Arama sonuçlarınız

1. El Dorado

Artçı problemi

Benim de tecrübem neredeyse 30.000 km oldu ama bir kere bile artçı almaya cesaret edemedim. Bir kaç kere eşimi site otoparkında aldım. ama yavaş sürüş ve manevrada çok zorlandım. Kısa dönüşte indirdim öyle tekrardan bindirdim. Asıl 7 yaşındaki kızımı çok istiyorum. Özellikle sabahları okula...
  2. El Dorado

İlk Motor Kararsızlığı – Scooter mı Vitesli mi?

İstanbul trafiği zordur. bu zorluğu öğretebilecek bir eğitim de yok maalesef. kullana kullana tecrübe kazandıkça öğrenirsiniz. vitesli motor elbette öğrenebileceğiniz için zaten cebinizde. ama trafiği okumak zamanla öğrenilecek bir deneyim. bu yüzden sanki scooter ile başlamak daha doğru bence...
  3. El Dorado

2024 Kymco Downtown 250i Yakıt Tüketimi

8 aydır Kymco Downtown 250 kullanmaktayım. Kymco' nun kronikleşmiş inadı olan gösterge panelinde yakıt tüketimi olmaması, kendi nokta atış hesaplamalara itti. Geçtiğimiz haftalarda 5.000 km yi devirdim ve tam 5.000 km de iken benzin neredeyse dibi görmüştü. Özetle: Yapılan yolun 90% si 16 km...
  4. El Dorado

Mesafelere göre kısa yol / uzun yol

Bir arkadaşım aldığı araç için Borusan ile bir problem yaşamıştı. Yaşadığı sıkıntıyı Almanya' ya mail atarak iletmişti. Sonra arkadaşımı arayıp problemini hızlıca çözüp binbir özür dilemişlerdi. Belki Japonlar da belki Z-Moto' ya kızarlar bir daha müşterilerini üzmez.
  5. El Dorado

SYM markasını nasıl konumlandırırsınız?

ADX300 modelini sürme şansım olmadı ama çok şık görünüyor. Trafikte neredeyse hiç görmedim, pek tutmadı galiba. Biraz test videoları falan olsa güzel olurdu.
  6. El Dorado

SYM markasını nasıl konumlandırırsınız?

SYM benim güvendiğim bir marka. ADX125 modelini bir gün boyunca kullanmıştım ve çok beğenmiştim. Çinli modellere göre bana daha fazla güven veriyor. Güzel teknolojileri var. SYM özelinde değil ama japonlar dışındaki motorların servis bakım aralıklarının kısa olmasını hiç sevmiyorum ama ona da...
  7. El Dorado

Scooter önerisine ihtiyacım var

geçen sene DTX360 vardı bende. çok severek kullanmıştım. şehir içinde çok kıvrak, oturuş pozisyonu çok rahat, uzun yolda da hiç yormadı. yağmurlu havalarda su sıçratması, ön camın çok yetersiz olması gibi eksileri var. şu anda da downtown kullanıyorum. benim sürüş dinamiklerime downtown daha çok...
  8. El Dorado

Scooter önerisi

Başlangıç için 400 cc bana biraz yüksek gibi geldi. Kişiden kişiye de değişebilir ama yükseltmek için beverly tercih edilebilir sanki. Her ne kadar Forza tavsiyesinde bulunsam da her iki scooter için yazdığınız yorumlara aynen katılıyorum. Ama bu şartlarda en alınası scooterlar da bunlar maalesef.
  9. El Dorado

Scooter önerisine ihtiyacım var

Fiyat konusunda tüm markaların tüm modeller sizi üzecektir. Çünkü fiyatlar ziyadesiyle anlamsız. Bu yüzden ödeme koşullarının en iyi olan ve sizi üzmeyecek bir motor bakmalısınız. Kymco ve SYM den başka bir adrese gitmeye gerek yok. özellikle şehirler arası yolculukta Downtown 250 ve Joymax 250...
  10. El Dorado

Scooter önerisi

Ben de motosiklete forza ile başlamıştım. Eğer gidon sallama problemi duyulmasa böyle bir problemin varlığını bilemeyecektiniz. Çünkü bu gidon sallama sadece ellerinizi gidondan çektiğinizde yaşanıyor. onun dışında normal kullanımda hiç bir problem yaşamadım ve yaşayanaı da duymadım. siz...
  11. El Dorado

Scooter önerisi

nmax başlamak için ideal ancak artçılı kullanımda zorlayabilir. 250 cc kategorisinde xmax, forza, downtown ve joymax dörtlüsünden birini seçmeniz sizi üzmez. çünkü deneyiminiz olmadığı için kıyaslama yapma şansınız olmayacak. konfor konusunda bu dörtlünün en sonuncusu olan xmax ile başlasanız...
  12. El Dorado

Yurt Dışında Kredi Kartı İle Benzin Almak.

Troy şemalı kredi kartlarından dolayı olabilir mi? Hala Türkiye' de bile bazı poslarda problemler yaşanabiliyor. Yurtdışında da bu problemlerin yaşanması olası. Deneyimleyemediğim için bilmiyorum, Yurtdışında Troy şemalı kredi kart kullanıp problem yaşayan oldu mu?
  13. El Dorado

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

Bir bayiye gidip ikisinin de üzerine oturup ve şansınız varsa test sürüşü yaparak karar verin bence. Her ikisi de aynı bloğa sahip. Karar verici unsurlar; lastik ebatlarındaki farkın yaratacağı yol konforu, bagaj hacimleri, oturuş pozisyonu ve tasarım olacaktır. Ama jet 14 evo daha güncel bir...
  14. El Dorado

Ankara/İstanbul'dan Giyim Alışverişi için Öneri - Kask/Eldiven/Mont vs

Yazlık mont almak daha iyi. 3 mevsim montun içliğini çıkartıp yazın kullandığınızda onun ağırlığını çok fazla hissedersiniz. Ben de yazlık mont almamaya diretmiştim ama dayanamadım en sonunda aldım. Yazlık monta geçince kuş gibi hafiflediğimi hissettim.
  15. El Dorado

Yeni yol arkadaşım - Kymco DTX360

2023 yılı benim için bir hayli zor geçiyor. Yaşanılan deprem sonrası evinizin çürük çıkması, iş değişikliği vs derken ailemize katılacak bebek haberi yüzümüzü güldürdü. Şu anda gece yarısı 4:00 de onu uyutmaya çalışırken ihmal ettiğim forum aklıma geldi ve duygularımı paylaşayım dedim. 2022...
  16. El Dorado

1 Mayıs İşçi Bayramı

İlk kez 1856'da Avustralya'nın Melbourne kentinde taş ve inşaat işçileri, günde sekiz saatlik iş günü için Melbourne Üniversitesinden Parlamento Evi'ne kadar bir yürüyüş düzenlediler. 1 Mayıs 1886'da Amerika İşçi Sendikaları Konfederasyonu önderliğinde işçiler günde 12 saat, haftada 6 gün olan...
  17. El Dorado

Peugeot XP400 GT

Merhaba, Crossover scooter piyasasına iddialı girmesi beklenen XP400 GT ; 259.000 TL lik fiyatıyla ülkemize giriş yapmaya hazırlanıyor. Canlı olarak Motobike 'ta göreceğimiz bu Scooter 'ın fiyatı ve teknik verileri ilgili görüşleriniz nelerdir? Fiyat sizce nasıl?

Yeni mesajlar