Arama sonuçlarınız

1. M

motorla gezmek

37 yaşındayım bir fiil araç kullandım en amortör halinden en profesyonel haline kadar bin bir çeşit araca bindim go kartından tankına kadar 36 yaşımda az muhterem kayıncum saolsun 50 cc bi motor verdi bana al enişte balığa gidersin fln diye korka korka bindim ama alıştım çok zevkli çok keyifli...
  2. M

İnterkom Önerisi

bir hata olabilirmi ? knmaster 6100 kullanıyorum menzili 1.5 km arkadaşım 2 sokak arkada oturuyoruz arada evler cadde yol fln var ben otoparkımda interkom tuşuna bastığımda arkadasım bağlanabiliyor ve sorunsuz konuşabiliyoruz. Ayrıca 6 knmaster6100 kullanıcısı yada 3 farklı model knmaster dışı...
  3. M

Forza 250 için amortisör önerisi

evet o yazıları bende gördüm fakat o yazıyı yazan arkadaşın ilk motoru bence normal yine sizde bir araştırın.
  4. M

Evet var fakat normal hocam bence
  5. M

Bende de var hocam fakat öyle aşırı bir sertlik yok
  6. M

Çevre Yolunda Rüzgarsız Havada Rüzgar Yemek

ne güzel anılar var benide o anılara katarsan sevinirim oğlak rakı fln :D iğne ada yolu
  7. M

Patladımı hocam ?
  8. M

Çevre Yolunda Rüzgarsız Havada Rüzgar Yemek

kömürköyden çıktığından iğne ada yolunda jandarmayı geçtikten sonraki ilk su yalağının orası bildiğin yokuş gibi duruyor fakat araba boşta cıkıyor onun nedeni ise dağ yamaçlarına yapılan duvarın güz değilde yamuk yapılmış olması o durum sonradan ortaya cıktı yokuşun tersine göre duvar yapmışlar...
  9. M

Motosikleti ne zaman yıkasam yağmur yağması sorunsalı

ben arabayı yıkadım ondan yağdı beni geçemezsın bu konuda süngeri kaportaya sürüdüğümde hava kapatır o derece bıraktığımda cocuklar denize koşar :D
  10. M

Sıfır Motosiklet Aldığımızda Yasal Haklarımız Nelerdir ?

bu iş biraz şans işi bu piyasa içinde olduğumdan dolayı normal karşılıyorum fakat sizide anlıyorum başıma gelen bir örneği şu şekilde anlatayım honda forza aldım üsküdar ayışığı bayisinden iki arkadaş çıktık yola silivriye gidiyoruz. Bir sorun yok geldik ehliyet yok diye parkettim garajıma...
  11. M

Yamaha da Honda yı takip ediyor(E-Turbo)

Turbo değilde supercharcer olması daha mantıklı olabilir.
  12. M

2006 FJR 1300 - Adventur Motorları Unutun, Gerçek Bir Seyahat Motosikleti

kaçırılmıştan kastım geç gördüm yada öğrendim anlamında tabiki hala kullanılıyor bu konudan sonra tek tek girdim hepsini inceledim :)
  13. M

2006 FJR 1300 - Adventur Motorları Unutun, Gerçek Bir Seyahat Motosikleti

Araç forumlarında aldığımız araçları sayfa sayfa resimleri ile anlatırdık bu bir aşktı heycandı bu yazıda bunu gördüm yazdıklarınızı okurken bir yandan görsellere bakarak sizin sevginizi resmen hissettim her ne kadar devrik cümle olsada bence çok güzel ifade edebilmişsiniz. Çok geç tanıştığım...
  14. M

2023 Suzuki V-Strom DL650 (Fotoğraf Galerisi)

maşallah büyüyünce bende alacağım :) (yaş 38)
  15. M

İlk Gurup sürüşüm.. Yaşadıklarım ve Hissettiklerim .. sonuç

Vallaha ben çok imreniyorum böyle grup sürüşlerine beraber biryerlere gitmeyi. Grup sürüşlerinde nelere dikkat etmek gerekiyor yada ne gibi tehlikeler barındırıyor? biraz bilgilendirirmisiniz. @espresso hocam senin atlattığın köy benimki gibi hemşeri çıkıcaz :) hangi köy ?
  16. M

Ekipman ve İnterkom Tavsiyesine İhtiyacım Var

Dün akşam yeni sipariş ettiğim interkomumu kendim taktık muazzam ses kalite ve mikrofonu var kesinlikle tavsiye ederim knmaster6100 hocam gözünüz kapalı alabilirsiniz. 120 ile gittiğimde eşimi aradım arka plan seslerinin kendisine gelmediğini söylüyor benım aldığım ses kask içinde çok muazzam ve...
  17. M

Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

Amaç oysa çık tabi hocam sorun yok günlük olarak benim zamanımda 2850 ücret ödenip çıkılıyordu şu anda ne kadar bilmiyorum.kask eldiven mümkünse yanmaz bunlar olma zorunluluğu var yanında copilotun olacaksa onada zorunluluk var.Yangın tüpü olmazsa olmaz. Ben sadece asfaltın yapısını bil yolda...
  18. M

Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

pist asfaltı farklıdır normal lastik fazlaca kayabilir yada fazlaca kontra verebilir buda aracın ilk SERT virajda sorun yaşaması tur dışı kalmasına sebebiyet verebilir. Bunları göz önünde bulundurman gerekir. Fren merkezleri sapmalarını kontrol ettirip piste çıkman gerekir. Her lastik her pistte...
  19. M

ACT hocam senden bendensin seni otomobil forumu olan techten tanıyorum sanırım nicki gördüğü hatırlıyorum ama nereden olduğunu çıkartamadım. Bende aynı pistlerde yaşadım çalıştım çok uzun eğitimlerim ve derecelerim oldu. Mutlaka denk gelmişizdir ama dünya küçük burada da karşılaşıyoruz.