Arama sonuçlarınız

1. Routinues

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Aslında liste fiyatı yalan değil. Hondanın sitesinde gördüğün 654bin TL 2025 kasalar için geçerli ama şöyle bir mevzu var şu an hiçbir honda bayisinde 2025 model hornet yok çünkü daha Türkiye'ye bile giriş yapmamış 2025 Hornetler bizzat bayi patronu söyledi. Hepsi 2024 yılını son çeyreğinde...
  2. Routinues

Çok teşekkür ederim sağ olun. Hocam normalde 12 taksit yapıyorlar fakat sadece akbanka axes kartlara yapıyorlar akbanka gittim vermedi 400bin limit bende mecbur diğer bankalara 8 taksit yaptıkları için bu şekilde aldım. Beni zorlamıyor aylık taksiti.
  3. Routinues

Hocam umarım hayalindeki motora kavuşursun teşekkür ederim bu arada. ❤️ Teşekkür ederim. Hocam 250SR yaklaşık haziran ilk haftasından beri ilanda fakat satılmadı eğer satılsaydı peşin verip direkt 480bin TL'ye alacaktım fakat kısmet olmadı. Bende taksit kampanyasından faydalandım kaçırmamak...
  4. Routinues

Çok teşekkür ederim ben çok beğendim makineyi içime de sinerek aldım 250SR'dan sonra buna uzun yıllar binerim diye düşünüyorum.
  5. Routinues

Evet abilerim kardeşlerim pazartesi günü honda drd ataşehir bayisine gidip kampanyadan faydalanarak CB750 Hornet almış bulunmaktayım. Motorun faturası kesilip bayiden çıktığımda saat 16:45 falandı biraz geç gittim bayiye o yüzden sadece sigortasını yapabildim. Notere gitmeye plaka çıkarmaya vs...
  6. Routinues

Hornet 750'yi hangi yolla almak daha mantıklı?

Valla ben istanbul içindeki çoğu honda bayisi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdim hepsi veriyor. drd,db,esengül,konşuk vs
  7. Routinues

Elinde olan bütün honda bayileri veriyor. 2024 model fakat 2025 makyajlı kasalar var ellerinde. 2024 yılının son çeyreğinde gelen makineler. Şu an 650 küsüre satılan 2025 kasalar yeni vergiden etkilenen motorlar olduğu için yüksek fiyattan satılıyor.
  8. Routinues

450ye bayi sıfırını veriyor hocam zaten :ROFLMAO:
  9. Routinues

Yamaha R25 - MT25 güncel fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

https://www.motosiklet.net/forum/konu/japona-gecmeyi-dusunuyorum.221909/ Bu konuda tartışmıştık aslında fiyatları 450 falan diyorduk ama 399 sınırda bırakmalarının sebebi büyük ihtimalle psikolojik etmen olarak ayarladılar :ROFLMAO: Gerçekten inanılmaz çok ütopik ve komik rakamlar piyasa ne...
  10. Routinues

Yamaha R25 - MT25 güncel fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Evet malum zam gelmiş en son baktığımda sitede fiyatlar güncelleniyor olarak gözüküyordu. Yeni fiyatlar hakkında neler düşünüyorsunuz?
  11. Routinues

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

Rahatına düşkün insanlar oluyor genelde onlar o yüzdendir :LOL: Ben bile daha 28 yaşındayım SS makineye binerken belim sırtım boynum her yerim tutuluyor.
  12. Routinues

Bana bayide ki çocuk abi bunlar 2024 ikinci çeyreğinde geldi ama 2025 makyajli kasalar dedi. 2025 yeni gelecek olanlar yeni vergi zammindan etkilenecek büyük ihtimalle Ağustos Eylül gibi yine zam gelecek zaten bunlara hornet 500, 750 ve cb650r cbr650r. Hatta şu anda hondanin sitesine girerseniz...
  13. Routinues

Hocam Türkiye'de yaşıyoruz mecbur ince hesaba girmek zorundayız ben istemez miyim direkt kafa yormadan istediğim motoru alabilmeyi? Ama maalesef ülke şartları el vermiyor en ince ayrıntısına kadar düşünmek gerekiyor. :ROFLMAO: 1752696519 Valla işbankası 275bin garantide 110bin eğer bunların...
  14. Routinues

Maalesef öyle akbankın zaten google üzerindeki bütün şubelerinin değerlendirmeleri 5 üzerinden maks 2,2 yi geçmez çoğu çalışanları ilgisiz. Sizin motor neydi hocam?
  15. Routinues

rodaj tam olarak nedir?

Rahmetli Barkın abinin rodaj nasıl yapılır diye bir videosu vardı alta bırakıyorum lütfen izleyin.
  16. Routinues

Bizzat şubeye gidip mi başvurdunuz yoksa telefonda uygulamadan veya kameralı görüşme yaparak falan mı? 1752505992 Triumph markasını çok severim fakat ülkemizde sıcak bakmıyorum maalesef. 🙁 1752506079 525bin nakit bu ay içinde benden sittin sene çıkmıyor zaten o yüzden nakiti çoktan eledim hocam. 😂
  17. Routinues

Hocam en son findeks risk raporumu 28.03.2025 tarihinde sorgulamıştım sonuçlar aşağıdaki gibi. Bugüne kadar hiçbir ekstremi geciktirmedim hiç bir zamanda asgari tutardan ödeme yapmadım hep toplam ay sonu ekstrem ne kadarsa o kadar ödemişimdir. Yeni bir sorgulama yapmadım fakat eğer yaparsam...
  18. Routinues

Ağır bakım serisi-2😅 Tommygun ve Cyan ile kısa bir çöp şiş turu

Anın her dakikasının keyfini çıkarmak diye buna denir abi.
  19. Routinues

Evet tekrardan herkese merhaba, geçenlerde "https://www.motosiklet.net/forum/konu/japona-gecmeyi-dusunuyorum.221909/" adlı açtığım konuya gelen yanıtlar doğrultusunda almak istediğim motoru kafadam kararlaştırdım. Şu anda hedefim ve almak istediğim motor kesinlikle Hornet 750. Cuma günü Honda...
  20. Routinues

Kamera Seçememe Sorunsalı :/

Yazdığınız tüm modeller iyi fakat Insta360 ayrı bir kamera çünkü adı üstünde 360 derece çekim yapabiliyor eğer amacınız güvenlik için kayıt almaksa Insta360 sizin için daha uygun olacaktır ama yedek parçaları ve aksesuarları pahalıdır baştan söyleyeyim. Buna ek olarak hem güvenlik hem vlog hem...

Yeni mesajlar