Arama sonuçlarınız

1. M

İl Dışı Peşin Olarak Motor Almak..

Anneyi ikna edebilmek büyük başarı vallahi. Ben motosikletimi aldıktan sonra annem 3 gün beni eşşek diye çağırmıştı. Örneğin: Eşşek, yemek hazır oldu, eşşek evde su bitmiş git su al yoğurt al bana da sigara al, eşşek çık şu çöpü at 😂 Anlaş winter grip 2 kışın bayağı başarılı sanki yaz aylarında...
  2. M

Botlarımdan içeri su girdi ne yapayım?

Gülü seven dikenine katlanır abi
  3. M

İnsanoğlunun nankörlüğü ve adapte olması hakkında

Motosiklet sürdükçe güzelleşiyor, üstünde anı biriktirdikçe seviliyor. Motosikletinden soğuduğun zaman atla motosikletine git virajlı ormanlık dağ yollarına dağ bayır gez, virajların tadına var kaskındaki interkomdan sevdiğin müziklerin eşliğinde. Yalnız olmayı sevmiyorsan gruplara takıl gez. Ya...
  4. M

Alt yağmurluğun paçaları lastikliydi lastikleri söktüm gitti 1761661936 Bundan da var bende bisiklette kullanırım diye aldım motor yokken henüz. Arka çantaya atmak lazım gelir gibi
  5. M

Çekemedim abi önümü göremeden eve geldim 😁 vizör ıslanıyor eldiven kenarıyla siliyorum da yağmurlu havada extra buğu yapıyor açıyorum gözlük ıslanıyor 1761594418 Botlar komple deri ve uzun boğazlı sadece bileklerden içeri su girmesini engellesem yeter. Bileklere geçireceğim tozluk tarzı su...
  6. M

Merhaba arkadaşlar, Bu akşam eve dönerken İstanbul'da felaket yağmur vardı. Alt yağmurluk ve motosiklet botu kullanıyorum ama yağmurluğun paçaları çok geniş olmadığından botların içine sokuyorum. İstoç önü otoyolun en sağ şeridinde yerde biriken su motosikletin depo hizasına kadar sekti orada...
  7. M

Kaçaklar motosiklet grubu olarak adlandırdığımız bir motosiklet grubu var dediğin gibi...

Kaçaklar motosiklet grubu olarak adlandırdığımız bir motosiklet grubu var dediğin gibi buluşmalar yapıyor. 05398478393 numarasından Emrullah Bey'e ulaşabilirsin. Grup aradığın konuyu gördüğüm için yazıyorum.
  8. M

16 yasindayim motor almalımıyım

Motoru ilk aldığın zamanlar bir heves edersin ama zamanla alışırsın. Bu foruma girip konu açtığın telefon, PC vs. kadar dikkatini dağıtmaz. Motorun içindeki yağ 1 yıl boyunca özelliğini korur. Akünün bitmemesi ve lastiklere hep aynı yerden yük binmemesi için 2 haftada bir mahallede 1 tur atsan...
  9. M

Rks rk125s alıcam ama alinca hangi lastigi takim

Spontini iki tane tanıdığımda vardı. Bir tanesi bakım yüzü görmemiş en az 10bin km kadar, en sonunda yağ değiştirmeye karar verdiler tapayı bir açtılar, 300 ml kadar simsiyah jöle çıktı içinden. Yeni yağı koyup devam ettiler motor gayet yürüyordu. Diğeri de çok hor kullanılıyordu 2 tane 130...
  10. M

Parçası bulunuyor 2012'den beri üretilen bir motor. Hatta geçen hafta Dursun motor firmasından komple debriyajını 1600 liraya aldım tası, göbeği, her şeyi içinde. 8900 km tapagaz kullandım bunu, bir kere fren balatası sürtüyordu kaliperim pistonunu temizleyince düzeldi, şu an statör kapağından...
  11. M

Halka arzda yok

Cümlenin sonuna "yatırım tavsiyesi değildir" yaz geç. Biraz daha özenli olsun dersen "tabi ki bu benim görüşüm katılmak ya da katılmamak sana kalmış" gibisinden şeyler yaz.
  12. M

Bizim insanımızın herbokolog olması durumu

İşin garibi de herbokologlardan en çok çeken meslek gruplarından biri de yazılımcılar. Kurumsal firmalarda değil ama aile şirketlerinde, kobilerde çalışan yazılımcılar herbokolog patrondan çok muzdarip oluyor iş hayatında. Mesela ben, gömülü yazılım için işe alındım fakat lise mezunu patron bana...
  13. M

Kadın motosiklet sürücüsünü darp ettiler!

Tabi ki olayın bu kadar içinde olunca tarafsız kalamayız ama müdahil olurken karşı tarafı kışkırtmadan yapmak lazım bunu. Soğukkanlılığını koruyarak iki tarafı olabildiğince ayırmaya çalışmak ve kendi tarafını yatıştırmak lazım. Kendi tarafının yanında karşı tarafa sözlü veya fiziksel saldırıda...
  14. M

Kadın motosiklet sürücüsünü darp ettiler!

Üstüne vazife olmadığı halde olaya karışıp konuyu alakasız yerlere (yaş baş vs.) çekmeye karışıp ortalığı karıştıran da kendisi. Arabadan inmese olaya karışmasa iki sürücü sözlü olarak tartışıp basıp gidecekti muhtemelen.
  15. M

İlk yağmur, ilk kaza

Oluyor gibi sanki
  16. M

120/80/17 bulunan bir ölçü değil zaten. Önü 90/90/17, arkayı 130/70/17 olarak kullanıyorum. Pirelli Angel City kullanıyorum, yol tutuşu orjinal pet şişe lastiğine 10 basar, yağmurda da dansöz gibi kıvırtmaz. Kışın da Anlaş Winter Grip 2 kullanıyorum, o da gayet iyi tutunuyor.
  17. M

Egzoza bulaşık teli sokmak

Replika (çakma) egzoz pişmanlıktır. Maalesef ucundaki susturucu bir şeye yaramıyor her şekilde durmadan yelleniyor o egzoz. Ucuna tel tıksan arkadaşım dediği gibi motor boğuluyor tıkmasan ananın kulakları çınlıyor, eninde sonunda da polis motorundan indirip gazı köklüyor sonra çekici alıp...
  18. M

TRK 702 X almayın! | RKS karmaşası | alternatif motosikletler

Benelli 702X fiyatı dediğiniz gibi geçen yılın sonundaki kadar cazip değil, QJ SRT900X fiyatı bence mantıklı, Avrupalı muadillerinin yarı fiyatına özellikleri gayet iyi, çoğu arabada olmayan donanımlara sahip bir motosiklet. Şahsen kullanacağım motosikletin üstünde "RKS" yazmasından gocunmam...
  19. M

g-string, motosiklet, kask cezası

Diyelim motosiklet satış servis işine girdin, Suzuki bayisi aldın. Hayabusa ile V-Strom 1000 modellerini dükkanın en önüne, vitrinine, en görünür yerine koyarsın değil mi? Bu patron da en iyi malını herkese gösteriyor işte.
  20. M

Beykoz'da servisin alkollü sürücüsünün çarptığı motosikletli genç hayatını kaybetti.

Zıkkımın kökünü içseydi davar oğlu davar. Paramın son kuruşuna kadar ekipman alıp yaz sıcağında bile giysem de, kurallara harfiyen uyarak sürsem de, sıfır motorun lastiği naylon diye kauçuk olanı ile değiştirsem de, ek hakimiyet eğitimi alsam da bu davarlar yüzünden böyle evden her motosiklet...

Yeni mesajlar