Arama sonuçlarınız

1. yarım akıllı

Yazlık mont içi giyim

Evet güzele benziyor mesela bu, nedir acaba markası falan.. Montu alırken hiç aklıma gelmemişti benim ya, koyu gri benim mont :p
  2. yarım akıllı

Yazlık mont içi giyim

Montum var zaten, şimdi durduk yere 12bin lira masrafa gerek yok :D Koşu tişörtlerinden alıcam 2-3 tane geçecem bakalım :p
  3. yarım akıllı

Yazlık mont içi giyim

Öyle abi de işte sıkışık trafikte çok sürdüğüm için her şeyi denemeliyim :D Yoksa 50-60 km üstü seyir halinde olsam hep sıkıntı yok ya aşırı fazla terletmiyor. Trafikte 20-30'la gidiyosun bi de üstüne daha fazla efor halindesin gazıdır frenidir bilmemnesidir...
  4. yarım akıllı

Kawasaki motor alınır mı?

Hornet 500 alcam gibi duruyor işte 450-460'a :unsure:
  5. yarım akıllı

Yazlık mont içi giyim

baktım bu arada ama 1700-1500-2000 lira civarı. çokmuş :p 1776257285 Abi öyle fileli demek istememiştim ya... MV Agusta'yı 1 tur verir misin?
  6. yarım akıllı

Yazlık mont içi giyim

evet muhtemelen spor tişört alacam bi dekatlondan, deneyeyim bakayım.
  7. yarım akıllı

Yazlık mont içi giyim

abi zaten ya orası öyle ya leş gibi terleyecez :D terlememek gibi gerçeküstü bir isteğim yok sadece t-shirt gibi tüm ter üstüme kurumasın, isteğim budur, beyanım da budur! :D 1776256797 bi bakayım, teşekkür ederim.
  8. yarım akıllı

Yazlık mont içi giyim

Yedek t-shirt bulunduruyorum tabi fakat dediğim gibi işten dönerken sıkışık trafikte sürmek durumundayım. Haliyle hava akışı olmuyor 20-30 kilometre hızla seyrederken. Çıplak sürsem çok daha kötü bu arada direkt üzerime yapışır :D Koşu t-shirtleri gibi, formalar gibi, esnek ve hava alan şeyler...
  9. yarım akıllı

Yazlık mont içi giyim

Revit Eclipse 2 montum var benim de yazlık olarak ama çok terliyorum akşam dönüşlerde. Normal t-shirtlerden daha havadar bi şeyler arıyorum. Günlük caaanım t-shirtlerim ter olmasın 🥰 🥰
  10. yarım akıllı

peşinatı verip üstüne taksit yapacağım :sneaky: 350'ye falan 500'lük vardı ya, 4000-5000 kmde. ama ona 350 vereceğime 450'ye sıfır alırım zaten.
  11. yarım akıllı

Yazlık mont içi giyim

abi fileli derken, erkek striptizci gibi görünmeyelim tabi ya. hava alabilsin diye demiştim. ayrıca ben Bursa'da yaşıyorum hatırlatırım :D
  12. yarım akıllı

Yazlık mont içi giyim

abi daha iyisi vardır tabi ama decathlonda nefes alan koşu tişörtleri var, 400-500 gibi fiyatları var. bi bakıver istersen. Bi tane Alpinestars içlik gördüm yazlık kısa kollu, 3900 lira anasını satim. 1776254193 Yazın kullanacağım, hava alan, teri hapsetmeyen, ferah, mont içine giyebileceğim...
  13. yarım akıllı

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

vay danam vay hareketlere bak... aynasız moturla şehir içi 90-100 basmak he? maganda!!!!!!! @Birkannn @egm @tcicisleribakanligi
  14. yarım akıllı

Yazlık mont içi giyim

Herkese cümleten selam, Yazlık montun içine giymelik bir şey arıyorum, böyle uzun kollu fileli, hava alan, ferah bir ürün var mı? Motosikletle işe gidip geldiğim için kendi kıyafetlerimle sürmek istemiyorum 40 derece sıcağın altında montla pantolonla. Varsa şöyle güzel bi şey, çok pahalı...
  15. yarım akıllı

Merhaba...

Hayırlı olsun 🥰 Neden D250 tercih ettiniz? Honda'da CL250 gibi seçenekler de bulunuyordu sanırsam yaklaşık fiyatlara.
  16. yarım akıllı

35 Kw 47 Ps Scooter 1.305.500 TL

bu fiyata bunu alacağıma 4200 tane üniversiteli kardeşime köfteci yusuftan hamburger ve ekmek kadayıfı ısmarlarım!!!!!
  17. yarım akıllı

Benim son motorum Svartpilen 250'ydi, sattım şimdi bakınıyorum ağabey. Kaç istiyorsun sen? Peşinat bütçem 310-320 maks... Hornet 500 için güzel indirim yapıyorlar, 750 için de iyi ama aylık taksidini ödeyemem :D
  18. yarım akıllı

Honda Hornet 500 ve Z500 SE için fiyat sordum, aralarında 110-120k fark var. Honda daha ucuz tabi, o farka değmez diye düşünüyorum.. Şimdilik Honda'ya yakınım tabi. HAAAAAAAAAAAAAAAA derseniz elimde tertemiz Suzuki GSX-R 1000 var 2008 model 20.000 kilometrede fiyatı da 350.000 tl, yarın gelir...