşlatıp lastiği takarkende kaucuklu gres...
  4. M

Uçtuk.

çok geçmiş olsun. sana birşey olmamış diğerleri hepsi hallolur
  5. M

İstanbul'da deprem

balıkçıların genel özellikleridir :) Fakat sosyal medyada da ona benzer videolar ile karşılaştım dediği doğru olabilir.
  6. M

İstanbul'da deprem

Bizimde var hocam hangi sitedesiniz? yalıkentte ersevende denizcilerde istanbul kentte evlerin duvarları çatlamış hatta yalıkent en büyük hasar alan yer deniz bayağı yükselmiş balıkcı arkadaşlar video atmış balık tuttukları esnada deniz kaynamaya başlamış ben hayatımda denizi bu kadar sıcak...
  7. M

İstanbul'da deprem

Silivride ikamet ediyorum (aslında profillerimizde ikamet adresi yazması güzel olabilirdi) depremi çok ciddi derecede hissettim. Çalıştığım iş icabı beton kamyonlarımız ve pompalarımız devrilecek seviyede sallandı. Anlık olarak gördüğüm yerde kuşlar yuva yapıyor 5 10 sn önce kuşlar birden...
  8. M

0 motoru 200-250 km hemen kullanmalı mıyım?

Hocam dediğinizin son harfine kadar katılıyorum. Şöyleki kendim motor ve elektrik ustasının oğluyum babam lisanslı otomobil pilotu kaza vs den sonra onun yolunda ilerleyerek bende aynı pilotluk ehliyetini aldım motor sporlarıyla uğraşıyorum aynı zamanda çok bilindir bir Alman markası olan...
  9. M

100 cc 9 Türkiye Turu 4750 km 2. Bölüm Artvin - Hakkari Esendere

her kelimeyi her cümleyi tek tek okudum. Helal olsun maşallah umarım yenileri gelir. Bizlere yol gösterici olur yorgunluğunuz her halinizden belli oluyordu ama çok guzel bir tecrübe teşekkürler.
  10. M

[Tekirdağ - MT]

silivri olurmu ?
  11. M

Bayilerde Yine Forza Bitmiş

teşekkür ederim.
  12. M

Bayilerde Yine Forza Bitmiş

daha önceden de konusunu açmıştım Forzaya karar verdim ve dün akşam teslim aldım başımdan geçenleri en başından şöyle anlatayım. ortalama 2.5 hafta önce konu açtım forza iyidir bana uygun olduğuna karar verdim 6 tane bayi aradım istanbul silivride oturuyorum tekirdağdan başladım üsküdara kadar...
  13. M

Zorunlu Trafik Sigortası

Evet hocam istanbul
  14. M

Zorunlu Trafik Sigortası

Hocam sigortam.netten bir denermisin ? benim aracım var o etkiliyor olabilirmi? Yada ehliyetim normal ehliyet değil lisanslı yarış pilotluk eğitimlerim var bilmiyorum belki onlar etkiliyor olabilir. Daha öncesinde hiç motor almadım 50 cclık var ona trafik yaptırmadım üstüme bile değil dün aldım...
  15. M

Zorunlu Trafik Sigortası

bende dün yaptırdım quick sigorta 6237 TL sigortam.netten yaptırdım. ilk motorum ilk motor sigortam
  16. M

Hayırlı olsununuzu alırım. Sıfır alırken dikkat edilmesi gerekenler.

Tabiki hocam sorar bilgilendirmeyi yaparım teşekkür ederim. uyarınız için çok teşekkürler. evet doğru 12 binde değişim diyor fakat ben önce 1000 sonra 6000 değişimi yaparım. iyi dilekleriniz benim için çok değerli inşallah teşekkürler. alıntılayamadığım herkesin tebrikleri için çok...
  17. M

Bayi ismini yukarda da yazdığım gibi üsküdardaki ayışığı bayisinden aldım fiyat liste fiyatıdır Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun 1744641996 Politik olduğu için cevap vermeyeceğim teşekkür ederim 1744642058 Evet bunu gördüm sadece bu yazmakta olduğundan zaten sormak istedim yani...
  18. M

kitapcığını internetten indirdim fakat bulamadım belki eksik olaran bir yer vardır bakacağım teşekkürler.
  19. M

heh çok doğru yere parmak bastınız doğru rodaj motorsiklette nasıl olur ?
  20. M

Merhaba değerli arkadaşlarım ve büyüklerim; Forumda ilk konumu açmıştım orada genelde Honda Forza motor almam gerektiğini belirtmeleri üzerine daha detaylı araştırmalar yaptım. Malum sitedeki bütün incelemeleri video olarak izledim çevreme danıştım, kullanıcısına sordum yeri geldi kullandım ve...