Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tork ayarlı somun sıkma cihazı alamıyorsan tork anahtarı alabilirsin. O da olmazsa cırcır lokma anahtarı ve uygun uzatma kolu ile heryerini söküp takarsın motorun. Darbeli makine ile işini zora sokma.
Takoz yeri varsa takozlu olandan al, eğimli olan maşalarda kayabiliyor arka sehpa. Parmağımı koparıyordu neredeyse. Zincir yağını da putoline tech chain alabilirsin. Motul c4 kadar kir pislik toplamıyor zincire ve en az onun kadar dayanıklı.
Benim için düşük cc, yüksek cc farketmiyor. Ben ekipmansız gezene saygı duymuyorum(daha doğrusu insan yerine koymuyorum). T-shirt(kışın da sivil mont) ve spor ayakkabı ile motor kullanan tipler benim gözümde insan değeri görmez.
Full ekipman ile gezmek iyidir. Ağustos sıcağında bile full takılıyorum, biri bile olmasa kaza yapacakmışım gibi hissediyorum. Alışınca zor gelmiyor insana.
Sıfır motorun limitörünü kaldırıp da garanti dışı bırakma. Onun yerine ön dişliyi büyüt. Yurtdışında 500 serisine sıkça uygulanan bir operasyon bu. Uygun ölçüyü youtube videolarından bulabilirsin.