Arama sonuçlarınız

1. Routinues

titreşim önleyici telefon tutacağı önerisi

Benim dediğim bu değil bu; https://www.nukrotech.com/nukrotech-mrt-road-titresim-modullu-telefon-tutucu
  2. Routinues

titreşim önleyici telefon tutacağı önerisi

Nukrotech MRT Road 4 yastıklı olan modeli almanız lazım onun birde yastıksız modeli var inşallah onu almamışsınızdır. Quadlock'lar çok pahalı 3-4bin den başlıyor.
  3. Routinues

Hornet 750 çamurluk arayanlar toplansın

Valla önemsiz parça gibi gözükse de benim için motorda çamurluk çok önemli bir parça özellikle de yaz kış sürüyorsanız ve eğer işlevini yerine getiriyorsa parasını da hak ediyordur. PUİG kendi yaptığı plastik parçasını 130€'ya satıyor 6200 TL yapar bu da tabi sadece ürünün fiyatı bu ülkemize...
  4. Routinues

Bu işler öyle yürümüyor be tommy abi 😂 Türkiye'de hatri sayılır çoğu büyük marka zaten kopyacı. Özellikle motosiklet camiasında. 1755351907 Bence değil. Fiberglas bu arada plastikten üretmiyor adam puig'in ki plastik lütfen iyi okuyalım mesajları 😂
  5. Routinues

PUİG'in plastik çamurluğu 130€ o da 6-7k gibi bir fiyata geliyor. Bu arkadaş Rize'de oturuyor shopieri var 4000TL ye satıyorum dedi grupdaki üyelere de dediğim gibi ön çamurluk uzatmayı hediye ediyor. 21 Ağustos da İstanbula gelecekmiş ben sipariş verdim elden teslim edecek bana Zeytinburnu'na...
  6. Routinues

Arkadaşlar motoru aldığımdan beri çamurluk mevzusu kafamı kurcalıyordu bende derin bir araştırma yaptım bu konu ile ilgili ve sonunda aradığımı buldum. Önceki konumda bazi arkadaşlar gp kompozit üzerinden NC'nin çamurluğunda ufak bir kesme biçme işlemi yaparak hornete uydurduklarını görmüştüm...
  7. Routinues

Tek Teker Önerisi

@Adem20 Üstteki yorumu sanırım kaale almamışsın ama bence alman gereken mesaj orada duruyor.
  8. Routinues

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

USER1'de kullanıyorum artık P:1 EB:1 TCS:1 olacak şekilde. Rodaj bittiğinde Standarta almayı düşünüyordum ama almayacağım çünkü standart modun default ayarlar 2-2-2 şeklinde kitapçıkta yazıyor böyle yapmak yerine USER2'de kendime P:2 EB:1 TCS:1 şeklinde bir ayar yaptım onunla süreceğim. İyice...
  9. Routinues

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Al benden de o kadar! Biz babuşla geldik babuşla gideriz arkadaş.
  10. Routinues

Yok hocam İstanbul Beykoz 1754872715 Onları denedim zaten ya sport mod ve standart da yapmıyor böyle sorunun tcs olduğu bariz belli ama benim asil takıldıgim nokta tcs nin gazi kestiğinde tekrar gaz açabilmek için gaz kolunu tamamen kapatip tekrar açmak yoksa istediğin kadar çevir gaz yemiyor...
  11. Routinues

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Allah rahmet eylesin ama bir laf var; Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar...
  12. Routinues

Standart mod ve sport mod da çıkmayı da denedim hiç böyle bir sorun yok ama yagmur modunda bunu yapmasi tuhaf tamam kısıtlarsin motoru ama bu bence anormal bir durum dediğiniz gibi rodaji beklemeden aslında kayit açtirmak lazim video kanıtları ile birlikte önlerine sunmak gerek.
  13. Routinues

@LynXMaSTeR @Punctum https://streamable.com/1ttiza https://streamable.com/zeotue https://streamable.com/jhxdqn Bence bunun zincir gerginliği ile falan alakası yok çünkü ben gerginliğini kontrol ettim her şey normal olmasi gerektiği gibi, motor şuan 500km de her her bayır çıktığımda bu sorunu...
  14. Routinues

Ben öyle aldım işte ruhsatta 2024 model olarak geçiyor ama 2025 model makyajlı kasa hocam. Şöyle oluyor aslında 2025 model motorlar bayilere 2024 yılının son çeyreğine gelmeye başlıyor bayilerde onları satıyor.
  15. Routinues

Zincir gerginliğini bende kontrol etmedim valla ne yalan söyliyim rodaj bakımına götürdüğümde onu özellikle söyleyeceğim ben de.
  16. Routinues

Aşırı dik bir bayır çıktınız mı yavaş yavaş yarım debriyaj ile? Düz yolda veya hafif bayırda yapmıyor zaten bizim evin bayırı malum conk bayırı gibi olduğu için :ROFLMAO:
  17. Routinues

Gerçekten şaka gibi honda gibi bir marka bunu nasıl atlar aklım almıyor. Hem çirkin gözüküyor hem de çok fazla kir topluyor. Amortisörün olduğu yerde aynı zamanda beyin de var büyük sıkıntı yağmurlu havalarda.
  18. Routinues

@Punctum @LynXMaSTeR hocam motora arka çamurluk arıyorum ama bulamadım var mı bildiğiniz çamurluk satan bir site. Yolun bütün boku püsürü arka amortisöre geliyor yağmurlu havada sürmediğim halde böyleyse yağmurlu havada sürdüğümde hayal edemiyorum. Honda neden bu motoru çamurluksuz yapmış onu da...
  19. Routinues

Teşekkürler deneyeceğim söylediklerinizi geri dönüş yaparım 1-2 güne.
  20. Routinues

@LynXMaSTeR @Punctum Bir şey sormak istiyorum motorda elektronik gaz kolu olduğu için motoru teslim aldığımdan beri hep rain mod'da kullanıyorum ve şuan da 250km de motor. Bayır çıkarken yarım debriyaj yaptığımda bazen motor gaz yemiyor daha doğrusu gaz kolu boşa çıkıyor gibi bir hissiyat...

Yeni mesajlar