Arama sonuçlarınız

1. L

BURSADAN İZMİRE MOTOR GETİRMEK.

Arkadaşlar alacağım motora 2400tl zam gelmesi sebebiyle alma işlemlerimi hızlandırmak zorudna geldim Açıkçası ekipman paramı da bu zamma vermek istemiyorum. ehliyette henüz direksiyon sınavındayım. Kullanmayı biliyorum ama Alacağım motor 0 olacağı için rodajı var ve kullanmayı çok iyi bilmediğim...
  2. L

Kask Tavsiyesi 400-1000TL

Arkadaşlar motoru yeni alacağım fiyatının artması ile beraber ekipmana ayırdığım bütçe de 1000tl azaldı 2000tl dolaylarında direk kask alıcaktım. Alacağım motor rks rn 180 max 120 görüyor şehir içi kullanacağım zaten motoru. O yüzden sizlere danışmak istedim 500-600tl dolaylarında bir kask...
  3. L

Kuyruğuna geldim motor hakkında son sorular Hangi motor alınmalı ?

Arkadaşlar ben 3 aydır motor bakıyorum. Bütçeme göre olan 0 motorlar rks rn180. ilk bakmaya başladığımda 8.600'dü şuan 9700 ve 10.600tl aralarında bayilerde satılıyor siyah-gri rengi beni ciddi anlamda mest etti. Bu motora 9.5 verilir mi bu piyasada elimden çıkartaiblir miyim 2 sene sonra satmak...
  4. L

ÖTV ve KDV İndirimi ?

BAkandan açıklama gelmiş otomobillere vuruyor peki motosikletlere de vuruyor mu bu indirim ?
  5. L

karbüratörlü motor satış yasağı

Arkadaşlar bildiğiniz üzere 2017'de böyle bir yasak geldi fakat yerli firmaların ellerindeki stokları eritmesi adı altında 2018 sonuna kadar üretim değil stoktan satış yapmaları uygun görüldü. Sonuç olarak 2018 son çeyreğinde bulunmaktayız. Acaba 2019 başı ile bu motorlar komple piyasadan...
  6. L

Motor satış için yardımınıza ihtiyacım var.

Arkadaşlar merhabe elimde 2-3 binliralık bir motor var garajda yattığı için satıcaz ama benim ehliyetim yok motorun sahibi yurtdışında Öncelikle trafik sigortası yaptırmam sonra da muayineye götümem gerekiyor Ehliyetim yok. Burada yapmam gereken adımları sırası ile yazar mısınız. ? Satışa kadar...
  7. L

Güncel Kur ile 600-700 tl Bütçe ile kask tavsiyesi ?

Arkadaşlar çok araştırdım alıcağım kask is17 hjc idi ama bakmaya başladım 1000 liraydı 1 haftaya 1500 oldu bu yüzden bende iyice bütçeleri düşürdüm. En güvenlikli kaskı arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
  8. L

zorunlu trafik sigortam var mı yok mu ?

Araç uzun süre garajdaydı abim enson sigortasını yapmıştı ama tam tarih hatırlamıyoruz garajda durduğundan satma kararı aldık şimdi anadolu sigortada sigorta sorgulamaya çalıştığımda aşşağıdaki görseller ile karşılaşıyorum aracın sigortası var mı yok mu?
  9. L

Motor güvenlik ekipmanları için tavsiye ?

Bu konu hakkında birsürü açılmış entry var fakat hepsi bir muamma yaptığım araştırmalar sonucu grade 100 10mm zincirde karar kıldım. Ama sadece bunun yetecegini sanmıyorum motoru her ne kadar açık alan da fakat garaj kapısı tarzı bir yerin arkasına koyacağım. ama yinede tedbiri elden bırakmamak...
  10. L

İzmirde HJC SATAN YER ?

İzmir kahramanları gezdim tozdum 1 tane hjc satan bayi bulamadım :'( varmıdır acaba bir bilen
  11. L

Motoran dante 139 Çok kararsız kaldım ?

Elimde motoran dante 139 mevcut 150 beygir 8.8kw Şimdi 2015 model 2016'da 1600 km'de birinci sahibinden aldım şuan 3500'de muayinesi 1 ay geçti. Sigortası 480 lira çıkıyor. bu aracı satmak istiyorum ama çevremde çok spekülasyon yapan var km yil modelden belli oldugu gibi araç garaj motoru tek...
  12. L

700TL KIŞLIK MONT ÖNERİSİ

Arakdaşlar izmirde oturuyorum şuan dandik bir scooter sahibiyim 2 aya rks rn 180 alıcam bayiden 0 ama ekipmanları tamamlamadan motoru almak istemiyorum. Kask olarak hjc fg-17 düşünüyorum onu kesin kararlaştırdım ama İzmirin kuru soğuna dayanacak rüzgar,yağmur geçirmeyecek bir mont arayışındayım...
  13. L

motosikletaksesuarlari.com iGuvenilir mi

bazi urunlerde ciddi 40 indirim soz konusu ama daha once internetten ekipman sipariş etmedim. bu site guvenilir mi daha once alisveris yapan oldu mu
  14. L

Kış Lastiği Tavsiyesi

Arkadaşlar Kasım ayı ilk haftası ehliyetim çıkmış oluyor bayiden 0 rks rn 180 alıcam. Fakat biliyorsunuz ki her motor gibi fabrika çıkışı motorlar çok iyi tutmuyor. Ekipmanı falan hazırladım herşey tamam. Ön:120:70:14 Arka 140:70:14 kış lastiği arıyorum. İzmirde yaşadığım için kışlar karlı...

Yeni mesajlar