Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sırf alabilmek için QNB'den görüntülü konuşma ile hesap açtım dediğiniz gibi etiket kısmında 6. sınıf gözükmüyor 5. sınıf gözüküyor fakat kart kısmını seçip 6. sınıfa tıklandığında her zamanki gibi 6. sınıf hgs stoğumuz tükenmiştir uyarısı geliyor :ROFLMAO:
Yukarıda adını saydığım bütün bankaların internet şubelerine teker teker girip denedim yine yok hiçbir şekilde 6. sınıf ibaresi çıkmıyor.
Uğraşmak istemiyorum bununla unutkan bir insanım ceza eklensin istemiyorum.
Geçen zaten 3 kere geçtim köprüden ilkinden ve son geçişimden 20 tl alırken ikinci geçişimden 90tl gibi bir ücret çekmiş hgs nin kendi sitesindeki mail adresine mail attım ama hala geri dönüş yapmadılar.
1758744801
İnternet sitelerinden hic denemedim bir de onu deneyeyim bakalım.
Ziraat, Garanti, Yapı Kredi, İş Bankasi, Vakıfbank, Akbank hepsinin mobil uygulaması yüklü hepsini denedim ama nafile ziraat de zaten başvuru yapılmıyor sadece bakiye yükleme yeri çıkıyor.
Nasil aldınız 6. Sınıf gözükmüyor bile?
Arkadaşlar 6. Sınıf HGS alabilen var mı aranızda? Tam 2 aydır 6. Sınıf HGS almak ile uğraşıyorum. Hiçbir mobil bankacılık'da 6. Sınıf hgs yok 1'den 5'e kadar var. Semtimde bulunan PTT Merkez şubelerine gittim şu anda elimizde 6. Sınıf yok 1 haftada bir gelin kontrol edin dediler işimi gücümü...
Kesinlikle ve kesinlikle değer. @tommygun abimin dediği gibi riderdenim'in eski kalitesi maalesef yok firmada nedense bi salmışlık var son yıllarda. Bu belki de The Biker Jeans ile olan rekabet yüzünden olabilir çünkü yanlış hatırlamıyorsam Türkiye'nin ilk motosiklet pantolon üreticisi...
Önemli olan motosikleti almak değil motor her türlü alınır kredi çeker yine alırsın önemli olan onun yürütme masraflarını karşılayabiliyor musun? Yürütme masraflarını karşılayamayacağın bir motoru almak resmen intihar :) Ömür törpüsü olur sonra size.
Bkz: HORNET 750 SIFIR BAYİ PARÇA FİYATLARI
Normalde bu soruna cevap olarak başka bir memleket de olsaydık evet derdim ama Türkiye'de olunca mecburen hayır demek zorunda kalıyorum. Şimdi neden diye soracaksın söyleyeyim; Bu memleket de eğer paran varsa ve bileğine güveniyorsan cebinde birikmiş kaç para varsa o paraya eşdeğer motorlara...
Gayet güzel seçimler bence ama bir şey tavsiye edeyim ekipman konusu gerçekten derin derya derler ya öyle bir şey bu yüzden başkalarından öneri alırken bütçenizi de belirtirseniz mesela atıyorum bot için maksimum 15k mont için maksimum 25k gibisinden tavsiye verecek olan arkadaşlarda ona göre...
Sırt üstü düştüğünüzde Allah korusun o cırt anında oradan çıkar ve sırt korumasının bir anlamı kalmaz @shruikan dediği gibi terziye gidip bence de bir cep yaptırın çok riskli o şekilde.