Arama sonuçlarınız

1. A

CC motor büyüklüğü hk.

Aslan parçası, Forum sitelerinin ne anlama geldiğini bildiğinden emin misin? Forum siteleri bilgi alışverişi için var, İnsanlarla dalga geçmek için değil. ( Sadece goy goy yapmak için de açılanlar vardır illaki ama motosiklet forumu bunun için kurulmamıştır diye düşünüyorum) Ben goy goy yapmak...
  2. A

CC motor büyüklüğü hk.

O da olabilir. Forumda bir kaç kişi de gülücük atıyor daha çok gaza geliyor. Eğlenceli değil, komik hiç değil. Bunun farkına varıp biraz daha yaşına göre davranacağını umuyorum.
  3. A

CC motor büyüklüğü hk.

Şahsen ben hiç eğlenmedim. İnsanlar konu açıyor yardım almak için tak alta dalga geçerek resim atıyor. İnsanları güldürmek için sohbet kategorisine bir konu açalım, hiç durmadan oraya atsın birşeyler gülmek isteyen orda gülsün bence
  4. A

CC motor büyüklüğü hk.

Bildiğin konularda bilgi mi verdin? Bir konu açtım aynı konuya iki defa dalga geçen resimler attın. Şimdi adam bir soru soruyor aynı şekilde dalga geçen resim atıyorsun. Bunlar benim gördüğüm. Şimdi tutup da eski mesajlarına bakacak kadar önemsemiyorum seni açıkçası. Bildiğin konuya yardım...
  5. A

CC motor büyüklüğü hk.

Halâ devam ediyorsun. Az ötede gül kendi kendine.insanlar yardımlaşmak için burada. Buraya gelip insanlarla dalga geçme. İnsanlara yardım edeceksen et, etmeyeceksen dalga geçmek için yorum yazma lütfen.
  6. A

CC motor büyüklüğü hk.

Bugüne kadar kimse söylemedi sana sanırım ama komik değilsin. Anca kendi kendine gülersin
  7. A

CC motor büyüklüğü hk.

Forumun Cem Yılmaz'ı. Her konuda neden yardımcı olmak yerine böyle dalga geçer gibi görsel atıyorsun. Çok mu eğleniyorsun böyle yapınca 1777002468 Su soğutmalı 150 cc, Hava soğutmalı 125 cc den daha güçlü olur tabi ki. Ehliyet konusunda sorunun yoksa ruhsatta 50 yazan 125liklerden uzak dur...
  8. A

Motosiklet için yaptığım tek tekerlekli römork yorumlarınızı alabilir miyim?

İmalat yapanlar kasa kısmını kendileri üretiyor. Kendimiz yapmaya kalkınca kasa yapmak sorun oluyor. Geri kalan kısımlar neredeyse standart şase
  9. A

Güzel tasarım. Sanırım üretimini yapıyorlar
  10. A

Güzel olmuş tebrikler. Ben de mil seviyesinde yaptım bağlantı noktasını. 1776742827 Hep bir dalga geçme çabası içindesiniz. Ben kimse bana bişey yapamaz demiyorum, bana serbest demiyorum. Ceza yazmak isteyen polis topcase de yazar diyorum. Hatta görüyoruz orijinal egzoza bile ceza yazıyorlar...
  11. A

Faydalı bilgi için teşekkürler 1776698658 Tip onayı olmaması çürük çarık bişey yaptığım anlamına gelmiyor. Sonuçta satmak için üretmiyorum. Kendi kullanımım için ürettim ve emin olun o tip onaylı dediğiniz ürünlerden daha sağlam yaptım. Hem kendi güvenliğim için hem trafikteki diğer kişilerin...
  12. A

Motorun arkasını kapatmıyor sadece plaka kapanıyor ama yine de römorka sinyal ve stop lambası ekledim. 1776689995 Mevzuatta olmayan birşeye tip onay belgesi çıkarılır mı? Adamlar bunları motorun arkasına takıp dünya turuna çıkıyor.
  13. A

Bu düşünceyle hiç yola çıkmamak gerekir, önde giden araç bozulup aniden durabilir hiçbir aracın arkasından gitmeyelim o zaman. Motosiklet arkasından gitmeyelim dengesi bozulup düşebilir. 1776688523 Yorum için teşekkürler. Evet bu tasarım daha şık duruyor ve dediğin gibi güvenlik açısından...
  14. A

motorun aküsüyle telefon şarj etmek

Evet arkadaşların dediği gibi eğer farlar falan da açık değilse sadece telefonla bitmez akü saatlerce takılı kalsa bile bitmez. Tam dolu bir motosiklet aküsü normal bir telefonu 10 defa bile tam şarj edebilir. Yani iki ihtimal var. Ya akü ölü, ya da sadece telefon değil farların da açıktı.
  15. A

Mevzuatta motosiklet römorku diye birşey yok. O yüzden onay almak gibi bir durum söz konusu olmuyor. Kamp vs. için kullananlar var römork ve polislerin ceza yazmadıklarını söylüyorlar. Her polis aynı değil tabi ki 99 tanesi görür bisey demez 100üncü ceza yazar. Şehir merkezlerine çok girmedikçe...
  16. A

motorun aküsüyle telefon şarj etmek

15 dk telefon şarjıyla akü bitmesi pek mümkün değil. akü zaten boş olabilir mi?
  17. A

Evet biraz riskli. Uyarın için teşekkür ederim.
  18. A

Evet motor biraz küçük kalıyor. Cbf 150 Azami yük 180-190 kg civarında. Ben 80 eşim 60 kg 140 kg yapıyoruz. Sınırlar içinde kalacağız diye düşünüyorum.Yine de Motoru zorlamamak da fayda var. Ek olarak düz yolda eşimle birlikte 100ü görüyorum
  19. A

Tercih meselesi tabi ki. Sonuçta yetişmeye çalıştığım bir işim yok, gezmeye çıkıyorum gideceğim yere 110-120yle gideceğime 70-80-90 la giderim ama varacağım yerde daha rahat ederim kafasındayım aslında. 1776611621 Olay işte budur! Tabi Dünya turu değil de küçük bir Türkiye turu deneyebiliriz 😄
  20. A

Daha önce römork kullananlar sıkıntı yaşamadıklarını söylüyorlar. Şehir içine girmemekte fayda var hem güvenlik için hem de ceza olaylarından kaçınmak için. Dediğin gibi ceza yazmak isteyen topcase bile yazabilir çoğumuzun ruhsata işli değil 1776599351 Teşekkür ederim hocam. Evet bunu...

Yeni mesajlar