Arama sonuçlarınız

1. muhiddnevrn

Servo motor ile Elektrikli katlanır plakalık

Elektrikli katlanır plakalık yapmak istiyorum proje hakkında bi bilgim yok sadece servo motor ile yapıldığını duydum. Şöyle bi motor bu iş için yeterlimidir...
  2. muhiddnevrn

Ankarada olup 2.el motosiklet alımında yardımcı olacak

Motosikletimi sattım yeni motor bakıyorum motordan çok iyi anlamam etimesgut civarında 2.el motora bakmaya gelebilecek olan bi hayırsever arıyorum :D Ulaşım imkanım var sadece vaktinizi ayırmanızı rica ediyorum.
  3. muhiddnevrn

Karbüratör tıkanmış tahliye hortumundan benzin boşalıyor.

Motorun benzin deposu paslı bayaa bi :) haliyle karbüratör tıkanmış sanırım benzin musluğunu açınca şakır şakır benzin boşalıyor tahliye hortumundan. Daha önce bi karbüratör temizlemeye çalıştım beceremedim.Bunuda açıp berbat etmek istemiyorum.Açmadan temizlemenin bi yöntemi varmıdır depoya bi...
  4. muhiddnevrn

Çinli crossların sesi

Cross motor almayı düşünüyorum xt 125 r,asya rx250 cross arasındayım ama farkettimki bu motorlardan bi kawasaki 250 crossundaki ses gelmiyo gelmesini beklemiyorum benzemiyor bile.Ybr 125 sesi geliyor resmen. Tek silindir olmasındanmı kaynaklanıyor, 5000 tl bütçeyle alınacak cross istenilen sesi...
  5. muhiddnevrn

Beyni yanmış Hyosung 650r :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-cok-hesapli-motor-arayanlara-167476582/detay İlandaki motor beyni yanık yazmışlar,beyin pahalı birşey değil sanırım windye 10 liraya almıştım.Farklı bi sorundanmı bahsetmek istemiş anlamadım.Fiyatı uygun geldi alıp grenajları yaptırsam...
  6. muhiddnevrn

Bu motora dönüştürmek için en uygunu hangisi

Motosiklet bu cc olarak büyük sanırım 4 silindir gibi ama tipi benzetmek istesem yani gidon,far,ayna vs birde arka lastiğin ölçüsünü arttırmak isteyince Mondialin 250 mr destrosu Hyosung 250 naked hangi model daha uygundur yada bunlar uygunmu :)
  7. muhiddnevrn

Pumarax L7 3 tekerlekli atv

Piyasası nerdeyse yok sanırım elimde kalma gibi bi durumu olurmu,yedek parçada sıkıntı çekermiyim bilgisi olan varmı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-pumarex-pumarex-l-7-250-cc-degisiklik-isteyenlere-takasli-164648231/detay
  8. muhiddnevrn

Ankaradan Erzuruma motor satışı

Motorumu Erzurum'dan almak isteyen birisi var,satışı nasıl yapabilirim,motoru otobüsle yollayabilirmiyim.
  9. muhiddnevrn

17 yaşındasın ehliyet raporu alamazsın

Sağlık ocağındaki aile hekimi 17 yaşında olduğumu ehliyet raporu veremeyeceğini söyledi :queen: 15 mayısta yaşım a2 için tutuyor.Ehliyet raporunu nereden alabilirim hastanede aynı durumla karşılaşırmıyım.
  10. muhiddnevrn

Fiyatı düşürdüm masrafsız windy 125

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-ihtiyactan-kanuni-windy-125-masrafsiz-163662050/detay İlan no:163662050
  11. muhiddnevrn

satılık kanuni windy 125cc

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-bakimli-masrafsiz-kanuni-windy-160823656/detay Model:2009
  12. muhiddnevrn

Polise yakalandım

Saat 21.00 gibi arkadaşlarla oturuyorduk ben motora yaslanmıştım ekip geldi yanıma güldüler :D motor kimin dedi babamın dedim,ehliyeti sordu yok dedim plakayı sorguladı tc mi sorguladı arabayı süren insaflı çıktı yolladılar.Motor yolun kenarında park halindeydi o şekilde bi işlem yapma yetkisi...
  13. muhiddnevrn

Ehliyet Yasası Değişiyormu

Merhabalar a2 ehliyet için sürücü kursuna gittim 29 mayısta stajyer ehliyet çıkması bekleniyormuş,stajyerle birlikte a1-a2 ayrılacak diye söylendi.Başka bi kurs öyle bişey olmadığını söyledi.Biraz araştırdım stajyer ehliyet çıkacak söylentisi sürücü kurslarının uydurması diyenler var bu konuda...
  14. muhiddnevrn

Stop lambası Kesintisiz çalışıyor

Motor çalışır durumdayken park lambası vs herşey kapalı olduğu halde stop lambası tam güç çalışıyor.Kablosunda bi sorun yok elektriği nerden alıyor,sorun ne anlamadım
  15. muhiddnevrn

ups aküsü motosiklete uyarmı

12 volt 7 ah ups aküsünü 125 cc motosiklete taksam bi sorun olurmu
  16. muhiddnevrn

Muayeneye götüreceğim motorun sahibin değilim.

Motor babamın üzerine kayıtlı.Muayeneye ben götüreceğim vekaletname gerekiyo gibi şeyler okudum.Ayrıca yaşım 17 muayeneden geçirebilirmiyim.
  17. muhiddnevrn

Depodan benzin gelmiyor yardım

Benzin deposunun kapağı açıyorum benzini koyunca musluktan akmıyor.Arada bi geliyo ama düzensiz geliyo(kapak açık haldeyken) 1 lt benzin olduğu içinmi oluyo acaba :)
  18. muhiddnevrn

Karbüratöre benzin yetişmiyor.

Motoru aldığımdan bu yana aynı sorun.Sorun tam olarak ne bulamadım.Motoru çalıştırıyorum ısınıyor.Biraz gidince boğuluyo gibi oluyo ve stop.Depo kapağını açıyorum veya jikleyi kaldırıyorum çalışıyor birkaç dakika sonra yine stop.Hava ayarı yapıldı.Karbüratör değişti,hava filtresi değişti,Benzin...
  19. muhiddnevrn

Scooter uyumlu ateşleme bobini Commuter modeline uyarmı

Sipariş yanlış gelmiş.CG-cup uyumlu bobin siparişim yerine scooter uyumlu bobin yollandı. Resimdeki bobin şuan elimdeki Bana bundan gerekli. scooter bobinini bunun yerine uydurabilirmiyim.
  20. muhiddnevrn

Sigorta sürekli atıyor

Motorun elektriği birden kesiliyor.Cam sigorta var.Sigortanın kablolarıyla oynayınca elektrik tekrar geliyo.Bi gidip bi geliyo.Cam sigortanın kablolarında temassızlıkmı var acaba yoksa biyerlerde kaçakmı.

Yeni mesajlar