Arama sonuçlarınız

1. Routinues

10 sene sonra CB500 Hornet'le başlıyoruz...Herkese merhaba

Artık yurtdışından bir şey almak külfet oldu maalesef o iş yaş 🤣 Test sürüşüne izin verirlerse bende yapmayı çok istiyorum.
  2. Routinues

Bayi aksesuarlarından bahsetmiyorum bayi dışı orada burada satılan zımbırtılardan bahsediyorum. Malum bayi aksesuarları aşırı pahalı oluyor şahsen ben onlara o paraları vermem. Para vereceğim tek aksesuar quick shifter olur o da işlevsel bir şey olduğu için. Hornet 500 veya 750 ikisini de...
  3. Routinues

Asla ikisini karşılaştırmıyorum sadece şu anda kafamdaki motorları yazdım. Tabii ki MT25 hornetin yanından bile geçemez ama yedek parça fiyatlari, servis bakim fiyatlari vs kafamı kurcalıyor. Özellikle de ikinci el piyasası. Hornet 750nin 2025 makyajli kasasının kafa tasarımını eski tasarıma...
  4. Routinues

Hocam selamlar. Hornet 750 hakkında bilgi alabilir miyim? Motordan memnun musunuz? Tecrübe ettiğiniz artıları ve eksilerini benimle paylaşır mısınız benim de aklımda 2 motor var ya mt-25 alacağım yada hornet 750.
  5. Routinues

Japona Geçmeyi Düşünüyorum

Mecbur derken yamahayı kast etmedim genel olarak tüm motorlardan bahsettim hocam. Fark ettiysen genelleme yapmışım "bu paraları hak etmiyorlar" diyerek. Piyasadaki bütün motorlar benim gözümde öyle şu anda sadece yamaha grubu değil.
  6. Routinues

YouTube üzerinden incelemesine baktım şimdi gerçekten MT-07 gibi uçar kaçar bir motor değil ona oranla oturaklı fakat gidişi de gerçekten çok güzel. 31 Temmuza kadar sanırım 500 hornet ve 750 hornet de 400bin tl si vade farksız kredi kartına taksit imkanı var geri kalanı peşin ödemek şartıyla...
  7. Routinues

Çok güzel açıkladın abicim eline sağlık. Valla normalde çin malına binmezdim ama mecbur kaldık işte ne yapalım japon markalar kredi kartına taksit imkanı falan yapmıyor hep çin malı cfmoto, rks, qj gibi markalar taksitle motor sattıkları için herkes onlara yöneliyor. İnsan kızamıyor da ülkenin...
  8. Routinues

Evet dediğiniz doğru ama scooter tercih etmiyorum vitesli seviyorum.
  9. Routinues

Aslında Hornet 500-750 benim de sıcak baktığım makineler malum ülkemizde sürekli motorlara zam geliyor aslında almışken hornet 750 almak daha mantıklı ama kendisi mt07 katili olarak geçiyor sanırım piyasada. MT-07 bile tecrübesiz kişilerin ellerinde ölüm makinesine dönüşüyorken mt07 katili...
  10. Routinues

Valla abiler kardeşler şöyle söyleyeyim. Motorumu ilana koydum fakat hemen satacağım diye bir kaide yok sezon sonuna kadar da bekleyebilirim bu süreçte de elimde daha fazla birikmiş param olabilir ayıptır söylemesi bu ay ikramiye falan da alacağım elime toplu para geçecek o yüzden bütçeyi belki...
  11. Routinues

Ehliyetten yana sıkıntım yok A ehliyetim var ama avrupa motorlarına da yönelmek istemiyorum parça sorunu ve servis muhabbetleri yüzünden biraz da o tarafa sıcak bakmıyorum.
  12. Routinues

Evet öyle olacağa benziyor, bu paraları hak etmiyorlar kesinlikle ama işte yapacak bir şey yok mecbur.
  13. Routinues

Merhabalar. Şu anda aktif olarak CF MOTO 250SR kullanmaktayım. Motorumu satıyorum sahibinden de ilana koydum şu anda fakat aktif olarak hala işe git gel yapıyorum. Elimde şu anda nakit olarak 250bin TL gibi bir para var 250SR'ı ilana 135bin'den koydum fakat o fiyatlara satılacağını sanmıyorum...
  14. Routinues

Abus disk kilidi 8078 vs 8008 hangisi tercih edilmeli?

ABUS 8008 / 12KS120 Granit Kombine Kilit kullanıyorum zincirli set ile birlikte aldım. Disk kilitlerinde maksimum koruma düzeyi 20. seviyedir. ABUS 8008 zincirsiz kullanımda 19. seviyeye ulaşırken zincir ile birlikte son seviye olan 20. seviyeye çıkıyor. Aşırı sağlam bir kilittir hatta çoğu...
  15. Routinues

Yazlık Mont Önerisi 🚨

Aşağıdaki modelleri önerebilirim. - 4Riders Breeze Pro - 4Riders Wind Pro - 4Riders Valencia
  16. Routinues

15k ya kadar tercihen yazlık sağlam korumalı eldiven?

Uzun boğazlı deri eldiven olarak f/p bütçe dostu Shima STR-2 önerebilirim. Eğer bu beni kesmez diyorsanız Knox Oulton MK2, Dainese Druid 4, Dainese Carbon 4'de olabilir. Eğer ben parayı bayılacam arkadaş en sağlamından istiyorum diyorsan da bütçeyi çok az aşıyor fakat Knox Handroid MK5...
  17. Routinues

Deri mont yazın giyilir mi? mont seçimi

Dainese Estrema kullanıyorum aşırı memnunum püfür püfür.
  18. Routinues

AGV K6S vs HJC RPHA 12

Memnun olduğum yanları da var olmadığım yanları da var. İlk başta olduğum yanlarını söyleyeyim. Kask gerçekten çok hafif ece 22.06 sertifikalı kasklar arasında en hafif kask, aerodinamisi güzel kaskın, konfor olarak 10 üzerinden 7 verebilirim. Olumsuz yönlerine gelecek olursak yedek parçası...
  19. Routinues

ZX-4RR mı CBR 650 R mı almalıyım ?

Tommy abi bile bunu dediyse konu tartışmaya kapalıdır bence 😂😂
  20. Routinues

ZX-4RR mı CBR 650 R mı almalıyım ?

Kesinlikle Honda CBR 650R derdim.

Yeni mesajlar