Arama sonuçlarınız

1. Routinues

Sizce kışın deri eldiven mi ? Tekstil Kumaş Eldiven mi?

Deri yazın terletir, kışın ise üşütür bu montun en güzel giyme mevsimi sonbahar ve ilkbahardır. Kışın en güzel seçenek su geçirmeyen veya su kaydırma özelliği olan gore-tex ekipmanlar tercih etmektir ama ben bakımlarını eksik etmem yağmur çamur altında da giyerim diyorsan orası senin bileceğin...
  2. Routinues

Ns125 ile uzun yol yapılabilir mi

Hocam balıkesir-kocaeli dediğin yer arası 250km falan zaten mola vermeden bile gidilir yani çok fazla büyütmeyin gözünüzde.
  3. Routinues

Tırt lastik vs sıfır lastikle tura çıkmak

Yeni bir çift lastik ile gitmek tabii ki daha mantıklı yukarıda arkadaşın dediği gibi lastik rodajı maks olsun olsun 200km olsun eğer sportif kullanıyorsanız 100-150'lere bile düşebilir.
  4. Routinues

Motora hangi yağı koydurayım?

Arkadaşlar konuyu daha fazla hortlatmayalım isterseniz çoktan kapandı konu goygoy yerine dönmesin lütfen 🙏
  5. Routinues

Zincirimi temizliyorum iki güne yine aynı oluyor

Petrol Ofisinin Zincir Yağını veya Würth HHS Drylube (Kuru Yağ) deneyin. Bende eskiden Motul C4'den başka bir yağ kullanmıyordum aynı sorunları bende yaşadım çok toz topluyor ve zinciri berbat hale getiriyor gerçekten piste falan çıkmıyorsanız böyle bir yağa gerek yok şehir içi kullanımda Petrol...
  6. Routinues

Piçtir onun yağı o olmaz
  7. Routinues

Konu çoktan çözüldü hocam son 2 sayfa goygoy 🤣
  8. Routinues

Motor alacağım fakat motorum satılmıyor.

Çok doğru ben mesela horneti motorum satildaydi 480e peşin alacaktım ama satılmadığı için mecbur taksitle aldım. 200bin peşin 400bin vade farksiz akbanka 12 diğer bankalara 8 taksit yapıyorlardi akbanka şubeye gittim 400bin limit çıkarmadılar bende mecbur İş Bankasindan 8 taksit almak zorunda...
  9. Routinues

Abi piyasa kötü dediğimiz ikinci el piyasasından bahsediyoruz zaten kendi ağzınla söylüyorsun herkes sıfır motor alma derdinde bu taksitli kampanyalar cart curt çıktığından beri adam ikinci ele o parayı vereceğime üzerine az daha koyar sıfır alırım diyor eee hal böyle olunca ikinci el piyasasi...
  10. Routinues

Liste fiyatı 674bin TL olan Hornet 750 nakit kampanyası ile 480bin, 500bin bazi bayilerde 525bin gibi fiyatlara satılıyor geçen hornet WhatsApp grubunda motorunun satılmadığından şikayetçi bir arkadaş vardı geçen sattım yazmış kaça gitti diye sordum 320ye verdim dedi fıkra bu kadar 🙂 Piyasa o...
  11. Routinues

Bizim millete zaten yeter ki kavga olsun pc nin başında çekirdek çitleyip acaba daha ne kadar ileri gidebilecekler diyordun dimi 🤣
  12. Routinues

2. El Husqvarna Svartpilen 125 alınır mı?

Ülkemizde bu tarz markalar pek tutmasada alınır güzel motor.
  13. Routinues

rs200 motorum için 4 mevsim lastik önerisi

Bütçe problemin yoksa Metzeler Roadtec 01 veya Pirelli Angel City tercih edebilirsin. Arkadaşım da TVS 200 var Anlas Winter Grip kullanıyor yaz kış ve aşırı memnun ona da bakabilirsin f/p olarak. CHATGPT şöyle bir karşılaştırma yaptı belki sana bir referans olur.
  14. Routinues

Ehliyet kursuna erken yazılmak

Türkiye'de yaşıyorsun boş ver en mantıklısını yapmışsın parayı önceden vermiş olman iyi malum bu ülkede ne zaman neye zam geleceği belli olmuyor 16 yaşının tam dolmasını bekleyiver.
  15. Routinues

Yaralanmalı Kaza Sonrası Süreç

Çok geçmiş olsun 🙏
  16. Routinues

Aynen kimin üslubundan nasıl bir karakterde olduğu belli oluyor. Senden korkan senin gibi olsun İstanbul Beykoz'da oturuyorum istediğin zaman buyur gel moderatöre şikayet butonu kullanmazmışmış ayy çok korktum :) Sen anca önündekini şamarlarsın :ROFLMAO: Sana burada yaşından ötürü ağzımı...
  17. Routinues

Rodaj yağı diye bir şeyin varlığından bahsetmedim demedim ben zaten lütfen mesajlarımı iyi okuyun ya okuma probleminiz var yada anlama probleminiz. Rodaj yağının sırf motor parçalarının ilk alışma sürecinde kullanıldığı için adının RODAJ YAĞI olduğunu bende biliyorum zaten ama buna başka ne...
  18. Routinues

Hay senin kafana söktüğüm motorlar kadar taş düşsün emi. Rodaj yağı diye bir şeyin olmadığın sırf rodaj yapılsın diye yağ üretilmediğini bende biliyorum bay çok bilmiş onun adına rodaj yağı denmesinin sebebi hani her motorun rodajında kullanıldığı için rodaj yağı deniliyor olabilir mi acaba bay...
  19. Routinues

Ben rodaj yağında kesinlikle yarı sentetik ve tam sentetik yağ kullanılmadığına dair bir metin okumuştum sadece mineral yağ kullanıyorlarmış ne kadar doğru bilemem tabi orası tartışmaya açık bir konu. Burada kalınlıktan kastım motorun içerisinde oluşan filmin kalınlığından bahsetmiştim.
  20. Routinues

Belki rodaj yağından kaynaklı bende öyle hissetmiş olabilirim malum rodaj yağı kalın bir yağ ilk 10-30 yağ deneyimim bu bundan önceki rodajını yaptığım sıfır motorlarda rodaj yağından sonra 10-40 koydurmuştum hep bu kadar farklı bir hissiyat almamıştım ama bunda aldım. Sonraki ara bakım 6bin km...

Yeni mesajlar