Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok abi biz grupça günü birlik ankara-bartın yaptık artçısı hayatındaki en rahat yolculuk olduğunu söyledi arkada telefondan dizi izleyerek gidiyordu baktığımda :D
Şöyle ben geçen ay A ehliyete yükselttim kurs tanıdık 9500e hallettim, iş yerinden bir abim 0 dan A ehliyet aldı farklı bir kurstan 10 ya da 11 ödedi o da.
:ROFLMAO:
Bizim arkadaşta geçen benzer şekilde 30kmh ile araca arkadan carptıda senin gibi en başta 1.5 - 2 saat takıldı normal sonrasında hastaneye gitti rapor almak için apar topar ameliyata almışlar gittiğinde ondan sordum
Son parayla alınan motosiklet.
E bunun ehliyeti de var genç kardeşim sonrasında ekipmanı var kafaya bir tane kask geçirmekle bitmiyor ekipman işi :)
Paranı değer kaybetmeyecek bir yere bağla kenara koy sınavdan sonra al. Sınav senende bir sakatlık çıkar motorla 2-3 ay ders çalışamaz hale...
Olası bir durumda motor bacağınızın üstüne düşerse eğer uzun bot daha iyi koruma sağlar diye düşünüyorum. Birde yağmurlu havada yağmurluğu uzun botun üstünden geçirirsiniz içine su girme ihtimalide daha düşük olur bence uzun bot.