Arama sonuçlarınız

1. wing50i

Uzun yolda kasık ve bacak ağrısı

Bende de uzun yolda artçıyken oluyor bu tarz ağrılar, boyum uzun olduğu için arkada iki büklüm oluyorum ve göğüsten baldırlara kadar kramp giriyor bi kaç gün.
  2. wing50i

İzmir ve Çevresindekiler için 19.10.2025 İzmir Karagöl Programı

Benim esekle gelsem kabul eder misiniz araniza ? 😁
  3. wing50i

En Az Sorun Çıkaran 50cc Çinli Tavsiye

Abi motor ehliyetim yok diye almistim ben de ama keske ehliyet alip en azindan 125lik bir motor alsaymisim diyorum. Simdi ehliyetim var ve gozume kestirdigim model qj ltm125, kurye motoru yapicam onu.
  4. wing50i

En Az Sorun Çıkaran 50cc Çinli Tavsiye

Wing alma... Pejo veya sym al derim
  5. wing50i

Sonbaharda terletmeyen ve üşütmeyen doğru mont seçimini nasıl yapıyorsunuz ?

Üst için: Tayt + rüzgar ceketi + 4 mevsim mont Alt için: Tayt + Sert kot pantolon + dizlik Bu kombolarla rahat ediyorum Izmir şartlarında
  6. wing50i

Yağmurda 17 Paket Sakız Teslimatı Kuryeyi İsyan Etti

var böyle tipler, Aylık ev alışverişi yapana da söver, cips-kola alana da... benim favori siparişlerim kondom, kayganlaştırıcı gibi ürünler, at cebe git sıfır zahmet 😀
  7. wing50i

Xmax 250 mantıklı bir başlangıç mı?

Adv 350 al bir ömür bin
  8. wing50i

Kuba Trendy 50 cc motorum çoğu paraçası değişmesine rağmen çalışmıyor

Ateşleme bobinini değiştir kanka 1760016746 Egzoz patlama olayına tamiciler hemen subap diyor para koparmak için ama önce bobini kontrol ettir yüksek ihtimal sorun orda
  9. wing50i

Sizce scooter kaç kmde bir yağ değişmeli?

Motor dandik olduğu için yağ kaçırma, eksiltme falan da olucaktır o yüzden 2000km riskli, sen 1500'ü geçirme. Tecrübe konuşuyor hacı 50cc çin işkencesi çekiyorum 2 yıldır...
  10. wing50i

Tek Yönlü Yolda Geri Dönmek İstedi, Motorcuya Çarptı! Motorcunun ayağı kırıldı

Çok basit, kasten adam öldürmeye teşebbüsle yargılanıp hapis cezası alması gerekli.
  11. wing50i

Lastiklerimi Değiştirdim

Hayırlı olsun kral
  12. wing50i

kaza yaptım çocuklarım gitti

Geçmiş olsun. Umarım iyisindir. Naylon lastiğe güven olmaz. Kaza anı da genelde zor hatırlanır normaldir. ( bunun adrenalinle ilgisi olduğunu söylerler ama araştırmadım emin değilim )
  13. wing50i

Lastiklerimi Değiştirdim

Motoru soruyorum :D
  14. wing50i

Lastiklerimi Değiştirdim

Reis ne aldın
  15. wing50i

Motosikletin Zayıf Atletik Fizik İnsanlara Daha Çok Yakışması

Bence her motorun yakıştığı bir tipoloji var. Mesela; Racing => bodur, tıknaz Chopper => kalıplı, boylu Enduro => 1.80 boylarında fit vücutlu Cross => boylu, zayıf Scooter => sadece bayanlar ,,,diye gider :D
  16. wing50i

Kadın motosiklet sürücüsünü darp ettiler!

Bu videodaki olayın benzerini yaşadım, uzun uzun anlatmıcam ama ben yaşlınız var çoçuğunuz var yolunuza gidin derken karı-koca inip üzerime yürüdüler. Ağzımdan tek bi hakaret çıkmadığı halde adam bana küfretti. En son dayanamadım yumruk attım bi tane. Lavuk direk arabanın torpidosuna koşunca...
  17. wing50i

Kadın motosiklet sürücüsünü darp ettiler!

Bence videodaki tek masum kişi motorcu kızın sevgilisi. Kavga niye çıkmış kim haklı kim haksız hiç önemli değil, benim kız arkadaşıma böyle yapsalar o arabayı içindekilerle birlikte yakabilirim.
  18. wing50i

İlk yağmur, ilk kaza

Hocam o iş biraz karışık. Prosedürü tam anlamıyla ben de bilmiyorum ama ilgili doktora, polise vs göre değişiyor yapılan işlemler. Benim girişim de TK olarak yapıldı, doktor adli rapor da yazdı. Fakat hastane polisine durumu izah ettikten sonra tutanak tutmadılar ifade falan da almadılar.