Arama sonuçlarınız

1. A

Motosiklet için yaptığım tek tekerlekli römork yorumlarınızı alabilir miyim?

Değerli yorumun için teşekkür ederim. Uğraştırdı biraz ama tabi ki hiçbir şey can güvenliğimizden önemli değil. Test sürüşünden sonra risk görürsem eğer proje çöpe gidecek tabi ki. 1776582764 Ben de hareket halindeki durumundan bahsettim zaten. Motosiklet sürekli giderken onu çekeceği için...
  2. A

Bunun kendisi tek başına dengede durmayacak motorla birlikte dengede duracak. Bu şekilde yapıp kullanan bir çok kişi var. Motosiklet hareket ettikten sonra arkadan sürekli römorku çektiği için denge oluşuyor ve tek tekerlekli olduğu için de motosiklet gibi sağa sola yatarak hareket edebiliyor...
  3. A

Yorum için teşekkürler. Bir kaç eksiklikten biri de bağlantı kısmı. Sağa sola ve aşağı yukarı hareketli bir bağlantı parçası yapmayı düşünüyorum
  4. A

Öncelikle merhaba. Forumda yeniyim. Honda CBF 150 kullanıcısıyım. Haftasonu kamp, gezi vs. için bir römork yapmak istedim. Henüz denemedim, motosiklete bağlandıktan sonra sürüşümü etkiler mi etkilemez mi bilemiyorum. Bir kaç eksikliği tamamladiktan sonra deneyeceğim kısmetse.Gözünüze çarpan...

Yeni mesajlar