Arama sonuçlarınız

1. yarım akıllı

TK03 100'ü geçmiyor

Eğer uygun hava şartları, asfalt kalitesi (drag strip asfaltı kalitesinde olması lazım), uygun lastik ve uygun sürücü bulunursa, neden olmasın? Geçen benim arkadaşın Arora CK250'sine Kawasaki Z7 Hybrid motoru ve sistemi swapladık, çocuk acayip memnun. Şehiriçi 1.2 litre yakıyor motor, eskisinin...
  2. yarım akıllı

TK03 100'ü geçmiyor

istersen elimde tertemiz gen 2 hayabusa motoru var, ucuza bırakırım, swaplarsın. çok rahat 270-280 görür. motor 64000 kilometrede
  3. yarım akıllı

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

yazım hataları yakışmadı kral aslguasma
  4. yarım akıllı

MOTED;Motosiklet kasklarında uygulanan %25 ek gümrük vergisi kaldırıldı.

Hayırlı olsun aldıysanız :D Güzel kask. Ben de 2 tane termal tişört aldım bakayım işe yarıyor mu montun içine giyince.
  5. yarım akıllı

S1000RR'lıyı etiketle buraya aynılarını yazıcam :D Google'dan rastgele foto bulup atmışsın olm ne alaka yaw asıogmuasıo
  6. yarım akıllı

Ya görüntüsü nedeniyle öyle yazmış da sırıtmaz hiçbir motorda. Nolcak yani Pista'yla sukuter sürsen ne olurrr, HJC V10'la CG sürsen ne olur. Bu arada drd motorbikes sitesinde baya indirim var, pantolon, termal tişört, aksesuar, ekipman cart curt.
  7. yarım akıllı

Aga şunu yapay zekaya at da tam istediğin gibi bi şeyler yazsın ya, sen yazınca anlaşılmıyor kasjgoöıasmgyusa Zaten motorla bi alakası yok ki işin :D
  8. yarım akıllı

Aerodinamisi fln tırt diyolar ama sessiz de demişler, motorunuzda cam falan varsa yapıştırın gitsin çok iyi fiyat bence. Kaliteli kask. Rengi de baktıkça içime sindi benim de bu arada, güzel bile gelmeye başladı :D
  9. yarım akıllı

ajgoıasjgoıas bak telefon ana ekran duvar kağıdına kendi fotoğrafını koyduğuna %100 eminim bunda öyle bi tip var. %100 bak. şu teker yaptığı fotoyu koymuştur hatta arada açıp bakıyodur.. bi de kendini acındırmaya çalışıyor "çekme oğul benim mt25i beğenmezler" falan diye asıgjhasouöghas
  10. yarım akıllı

kafaya pofuduk tavşan kaplama takarız knk sorun çözülür hihi
  11. yarım akıllı

valla öyle de olsa fiyatı baya iyi, ben bile almayı düşündüm.%60 indirim yapmışlar :D
  12. yarım akıllı

Valla genel olarak bilemiyorum da dün şunu gördüm: https://www.drdmotorbikes.com/hjc-v10-kask-grape-mc24 Rengi falan baya falso bence ama iyi kasktır, alınır.. Bedeni de mevcut.
  13. yarım akıllı

Honda’nın sinyal ve korna tuşlarının yeri ve formuyla oynayıp durması

honda'nın kornayla neden uğraşıp durduğunu söylersem kanınız donar..
  14. yarım akıllı

Plakam Düştü Bildiremiyorum

motorların arkasında oluyor ya kare metal bi parça, beyaz olur üzerine siyahla şehir kodu arasına yazı sonra 3-4 rakam yazılır falan. o işte. arabalarda önde de oluyor.
  15. yarım akıllı

Hangi motoru tercih etmeliyim. Bütçe sınırlı :)

Böyle bi bütçem olsa ben büyük ihtimal XSR700 alırdım yenilerden. Ama yine bence bu bütçede alınacak mantıklı motorlardan biri çok net Hornet 750. Ha illa bu listeden alacaksam 8S... Trident de çok iyidir.. Ne biliyim, CF hariç hepsi diyorum.
  16. yarım akıllı

ucuz motorlara da binmiyon ki ekipmana 10k ayırsan bile yeter. millet kıyafetini "olmamış jannom bizimla deyılsın" edasında eleştirmiyor ki, kötücbir senaryoda minimum zararı alamayacaksın diye eleştiriyor.. şimdi attığon fotoda dizi yere sürtsen sonra diz kapağın dönse bilmemne hoş mu? 😁 dizlik...

Yeni mesajlar