Arama sonuçlarınız

1. Beto87

Beyler bu fiyat normal mi?

Tork ayarlı somun sıkma cihazı alamıyorsan tork anahtarı alabilirsin. O da olmazsa cırcır lokma anahtarı ve uygun uzatma kolu ile heryerini söküp takarsın motorun. Darbeli makine ile işini zora sokma.
  2. Beto87

Kör nokta aynası

Arkadaki aracın farları rahatsız ediyormuş diye duymuştum. Ben de almayı düşündüm ama sonradan vazgeçtim.
  3. Beto87

Tavsiye istiyorum Zincir yağı ve arka sehpa

Takoz yeri varsa takozlu olandan al, eğimli olan maşalarda kayabiliyor arka sehpa. Parmağımı koparıyordu neredeyse. Zincir yağını da putoline tech chain alabilirsin. Motul c4 kadar kir pislik toplamıyor zincire ve en az onun kadar dayanıklı.
  4. Beto87

İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması

Benim için düşük cc, yüksek cc farketmiyor. Ben ekipmansız gezene saygı duymuyorum(daha doğrusu insan yerine koymuyorum). T-shirt(kışın da sivil mont) ve spor ayakkabı ile motor kullanan tipler benim gözümde insan değeri görmez.
  5. Beto87

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah. Genç adamsın, güçlü motor gaza getirir o yüzden bileğine hakim ol tam alışana kadar.
  6. Beto87

Motosiklet app plaka

Birisi eski plakanı bulup kullanırsa plakaya yediği her ceza ve geçiş ücreti sana yazar. Yeni plaka maliyetli ama en mantıklı seçenek.
  7. Beto87

Yamaha tracer 7 2024 Debriyaj ayırmama

Ataşehir yamaha servisini tavsiye ederim, ben gittiğimde son derece ilgililerdi. Ataşehir mototaş servisin adı.
  8. Beto87

Plaka Usulsüzlüklerine Rekor Ceza: 140 Bin TL

Kokain partilerine para yetiştiremiyorlar herhalde. Bizim halkta da isyan edecek mabad olmadığını bildikleri için ezdikçe eziyorlar.
  9. Beto87

Triumph Markası Hakkında Fikirleriniz Neler

Benim gidonu çevirirken çok az zorlanma var gibi sadece. Lastik değişimi yaparken usta boşluk çok az demişti.
  10. Beto87

sigorta kasko

Sigorta firmalarının internet sitelerinden araç bilgilerini girerek teklif alabilirsin. Sigortam.net miydi neydi adı hatırlayamadım şimdi.
  11. Beto87

Motor korumaları

Full ekipman ile gezmek iyidir. Ağustos sıcağında bile full takılıyorum, biri bile olmasa kaza yapacakmışım gibi hissediyorum. Alışınca zor gelmiyor insana.
  12. Beto87

Triumph Markası Hakkında Fikirleriniz Neler

Rulmanın öldüğünü nasıl anladın? Benimkiyle karşılaştırıcam da.
  13. Beto87

450 bin tl moto öneri

16t ile değiştirmiş 500x'in dişlisini. 1772401685 Ehliyet a2
  14. Beto87

450 bin tl moto öneri

Sıfır motorun limitörünü kaldırıp da garanti dışı bırakma. Onun yerine ön dişliyi büyüt. Yurtdışında 500 serisine sıkça uygulanan bir operasyon bu. Uygun ölçüyü youtube videolarından bulabilirsin.
  15. Beto87

En Kibirli Motosiklet Sürücü Tipleri

Kurallara uysun ve kimseye bulaşmasın da selam verirse ekime...
  16. Beto87

Virajların Başkenti Artvin’den Selamlar

Hoşgeldin. O meşhur virajlardan fotoğraf ve video bekliyoruz. Nacizane tavsiyem ilerisini göremediğin virajda sakin sür.
  17. Beto87

Elcik ısıtma tavsiyesi.

2 senedir kullanıyorum, 2. kademesi çalışmıyor ama diğerlerinde sorun yok.
  18. Beto87

Elcik ısıtma tavsiyesi.

Aynı ürün 566 TL. Etiket yapıştırıp 900 e çakmak da iyiymiş. Aha da ürün.
  19. Beto87

İhtimal belirtir o cümle içinde. O olmadan kurulsaydı cümle kesinlik belirtirdi.
  20. Beto87

Amaç odur muhtemelen. Giderayak ne götürsek kârdır hesabı.