Arama sonuçlarınız

1. Gezdolastv

Sizce yaşlı kurt alınır mı ?

Dominar daha mantıklı değil mş ?
  2. Gezdolastv

Aslında evet nakitim az ve hondayı alırsam baya zora sokacam beni. Ama dominarı alırsam yarısı peşin yarısı kart vericem. Hatta şöyle bir linkte atayım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-2023-dominar-400-ug-hasarsiz-extrali-1270360699/detay/ Bu dominarı almayı düşünüyorum
  3. Gezdolastv

İlan linki varsa atabilir misin ?
  4. Gezdolastv

Peki şöyle bir dominar alınır mı sizce https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-2023-dominar-400-ug-hasarsiz-extrali-1270360699/detay/
  5. Gezdolastv

Merhabalar bu aralar cc yükseltmek için motor bakıyorum ve biraz kafam allak bulak oldu. Sizce eski model japon mu daha mantıklı yoksa yeni model dominar mı ? Mesela 2015 model nc750 dct var. Aslında tam istediğim gibi ama hem ağır hasarlı hemde 72.000km...
  6. Gezdolastv

Trk702 vs Trk502 vs Ktm390 vs CfMt450

Performans fark ediyor hocam. Ben orjinal dışında bir kayış taktım direkt %10 performans düştü
  7. Gezdolastv

Trk702 vs Trk502 vs Ktm390 vs CfMt450

Hocam ama yedek parçada çok önemli değil mi? Çin olmasa da Tvs Jüpiter 125 bir orijinal kayışıni bulmak için 2 gün uğraştım. Bir Japon olsaydı 1 saatte bulurdum
  8. Gezdolastv

80K Bütce 125cc motor önerisi

Tvs Jüpiter 125 2024 model var hocam istersen uygun fiyata bırakabilirim
  9. Gezdolastv

CC yükseltmek için motor önerisi

Ah be hocam, tam da diyordum tam alinmalik motor ta ki ağır hasar kayıtlı yazısını görene kadar
  10. Gezdolastv

Fiyatı nedir hocam, güzel motormus
  11. Gezdolastv

300.000 TL bütçe için motor önerisi

@espresso hocam bu tarz v stormlar alınır mi? https://shbd.io/s/s2SiI1tf
  12. Gezdolastv

Merhabalar, şuan tvs Jüpiter 125 var elimde ve artik kesmiyor. O yüzden cc yükseltmek istiyorum ama nasıl motor alsam bilemedim. Ama şunu söylemek istiyorum 3. Motorum Adventure tarzı birşey olacak. Alacağım motorda geçiş motoru olacak gibi bişey. Bütçem biraz karışık aslında. 100.000tl kadar...
  13. Gezdolastv

Tvs jupiter 125 için lastik önerisi

Ben 6.000tlye yaptırdım montaj dahil. Size verdikleri fiyat normal
  14. Gezdolastv

Aaldığım lastikçide taktırdım
  15. Gezdolastv

Bende çok araştırdım ve bir ay önce Michelin 110/70-12 City Grip 2 Scooter Lastiği taktım ve dünya varmış dedim. Orjinal lastiğinde hep bir korku hep bir kayacakmış gibi bir his vardı bu lastik sayesinde hiç sorun kalmadı. Nette ön lastikte sorun yok ama arka lastik sürtüyor tarzı yorumlar...
  16. Gezdolastv

Satılık TVS Jupiter 125 2024 model

https://www.sahibinden.com/listing/vasita-motosiklet-tvs-tvs-jupiter-125-2024-model-bakimlari-yeni-takas-olur-1269650459/detail TVS Jupiter 125 – 2024 Model Şu an 18.*** km’de, aktif olarak kullanıldığı için km değişebilir. 3. sahibiyim, 12.500 km’de aldım. Benden önceki sahibi 3.000 km kuryede...
  17. Gezdolastv

Sizce Jupiter takaslı bu motor alınır mı ?

Hocam peki ikinci ilan hakkında ne düşünüyorsun. 115tlye x max alınır mı ?
  18. Gezdolastv

Sizce Jupiter takaslı bu motor alınır mı ?

Merhabalar sizce bu motor nasıl ? CC yükseltmek istiyorum ama pek uygun motor bulamadım. Şuan bende tvs jupiter 125 var ve bu ilanda ki arkadaşta jupiter ile takas edeceğiniz yazmış. Jupiteri 40tan sayıyor ve üstüne 105 istiyor. Sizce alınır mı ...
  19. Gezdolastv

Voge SR1 için Castrol POWER1 Scooter 4T 10W-40 Yağı İyi midir?

Anladım hocam, siz bilirsiniz tabi banada jupiter yetmiyor artık. Genelde otoyoldan gidiyorum işe ama kamyonlar bile bazen solladığı için sorun yaşıyorum. Birde dediğiğiniz gibi küçük scooter olduğu için adam yerine koymuyorlar. Otoyolda en sağdan gitmeme rağmen arkada tırcılar korna çalıp beni...
  20. Gezdolastv

Voge SR1 için Castrol POWER1 Scooter 4T 10W-40 Yağı İyi midir?

Hocam bence sana düşük ccli motor lazım. Bende TVS Jupiter 125 var. İstersen üstünede nakit vereyim takaslıyalım :D Her ne kadar seni tanımasamda ne zaman yazsam formda hep yorum yapıyorsun o yüzden tanıdık gibisin benim için :D Aklına yatarsa konuşalım hocam

Yeni mesajlar