Arama sonuçlarınız

1. Routinues

Yazın Ekipman Altına Giymelik İçlik

Deri mont olarak Dainese'nin ikonik modeli olan Avro D4 modelini kullanıyorum. Yazlık fileli olarak ise yine Dainesenin Estrema modelini kullanıyorum. Aslında konu yanlış anlaşılmış benim demek istediğim şuydu; mesela kışın içinize kışlık içlik giydiğinizde vücudunuzu sıcacık tutar ve bu içlik...
  2. Routinues

Yazın Ekipman Altına Giymelik İçlik

Yaz aylarında deri motosiklet pantolonu ve motosiklet montunun altına giymelik içlik bakıyorum. Ben atlet kullanmıyorum, geçen yaz deri motosiklet montunun altına sadece kısa kollu t-shirt giyerek yaptım bütün sürüşlerimi ve aşırı terleme yapmıştı. Bu terlemenin önüne geçebilecek ama aynı...
  3. Routinues

Motosiklet sürücülerine indirimli akaryakıt

Güzel bir düşünce fakat yukarıdaki yorumlara katılıyorum. Ülkede ki art niyet duzelmedikce bu tarz şeyler boşuna yapılmış oluyor. Malum ülkemiz de deprem olduğunda arama kurtarma ekipmanlarinin fiyatlari tavan yapmış aynı şekilde korona döneminde de 5tl lik maskeleri 25-50TL lere kadar...
  4. Routinues

The Biker Jeans vs Riderdenim

Teşekkür ederim sağ olun.
  5. Routinues

Dün gidip iki mağazayı da ziyaret ettim seçimim biker jeans den yana oldu.
  6. Routinues

Hem Günlük Hem Kuryelik İçin Kışlık Korumalı Pantolon ve Mont (4Riders Herman 3 Pro)

Geçen bende riderdenim vs biker jeans adinda bir konu açmıştım daha sonradan mağazalarına gidip ikisininde kışlık pantolonlarini denedim en son biker jeans den cold killer modelini tercih ettim kış için birebir tavsiye ederim kesinlikle.
  7. Routinues

Son dönemlerde dinlediğiniz en güzel şarkılar

Motor sürerken vazgeçilmez listem.
  8. Routinues

Yamaha 2025 yeni motosiklet fiyatları

Sıfır ürün takıntım yok abi bu arada ikinci el de alır binerim tabii ki fakat model olarak MT25 ve R25 dedim mi maalesef ben şüpheye düşüyorum çünkü motorun kullanıcı kitlesi malum ortada sürekli tek teker yapan mi dersin artistlik yapacağım diye sürekli motoru red line'a sokan mu dersin...
  9. Routinues

Yamaha 2025 yeni motosiklet fiyatları

Ben şuan aktif olarak 250SR kullanıcısıyım. Önümüzdeki yaza motoru satıp 2025 model R25 veya MT25 alırım diyordum ama bu gidişle alamayacağım galiba 2024'ün güncellenmiş fiyatları böyleyse 2025'i düşünemiyorum. Bir de bunlar liste fiyatı yani 😂 Tabii ki yine ülkemizde hiç bir bayi motorlari...
  10. Routinues

Doğru diyorsun Okan abi katılıyorum. 😂
  11. Routinues

İçlik tavsiyesi

Decathlon'dan BL100 içlikler yerine BL500 içlikleri tavsiye ederim. Kendim de BL500 kullanıyorum ilk başta aldığımda BL100 almıştım alt üst sonra BL500 aldım alt üst şöyle söyliyim BL500 BL100'e göre kat kat daha iyi...
  12. Routinues

Teşekkür ederim Tommy abi 🙏 Valla benim de gönlüm Biker Jeans'den yana ama denemeden bir şey diyemem bi hasanpaşaya gidip riderdenim mağazasını ziyaret edip giyip denemek lazım. Aynı şekilde oradan çıkıp Ataşehir Biker Jeans'e gidip yine orada da deneyip ona göre bir seçim yapacağım artık...
  13. Routinues

Öneri, tavsiye ve yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini değerlendireceğim.
  14. Routinues

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Aaah bee bu acıttı
  15. Routinues

Arkadaşlar önümüzdeki hafta 1 adet yazlık 1 adet kışlık olmak üzere motosiklet pantolonu almayı düşünüyorum. Dainese, alpinestars, revit gibi markalarin deri pantolonlarindan almak yerine günlük hayatta da kullanabileceğim ama koruması vs düzgün olan bir pantolon bakıyordum. Yerli malı olan...
  16. Routinues

Mont Bilmecesi

Anne Babası Almanya'da yaşıyor zaten Almanyada'da bu tarz ikinci el ve sıfır motosiklet ekipmanlari satan mağazaları vardı abisi ile birlikte işletiyorlardı o uniyi burada okuyup bitirip burada tek yaşamaya karar verdikten sonra burayada mağaza açmaya karar verdi fakat hala dükkan bakıyor...
  17. Routinues

Mont Bilmecesi

Unutmamışken şöyle odanın ve ürünlerin bir kaç resmini atayımda almak isteyen veya düşünen varsa nasıl ürünlerle karşılaşacağı hakkında bir fikri olsun. Not: Üzerinde etiketi olan ürünler hiç giyilmemiş sıfır faturalı ürünler. Etiketi olmayanlar bir iki kere az giyilmiş ikinci el ürünler zaten...
  18. Routinues

Quick Shifther hakkında

Abi Afganlar diye okudum affet 😂
  19. Routinues

kaskta buğu sorunu

Buğu önlemek için değil de yağmurlu sürüşlerde vizörün üzerinde nokta nokta su damlacığı kalmasını ve görüşünüzü bozmasını istemiyorsanız sürüşe çıkmadan önce bir adet patatesi evet bildiğiniz patates 😂 Bıçakla ortadan ikiye bölün sarı renkli olan iç kısmını vizörün üzerinde iyice gezdirin...
  20. Routinues

Mont Bilmecesi

Olur. Ben arkadaşla bir konuşayım sizinle dm üzerinden iletişim sağlarım.

Yeni mesajlar