Arama sonuçlarınız

1. yarım akıllı

Motosiklette Telefon Tutucu ile Telefon Kullanmanın Cezası

ya paket atarken reels izleyen kurye var aq
  2. yarım akıllı

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

360 buna vereceğime 385'e CRF alırım zaten? 385 CRF'ye vereceğime de neler neler alırım ama şimdi uzun bi liste olur :D
  3. yarım akıllı

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

Tamam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. yarım akıllı

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Kaskımın arkasına eğitimden sonra aldığımız stickerı yapıştırdım, artık oraya biri vurursa işler değişir, cc'sine bakmam 2 tokat asılırım kışlık eldivenlerle... :D
  5. yarım akıllı

3000 TL yazlık eldiven önerisi

Çok bi farkları olduğunu zannetmiyorum ya, bu bütçede alacağın eldivenlerin hepsi aşağı yukarı aynı kalitededir. Şahsen ben Clover GTS-3 alırdım, avuç içi sliderı daha etli duruyor, tipi de güzel. Ama hangisini alırsan al pişman olmazsın.
  6. yarım akıllı

İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması

Abi güzel olmaz mıydı ama şöyle bi Hayabusa ya.. Bi düşünsene. İsmi bile havalı zaten.. Apaçi şefinin motosikleti!
  7. yarım akıllı

hiçbi şey olmaz ben dünyalığımı yaptım artık hayabusa zamanı benim için.
  8. yarım akıllı

aynnnen öyle kardeş ben şu an 250'liğe biniyorum ve bundan sonraki motorum hayabusa olacak inşallah. geçen hornet 750 kullanan itin biri geldi enseme vurdu uzadı gitti yetişemedim tabi ama feci dert oldu içime. hayabusa alıp hepsini teker teker tokatlayacağım
  9. yarım akıllı

3000 TL yazlık eldiven önerisi

Clover GTS-3 varmış bak güzel, Motomax'te indirimde. https://www.motomax.com.tr/clover-gts-3-korumali-yazlik-motosiklet-eldiveni-siyah Bu da iyiymiş. https://www.motomax.com.tr/clover-storm-korumali-motosiklet-eldiveni-gri-kamo Bu da iyiymiş...
  10. yarım akıllı

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Yıkılası Svartpilen 250 nasıl da Svartpilen 801 gibi duruyor... Müthiş iki gündü, özellikle ikinci gün 2 kere düşme tehlikesi atlatmama ve korkudan dilimi yutmama rağmen çok eğlenceliydi :D Daha güzel havalarda, daha güzel yollarda istediğim gibi, keyif alarak, risk almadan eğlenmeyi bilerek...
  11. yarım akıllı

Yazlık Eldiven Önerisi (Mart 2026)

2 tane niye alıyon qnqs? Bi de tam bütçe var ulan utanma ona göre araştırıp önericem bak boş vaktim var, hadi bekliyorum
  12. yarım akıllı

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Tekrardan hayırlı olsun king. Canlıda daha bi güzel makine tabi, sesi mesi de bi acayip. 765'le birlikte gözümü gönlümü açtınız :D Darısı başıma inşşşşşşş
  13. yarım akıllı

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Cumartesi günü yapılan kapalı alan eğitimi, ardından Pazar günü olan yol eğitimi bana bazı insanlar neden bazı insanlar onu gösterdi. Hatta göstermekten de öte, bizzat deneyimletti. Benim için motoru "keyif alarak kullanılan bir ulaşım aracı" olmaktan çıkarıp " ulaşım amaçlı da kullanılabilen...
  14. yarım akıllı

Motor alırken mantık mı? duygu mu?

Mantık falan yok bam bam bam bam param olsa şundan alırım
  15. yarım akıllı

Honda E Clutch Kullanmaya Değer Mi?

Tekrardan kendi aktif oluyor sistem zaten. Tamamen kapatma özelliği de varmış. Bence süper sistem ya ben belki 2 senelik bi motorcuyum diye iyi geliyor ama kolaylık yani, kapatadabiliyosun. Missssssssssssssss "Debriyajı manuel olarak kullanmak istediğinizde ise kolu tutup normal şekilde devam...
  16. yarım akıllı

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

elektrikli araçlar kısmında görünüyor ağabey ama VS5+ diyor. 1 adet var.
  17. yarım akıllı

İlk Motorum Ne Olmalı

Voge 125R kullandım bu arada ben, 10.000 km yaptım hiç sorun yaşamadım. Ama yedek parçası, servisi, ikinci eli vs ölü o yüzden NS125 ABS alırım.
  18. yarım akıllı

İlk Motorum Ne Olmalı

hayabusa

Yeni mesajlar