Arama sonuçlarınız

1. yarım akıllı

Goodwood Festivali'nde Boy Göstermiş Müthiş Moturlar

Baya taşşaklı bir şey harbiden.. 1783599735 Abi.. Süperşarjlı, nos'lu bobber'ı napıcaksın sen ya... 8s'i bana sal bari.. :D O değil de gerçekten bu listeden 1 motor seç, senin olacak binersin deseler Daytona'yı seçerim. Diğerlerini işletemem hiç :D 1783600024 Evet gördüm onu. İngiltere saatine...
  2. yarım akıllı

Goodwood Festivali'nde Boy Göstermiş Müthiş Moturlar

Merhaba, Goodwood Festivali bugün başlıyor. Bu sene 9-12 Temmuz tarihlerinde Birleşik Krallık'taki Goodwood House'ta düzenlenen etkinliğin geçmişinde yer almış bazı motosikletleri derlemek istedim. Tipini, hikayesini beğendiğim, tamamen subjektif olarak oluşturduğum bir listedir. İzleyen...
  3. yarım akıllı

MotorsikletNet ADV - ST'sini Seçiyor (1000cc Altı)

asıl bunun motoru tahtakalede dolanan 3 tekerli tırtırlara takacan, şaka makinesi qnq
  4. yarım akıllı

1000cc ve altı demişsin ya güzelim
  5. yarım akıllı

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

Benzinden yapılan karı düşünsene bi. Hesaplamayacağım şimdi ben xD
  6. yarım akıllı

Suzuki GSX 8R

Hayırlı olsun.
  7. yarım akıllı

Cevap çok basit. 1000cc'ye düşürülmüş bir Suzuki Hayabusa.
  8. yarım akıllı

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Şöyle bi video izledim sabah atayım bari.
  9. yarım akıllı

Supermoto neden Türkiye'de bu kadar az ?

Fuhuş bi fiyatı var bunun da ya... SM701 var ilanlarda 130-140 lira daha ucuza :D
  10. yarım akıllı

Mağdur mu yoksa çakal mı?

adama da kadına da RKO çekmek istedim
  11. yarım akıllı

sport touring tavsiyesi

hayabusa önerildi mi
  12. yarım akıllı

Yaz sıcakları Hk.

hey maşallah.. dikkat et hacım
  13. yarım akıllı

Yaz sıcakları Hk.

Fileli fantezi iç giyim ürünleri giymek lazım montun içine. Bacaklara da aynı şekil. Motorun da ısınması doğal yapacak hiçbir şey yok... Geçen sene işe git gel ebem skiliyodu 35 derece sıcağın altında şehir içi trafiğinde kask mont pantul... İyi ki sattım motoru xD
  14. yarım akıllı

Başlangıc Motoru Önerisi Dominar D250

başlangıç motoru için çok ağır değil mi ya? :/ muhtemelen bu soru 343 milyon kere sorulmuştur bu arada ama olsun. edit: adam 192'ymiş aq, kilosu da 95 falan vardır. vay danam vay.. d400 mantıklı evet, sorumu geri alıyorum. 1783401997 abla derken? nerde?
  15. yarım akıllı

Royal Enfield patladı mı?

Özür dilerim
  16. yarım akıllı

Sus bak sopalarım seni! DCT'li NC sürüyosun Royal Enfield'a laf ediyorsun çılgın herif, az Ulvi, geçersiz Ulvi!
  17. yarım akıllı

F/P olarak çok çok iyi ya https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-royal-enfield-ilk-sahibinden-temiz-son-gun-son-fiyat-260-bin-tl-1320062845/detay
  18. yarım akıllı

Mantık Ve Sürüş Zevki

Aynen killingroad ağabey. Yoksa Hornet 750 iyi yaw, yalanır.
  19. yarım akıllı

Mantık Ve Sürüş Zevki

Kim dedi ki abi sen biliyorsun heralde?... Tanıdık değildir umarım öyle sert bi yorum yapmışım da... Ya ama, şimdi karşılaştırmalı olsa, STRS'nin yanında kötüdür, işte SV650 varken esamesi okunmaz falan filan deseler anlarım ama dümdüz Hornet'in sürüş hissi kötüdür demek art niyettir yahu :D
  20. yarım akıllı

Egzoz cezası yedim yedi eminden motoru nasıl çıkarırım?

Daracık eşofman altı ✅ AGV K1S ✅ Bilekli nayki ayakkabı ve beyaz çorap ✅ Şişme parlak mont ✅✅✅ 125'lik motura egzoz takma sığırlığı ✅✅ Eldivensiz, parmaklar fren ve debriyajda sürüş ✅✅ Baya komple bi çar, +7 chitin armorlu Ardream çarı gibi, krowazlı pk çarı gibi... Helal lan.

Yeni mesajlar