Arama sonuçlarınız

1. KaioKen

Balıkesir - İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale Motosiklet Yolculuğum

Herkese merhabalar. Daha önce konusunu açıp tavsiye istediğim ve gerçekleştirdiğim yolculuğumu sizinle paylaşmak isterim. Dominar 400 (lanet tek silindir) ile yaptığım bu yolculukta titreşimden mabadı bir yerlerde bırakmış olsam da genel olarak yollardan keyif alarak sürdüm. Genel olarak...
  2. KaioKen

19-20-21 Haziran Tarihli Balıkesir - İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale Turu İçin Tavsiye

Merhabalar baylar bayanlar. Hazır havalar da fazla ısınmamışken arkadaşımın yanına 1-2 gece kalmalı bir Marmara turu yapmayı planlıyorum. Güzergahları aşağıya bırakıyorum. Önerebileceğiniz yerler, görülmesi gereken anıtlar ve/veya yollar mevcutsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Buna ek olarak aynı...
  3. KaioKen

18 Nisan 2026 Balıkesir - Balya - Yenice - Çan - Bayramiç - Küçükkuyu - Edremit Gezim

Merhabalar. Bu hafta da havanın güzel olmasını fırsat bilip (aşırı rüzgarlıydı şansıma) motosiklet ile yine bir yarım körfez turu yaptım. Balıkesir merkez çıkışlı, Balya > Yenice > Çan > Bayramiç > Küçükkuyu > Altınoluk > Edremit ve yine Balıkesir rotasında sürdüm. Rüzgâr biraz can sıksa da yine...
  4. KaioKen

5 Nisan 2026 / Balıkesir - Bergama - Burhaniye - Balya Rotam

Pazar gününü ve havayı fırsat bilerek Dominar 400 motosikletim ile haftasonu ufak bir gezinti yaptım. Genellikle sakin - virajlı yolları ve köy yollarını tercih ediyorum. Balıkesir ve çevresinde arkadaşlar varsa haftasonları -iyi havalarda- birlikte dolaşmak isterim. Canlı rota...

Yeni mesajlar