Arama sonuçlarınız

1. Dappers

Skuterden vitesli gecis asaması

450sr kumar bilemezsin :) 1762150042 NK'yı öneririm ama şikayet varda araştırdığımda sadece ekran ile ilgili problem yaşamışlar onu da garantiden hallettirmişler. yağ soğutucu patlatma gibi bir şey yok onlarda anladığım kadarıyla
  2. Dappers

300k max motosiklet önerisi

Köy merkezlerinden geçerken bütün dedelerin odağı üstünde. Bizim dee jawa motor vardı önceden 2 zamanlı bilin mi yeğenim
  3. Dappers

param olsa da crf 250 alsam
  4. Dappers

yok önceden motor belirleyip konu açmışta seçtiklerinin çoğu zortes ya da zortes kalitesinde
  5. Dappers

Skuterden vitesli gecis asaması

0 450sr almıştım 10k kmde 1 kere yağ soğutucusu patlattı koşa koşa takas ettim. Motordan köpekk gibi memnumdum elim ayağım gibiydi virajlarda lastiğin tümünü kullanıyordum ama o virajlarda bi yağ soğutucusu patlatsa büyük ihtimalle bu yorumu yazamıyordum. Birde patlayan yağ soğutucusu geri...
  6. Dappers

Biz iç anadolu adamıyız karidesler midyeler bozar bizim mideyi. Gel bulgura tahta kaşık atalım ilker kardeşim dinleme dış mihrakları.
  7. Dappers

al bi cl250 devam
  8. Dappers

Vlog için SJCam yada Akaso kullanan var mı?

2. el hero 6-8 aksesuarlı bul al
  9. Dappers

Yetersiz Ehliyet ile sorun yaşanır mı?

A2 varken şehirler arası yollarda tuono'yu sürmüştüm sağ olsunlar sıkıntı yaşamadım sonra da ehliyet yükselttim kafa rahat
  10. Dappers

Dio'dan CB125f'e geçiş tavsiyesi,fikir alışverişi...

Tabi o kadar mühendislik çalışılmış en uygun yükseklik ayarlanmıştır falan ama grubumuzdaki bir abide alçaltma kitli dl650 vardı virajlarda adam hacıyatmaz gibi yatıp yatıp kalkıyordu utanmasa yan çantaların altı asfalta sürtecek
  11. Dappers

Dio'dan CB125f'e geçiş tavsiyesi,fikir alışverişi...

Vstrom için alçaltma kiti var diye biliyorum.
  12. Dappers

Bir trafik polisi, “dur” ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünü seyir halindeyken anahtarını alarak durdurdu.

Çok anlamsız bir kaçma girişimi olmuş çocuklar direkt sağa çekip dursa muhtemelen daha az ceza yiyeceklerdi şimdi 2 ile çarpıldı :D
  13. Dappers

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Bayii sini gezerken motosikletin üzerinde birisi xiaomi bilekliğini unuttu sanmıştım meğerse motosikletin anahtarıymış sonradan incelemesini izleyince gördüm. :D
  14. Dappers

Bajaj rodaj bakım ücreti

Sen de Ankara'daymışsın. Özelden yazdım servisi.
  15. Dappers

Akyaka'da kaza yaptım

Bununla geçmiş olsun
  16. Dappers

Bajaj rodaj bakım ücreti

D250 için 1 hafta önce 2400 lira almışlardı Ankara.
  17. Dappers

Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Alın yurt dışında bir kovalama size, o polis aracı vurup düşürmeyi bilmiyor muydu onun yerine yolu daraltmış/barikat kurmuş. Burada da adamı düşürüyorlar ama aynı yöntem değil :D
  18. Dappers

Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Kadınlara bakış açın farklı mı :D bu ne demek?
  19. Dappers

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

bu konunun hakkı 14 sayfadır.

Yeni mesajlar