Arama sonuçlarınız

1. El Dorado

18.Ağustos.2025 - tommygun'un cruiser ile uzun yol imtihanı

Bir çok kişiye bayık geliyor ama şarkılarını dinlemek beni dinlendiriyor. Her tatilimizde güneye giderken mutlaka dinleriz bir kaç kere. Tepedeki çimenlik de apayrı bir yere sahip. Aynı dönemde mavi sakal ve düş sokağı sakinleri de hemen hemen aynı yoldan giden ama tarzları biraz farklı gruplardı.
  2. El Dorado

Çirkin mi çirkin ama karizmasıyla kimse boy ölçüşemez.
  3. El Dorado

Sanki burada tam tersi bir durum var. Bence Özlem Tekin çizgisini koruduğu için piyasadan elini ayağını çekti.
  4. El Dorado

Tuzla Yanyolda Motosiklet Kamyonete Saplandı..Maalesef Sürücü Öldü..

Çok üzücü. Hiç kimse, sevdiklerine ve kazaya karıştırdığı insanları bu duruma düşürmeye hakkı yok. Kimse ders çıkarmayacak ve yine apır sapır sürmeye devam edecek. Keşke hiç yaşanmasa. Allah rahmet eylesin.
  5. El Dorado

Turda kullanabileceğim kask önerisi 🚨

Benim ilk ve tek kaskım shoei neotech 2. 3 yıldır severek kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısını da yaşamadığım için kazanan kadro bozulmaz hesabı neotec 3 ile de devam ederim diye düşünüyorum.
  6. El Dorado

Rock felsefeden uzaklaşıp bayağı liberalizme kapılmış durumda. Bir rock festivalinin ana sponsorunun coca cola nın olmasını hala anlayamayanlardanım.
  7. El Dorado

Turda kullanabileceğim kask önerisi 🚨

Farklı bir açıdan bakacağım. ADV350 ön siperliği kısa ve dar. Eğer tur camı taktırmadıysanız bence önceliği buna vermelisiniz. Çünkü alacağınız en pahalı kaskta bile rahatsızlık duyabilirsiniz. Eğer tur camı varsa kulak tıkacı kullanmanızı öneririm. Kask markası konusunda da arkadaşların...
  8. El Dorado

Honda PCX ve SH125 Modelleri arasında öneri

Maalesef öyle. Taksitli fiyat 204.000 TL, peşinde 164.000 TL den alabiliyorum. Çanta ve camıyla birlikte 200' leri bulacak. Bugün de ikinci el medley 150 lere bakındım. Orijinal ön cam ve çantalı versiyonlarını alabiliyorum. Acaba totoyu Honda' ya mı teslim etsek yoksa Piaggio' ya mı karar...
  9. El Dorado

Honda PCX ve SH125 Modelleri arasında öneri

Merhaba, Hazır konusu varken yazmak istedim. Siz hangi modeli tercih ettiniz? Ben de küçük bir scooter almak niyetindeyim. Neredeyse tamamen şehir içi olacağı için sh125' i gözüme kestirdim. Haftasonu test sürüşüne çıktım. Sele konforu olarak inanılmaz derecede beni rahatsız etti. Taş gibi bir...
  10. El Dorado

50cc uzun yol maceralarım

Hani son zamanlarda sıklıkla duyduğumuz bir söz var ya, "motorun hakkını vermek" diye, işte tam olarak yaptığın bu. Hatta bununla da kalmayıp hayatın da hakkını vermişsin. Doya doya gezmeye devam et. En mükemmel şartların oluşmasını beklemeden elindekiyle yapabildiğinin en iyisini yapmaya devam...
  11. El Dorado

35 bin km'de Forza 250 mi yoksa sıfır Joymax Z+ mı?

En iyisi bayiye gidip joymax in üzerine binin. Bir de forza' ya binin. İçinizden hangisi geçiyorsa ona karar verin. Bu seçimde yanlış diye bir şey de yok. Hangisini seçerseniz seçin iyi ki bunu almışım diyeceksiniz.
  12. El Dorado

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Bende çifte vize var. Yengen vizesinin yanında bir de küçük kızımın vizesi lazım. Rüşvet ile vizeleri almaya çalışacağım. Hatta aynama mavi bir buff takacağım. Sizler de takarsanız, olur da yolda denk gelirsek selamlaşırız falan. Aynı yolun yolcusu olduğumuzu anlarız.
  13. El Dorado

35 bin km'de Forza 250 mi yoksa sıfır Joymax Z+ mı?

Yeni joymax eksiklerini tamamlamış. Ayrıca sıfırın tadı her zaman farklıdır. Kötü bir marka değil sym. Hatta Honda’ya göre bazı artıları bile var. Ben oyumu joymax ten yana kullanıyorum. Özellikle yeni gri renk çok iyi olmuş.
  14. El Dorado

9.Ağustos.2025 motosiklet.net üyelerinin Kırklareli Birtat köftecisine saldırmaları

Keyifle okudum. Bence de interkom sadece grup ve artçılı sürüşler için önemli. Bunun dışında kullanmama tarafındayım.
  15. El Dorado

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Kıyaslama yapabiliyorsan bir de şöyle düşün. Biri hayat dersi veriyor. Daha uzun yaşaman için sana bir şeyler öğretiyor. Sana rehber oluyor. Biri ise nasıl hızlı yaşayıp geç ölünür onu öğretiyor. Hızlı ölmek için bir rehbere ihtiyaç yok. Çünkü değersizdir. Senin bakış açın ile birisi köfte...
  16. El Dorado

Sanki burada biraz kendinizle çelişiyor gibisiniz. Başkalarının da yaşam merkezlerine dokunabilmek lazım. Bunun içinde eldeki payın daha adil dağıtılması lazım.
  17. El Dorado

9.Ağustos.2025 motosiklet.net üyelerinin Kırklareli Birtat köftecisine saldırmaları

Forumun sanırım en güzel yanlarından biri de güzel dostluklara vesile olması. Çok güzel bir tur olmuş. Keyifle okudum.
  18. El Dorado

Allah rahmet eylesin. Sevenlerinin başı sağolsun. Üzüldüğüm üç kişi var; birincisi ailesi, ikincisi rahmetliye yapma etme gözünü seveyim bırak şu tehlikeli işleri diyen arkadaşları ve üçüncüsü kamyon sürücüsü. Üzülemediğim iki kişi var; kendisi (ölümü göze almış birisi için üzülmek yersiz...
  19. El Dorado

İzmir'den orta yaşlı sürücüler ile kısa-uzun gezi

Hislerime tercüman olmuşsunuz. İstanbul' da yaşayan bir İzmirliyim. Tarihi tutturabilirsek gelmeyi çok isterim.
  20. El Dorado

Takip Cihazları Hakkında Rehber

Kızımın eski bir akıllı saati vardı. Uygulama üzerinden anlık nerede olduğunu gösteren, belirli bir alanın dışında çıkınca uyarı veren basit ama etkili bir sistemi var. Onun içine çocuk hatlı bir sim kartı takıp görünmeyen bir yere koymayı düşünüyorum. Haftada bir de şarj ederim. Boş boş...

Yeni mesajlar