Arama sonuçlarınız

1. Routinues

SHOEİ X14 Kask alınır mı, güvenli midir?

Scorpion EXO 520 Evo Air daha mantıklı bence
  2. Routinues

SHOEİ X14 Kask alınır mı, güvenli midir?

Sıfırı 35-40bin TL olan bir kasktan bahsediyoruz hocam sence orjinal mi? :ROFLMAO:
  3. Routinues

Beykoz'da servisin alkollü sürücüsünün çarptığı motosikletli genç hayatını kaybetti.

Çok afedersiniz ama olay benim semtimde gerçekleşti ve servis sürücüsünü tanıyorum tam bir dallamadır kendisi. Bir gencin ölümüne sebep oldu çok yazık.
  4. Routinues

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Evet kılavuzda şöyle bir ibare var yazılım ile belirli bir su sıcaklığının üst seviyesini ayarlamışlar motorun su sıcaklığı o seviyeye gelmediği sürece ana ekranda herhangi bir uyarı gözükmüyor ama eğer o seviyeye gelirse ekranda hararet işareti gibi bir işaret çıkıyor.
  5. Routinues

Teşekkür ederim deneyeceğim motora bindiğimde. Katılıyorum en içime sinen renk bu oldu. Hocam siyah rengi mat siyah yapmışlar aşırı çizik ve toz belli eder alacaksan metalik gri veya beyaz alınır bence. 1753991144 Hocam kullanım kılavuzunda göremedim ben su sıcaklığını. Sadece hava-ortam...
  6. Routinues

Full ekipmanım var hocam sadece bugün giymedim yine de bilgilendirme için teşekkür ederim.
  7. Routinues

Evet en güzel rengi beyaz kesinlikle katılıyorum. Keşke 2024 modellerindeki gibi amortisör kısımlarını da kırmızı yapsalardı siyaha çevirmişler. Kasko yaptırmaya şuan inan param kalmadı daha doğrusu kredi kartında limit kalmadı büyük ihtimalle motorun ilk taksidini ödedikten sonra falan...
  8. Routinues

An itibari ile motorumu teslim alıp evimin önüne gelmiş bulunmaktayım gerçekten çok keyifli motor. Bayidene eve gelene kadar rain mod'da sürdüm. Rain mod'da olmasına rağmen gaz tepkisi motorun uzaması vs müthiş 6bin deviri geçmedim rodajdan dolayı ama makine gazı açtım mı gerçekten altımdan...
  9. Routinues

Amin hocam çok sağol.
  10. Routinues

Hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun. ❤️ Bende öyle düşünüyorum ilk başta rain modunda kullanırım hem motoru iyice tanımak hem alışmak hemde rodajı bitirmek için. Daha sonrasında standart modda şöyle bi 1000km falan yaptıktan iyice motora alıştıktan sonra sport modda...
  11. Routinues

Amin hocam herkese çok teşekkür ederim.
  12. Routinues

Teşekkür ediyorum taksit beni zorlamıyor fakat şuan taksit parası hariç yeme içme gezme sigara ve benzin param rahat yetiyor ancak. Şu anda ekstra olarak bir eğitime para verecek durumda değilim zaten kartlarımın tüm limitleri motora gitti şu anda ama düşünüyorum ilerleyen zamanlarda eğitim...
  13. Routinues

Teşekkür ediyorum🙏
  14. Routinues

Teşekkür ederim hocam çok sağ olun ☺️
  15. Routinues

Sağolasın teşekkürler kardeşim darısı başına. Fotoyu arkadaş çekti habersiz çekmiş suratım kötü gözlerim falan kapalı çıkmış tek foto da olduğu için kapatmak istedim. :ROFLMAO:
  16. Routinues

Sağ olasın teşekkürler. Benim motorun faturası kesilirken birisi daha arayıp bilgi almıştı stokla alakalı benim motorun satışını yapan personel abi alacaksan elini çabuk tut son 2 stok gibi bir cümle kurdu duydum onu zaten ben bütün bayileri aradım not aldığımda çoğu bayide stok yoktu stoğu olan...
  17. Routinues

Çok teşekkürler sağ olun eksik olmayın 😇
  18. Routinues

Teşekkür ederim 🥰
  19. Routinues

Aynen öyle aldık bakalım hayırlısı.
  20. Routinues

Ruhsat da 2024 model olarak geçecek fakat 2025 kasa birebir aynı.