Arama sonuçlarınız

1. Beto87

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Bazen öyle kötü durumdaki asfalta denk geliyorum ki yumuşak hamurlu ve ısınmış olan lastikle bile tedirgin oluyorum. Kendine güveniyorsan devam et o lastikle.
  2. Beto87

Egzoz cezası yedim yedi eminden motoru nasıl çıkarırım?

Otoparktaki aracı nasıl muayeneye sokacağız? (Öğrenmek için sordum )
  3. Beto87

Aprilia Tuono 660 almayı düşünüyorum. Nasıldır?

Analiz exper dün video paylaştı parça fiyatları ile ilgili. Aprillia 13 parça fiyatında 1 milyon liraya ulaşarak honda ve triump ı katladı pahalılıkta.
  4. Beto87

Yüksek devir

Emme manifoldunda.
  5. Beto87

R25 motorum gitmiyor

Ya hava filtresi ters takılmış ya da egzoz bilyası sorunlu. Yağ pompası neden değişti? Sesinde değişiklik var mı motorun?
  6. Beto87

Sport Touring Arayışı ve Tavsiye Beklentisi

1-tracer 700 2-tiger ama 800 900 hangisi denk gelirse. (800 serilerinde kronik problemi olmayan kasasını araştırmalısın. ) Suzuki sağlamdır ama yukarıdakiler gibi heyecanlandırmaz seni. Ktm'den Türkiye'de uzak dur. Motorları ayrı sıkıntılı, distribütörü ayrı sıkıntılı.
  7. Beto87

35 w yerine 45 w led ampül takmak ?

Karşıdan gelen aracı kör edersen o da uzunları açıp seni kör eder. Ben öyle yapıyorum. Bunun bir de cezası var. Motorun değeri kadar ceza yeme sonra.
  8. Beto87

Motorumu çalmaya çalışmış olabilirler mi?

Birkaç kişi ile erketeye yatıp geldikleri motoru onların g.tüne sokmak da bir seçenek.
  9. Beto87

Kaza değil cinayet: Tıp fakültesi öğrencisi Yaren Mercan (22)

Yine bir o.e, nitelikli ve pırıl pırıl bir genci hayattan kopardı. Bir de çocuğum olacak, kazaydı filan demiş. İnşallah çocuğunun yüzünü görmek nasip olmaz sana.
  10. Beto87

İnterkom önerisi

Köpüğün kulaklığa denk gelen kısmını bıçakla oyarsan rahatsız etmez ama kulakiçi kulaklık dışarıdan hem ses hem de hava almadığı için tehlikeli. Ne araba sesini duyarsın ne korna sesini. Hem de kulağın için zararlı.
  11. Beto87

Kask Yıkama

Sökülen parçaları elde yıkama veya 30 derece ve en düşük devirde perwoll ve lavanta kokulu düzgün bir yumuşatıcıyla makineye atıyorum. En az bir hafta boyunca muhteşem kokuyor kaskın içi. Kaskın içindeki köpüklere bulaşma sakın, elinde kalmasın sonra.
  12. Beto87

zincir yağı için servis yada kendim?

Youtube'da binlerce video var. Putoline tech chain veya motul c4 zincir yağı al, beyaz renkli olduğu için zincirin yağlı veya yağsız olduğunu görürsün. Zincir yağı alırken bir de zincir temizleme fırçası al, nalburdan da gaz yağı al. Gaz yağı ile temizledikten 10 dakika sonra bez ile bir tur...
  13. Beto87

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

1 bacak kırık, diğeri ezilmiş ve motor sürmeye engel değil he mi? Lan millette ne biçim motor aşkı var imreniyorum size.
  14. Beto87

Yağı değiştiren usta dayağı hak etmedimi ???

Bizim milletteki kullanım klavuzu alerjisini anlamıyorum. Hele ki motosiklet gibi bakımı çetrefilli bir cihaz kullanırken. Kitapçıkta yazan yağ değişim aralığını geçmeden, belirtilen standartları karşılayan kaliteli bir yağ kullanılacak ve mümkünse her yağ değişiminde yağ filtresi de değişirse...
  15. Beto87

Ehliyet ve ilk motor

125 cc motor iki kişiyi taşıyamaz, bir kişiyi zor taşıyor. Size tavsiyem 250cc den başlamanız. 125 ile başlarsanız ne motordan ne de seyahatten keyif alırsınız hatta muhtemelen motor erkenden sıkıntı çıkarmaya başlar. Tavsiyem minimum suzuki v strom 250 veya dominar 400 almanız.
  16. Beto87

Yağı değiştiren usta dayağı hak etmedimi ???

Ülkede sahte olmayan birşey kaldı mı ki? Doktoru sahte diplomalı, avukatı sahte diplomalı hatta dekanı bile sahte diplomalı. Sahte yağı bir şekilde hallederiz de kalanı?
  17. Beto87

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Ben tam seni etiketleyecektim, mesajını gördüm.
  18. Beto87

Motosiklet için far önerisi

Gemini h4 far kullanıyor diyor senin motor için. Beyaz far çevirmede sıkıntı yaratabilir. Sarı led takarsan sorun olmaz bi ihtimal.
  19. Beto87

Lastik seçimi

Islak ve kuru asfaltta sıkıntı yaşatmadıysa aynısından devam et. Muhtemelen alacağın farklı lastik daha kötü performans sergiler. Tanıdığım tüm scooter kullanıcıları da city grip kullanıyorlar.

Yeni mesajlar