Arama sonuçlarınız

1. El Dorado

Beykoz'da servisin alkollü sürücüsünün çarptığı motosikletli genç hayatını kaybetti.

Bu kadar basit cezalar karşısında bunun gibi dallamaların hiç korkusu yok. Ne trafikte, ne sokakta, ne evde, ne işte. Cezalardan korkmamayı da adamlık sanıyorlar. Eğlenceniz de batsın, insanlığınız da batsın. Bir hiç uğruna gencecik çocuk gitti.
  2. El Dorado

Hem bir merhaba hemde kısa bir hasbihal...

Üniversitede bir hocamız iktisadı bize Osmanlıca öğretmişti. Sınavlarını bile eski dilde yapardı. Genelde latince olan terimleri eski dilde yapardı. Çok zorlamıştı bizi çok.
  3. El Dorado

Hem bir merhaba hemde kısa bir hasbihal...

Kış geliyor ört hocam yorgan yorgan üstüne
  4. El Dorado

Naylon lastiğin tehlikesi üzerine

DTX360 'ın dişli CST marka lastiğini bir kış boyunca her türlü havada kullandım. Aşırı temkinli kullandığım için bir sıkıntı yaşamadım ama buz üstünde kayıyor hissi veriyordu bana. Değiştirmeye fırsat bulamadan da satmıştım. Sonrasında kullandığım diğer scooterlarımın CST marka lastiklerini...
  5. El Dorado

Mersin’de, benzini bittiği için motorunu iterek götüren vatandaşı polis durdurdu.

Helal olsun, çok güzel bir davranış. Böyle şeylere şahit olduğumda insanlığa karşı hala bir umut olduğunu bana hatırlatıyor.
  6. El Dorado

Gps takip cihazı önerir misiniz

Turuncu takibin kablosuz versiyonuna da bakabilirsiniz. akü ile bağlantısı olmadığı için sıkıntı olmuyor. şarjı 10 gün kadar gidiyor. Ara sıra anahtar algılamada sıkıntı oluyor ama görevini yapıyor diyebiliriz. Kablolu versiyonundan bir farkı da alarmı olmaması. Ama bunu da her ne kadar...
  7. El Dorado

Kaza Sonrası Ne Yapmalıyım?

Geçmiş olsun. Size birşey olmaması en önemlisi. Bir çekici ile servise götürmeniz en sağlıklısı olur sanırım. Ayrıca kazalı fotoğrafı da yükleyip, servis süreçlerinden de bahsederseniz markanın sağladığı hizmeti hepimiz görmüş oluruz.
  8. El Dorado

Motosikletlilerin, kendi güvenlikleri için hız sınırını aşmaları etik midir?

Neden kameraların olmadığı yerlerde ve paralı yollarda 180 in altına düşmüyorsun megane marka araban ile?
  9. El Dorado

Yeni Motorum ; Suzuki Gsx S1000

Hayırlı olsun, güzel rotalarınız olsun.
  10. El Dorado

Almayı düşündüğüm ekipmanlar nasıl

Çok geçmiş olsun.
  11. El Dorado

Motosiklet teknolojisi epey geride kaldı

Ben uzun zamandır forumdan uzaktım. Xmax için ne kadar bir beklentiniz vardı? bir arkadaşım yeni motora başlayacak ona önermek için soruyorum
  12. El Dorado

Motor almanın yolları

50.000 - 60.000 TL ye motor alacaksan parayı doğru biriktirmen lazım. Öncelikle şunun bilincinde olmalısın. Bankalar sana limit tanımlamıyorlarsa demek senin notunu kıran bir çok riskin var. O zaman sen kendin doğru bir şekilde paranı biriktireceksin. Bu tutarlarda motor almak için aylık 10.000...
  13. El Dorado

Motosiklet teknolojisi epey geride kaldı

Alışkanlıklardan vazgeçmek ok zor. 90 ların başında hatırlıyorum da klimalı bir araba çok lükstü. Otomatik vitese kimse anlam veremiyordu. Bu daha uzar gider. Şimdiki teknoloji ve hayat şartlarının gerekliliği tüm bunlar artık standart hale geldi. Manuelci bir kesim hala var. Onlar araba sürmeyi...
  14. El Dorado

Motosikletlerin km bilgileri ne kadar doğru?

Konuyu takıntı veya kompleks yaptığım için açmamıştım. Bir çok konuda kendi kendime analizler yapıyorum ve işkembeden ezbere konuşup eline gps alan tayfanın atladığı bir noktaya parmak basmak istedim. Ortada cevabını merak ettiğim mantıksız bir durum var ve buradan paylaştım. Çok saolsunlar işin...
  15. El Dorado

Motorcular nasıl gelin alır?

Bu tür paylaşımlara da artık ceza geliyormuş. 25.000 TL https://www.youtube.com/results?search_query=motopixel
  16. El Dorado

Scooterda Rüzgar

Forza 250 rüzgardan korunma konusunda en iyilerinden. Ben Forza kullanırken kask vizörü açık kullanırdım yine de etkilenmezdim. (yanlış birşey farkındayım) Ben de her gün köprü kullanıyorum. Bu sene özellikle çok rüzgarlı. Dikkatli kullanmaktan başka çare yok eldekilerle. Ya da; daha ağır ve...
  17. El Dorado

Artçı problemi

Pek arkadaşım yok maalesef. tek arkadaşım eşim diyebilirim, onunla pratik yaparız mecbur :) 3 - 4 sene önce eğitim aldım ama artçı bambaşka. Anca bir cesaret ekipmanları toplayıp kısa mesafeli bir turla atarım bu korkuyu. Arkadan gelen bir kız daha var. En azından küçüldüğünde ona kalır :)
  18. El Dorado

Mesafe değişmez ama süresi değişir. Ben de size şunu sorayım; iki motosiklet 100 km lik bir yolu biri 10 km/s ile biri de 20 km/s ile gidiyor. Her ikisi de aynı zamanda mı varış noktasına varır? Verdiğim örnekte 2 ayrı motor yok. Tek motor ve iki ayrı ölçüm var.
  19. El Dorado

Son zamanlarda izlediğim videolarda hız testleri yapılırken bir yandan da GPS ile hızlar ölçülüyor. Genelde motosikletlerin hız göstergeleri 5 - 10 km/s kadar daha yüksek gösteriyor. Bunun da güvenlikle alakalı bir kural olduğunu öğrendim. Ancak bu durum toplam KM yi yanıltmıyor mu? Örneğin...
  20. El Dorado

Erdek motofest ana konusu neden yok?

Eğlenmeyi pek bilen bir millet olmadığımız için festivaller bana da çok uzak geliyor. Mutlaka güzel festivaller de vardır ama eminim ki bir çoğunda huzur bozan tipler olacaktır. Üniversite bahar şenlikleri olurdu. Üniversite öğrencilerinin kendi içinde eğlenir ve kimse kimsenin huzurunu...

Yeni mesajlar