Arama sonuçlarınız

1. P

Lurca aksiyon kamerası, inceleme

Adamların yapay zekayla süslenmiş şablon shopify sitesi, gmail mail adresi ve bir cep telefonu numarası var sadece. Şirket bilgisi, adres vs hiçbir şey yok. Hizmet şartları, gizlilik politikası vs başka yerlerden kopyala yapıştır. Sitede kopyalama, sağ tık, F12 vs engelli. Bu kumara girenlere...
  2. P

Honda CB1000 GT: Fireblade Ruhu, Touring Konforuyla Buluştu

Honda son yıllarda Kawasaki'nin tasarımcıları mı tuttu naptı ya. CB1000 bildiğin Z1000, bu motor da Versys 1000 olmuş.
  3. P

Eldiven seçimi: Held Score 4.0 vs Knox Conniston. Hangisini almalıyım?

Keşke yıllarca dayansalar. Tabii ki kullanımınıza bağlı ama eldiven ömrünü 2-3 yıl/20 bin km olarak düşünün. Genelde ilk sezondan sonra dağılmaya başlıyorlar maalesef. Eldivene ayırdığınız bütçeyi buna göre tekrar düşünün derim :)
  4. P

6. sınıf HGS rezilliği

2016'da PTT'den 6. sınıf almıştım. Bankalar vermiyordu o zaman. 2022'de de İş Bankası'ndan uygulama/site üzerinden 6. sınıf aldım. Kargoyla kart geldi. Güncel durumu bilmiyorum.
  5. P

Seviyorum Laaaan..

Ben de Volta için açtı sandım :D
  6. P

Kaza yaptım suçlu çıkarmıyım

Milletteki bu özgüvene bitiyorum ya. Takip mesafesi koymuyor, fren yapmayı bilmiyor, büyük olasılıkla ekipman da yok. Kaza yapıp bir de millete salça oluyor 🤦‍♂️
  7. P

Motor için spor ayakkabı önerisi

Forma ve Shima markalarının daha makul fiyatlı ayakkabıları var. Dainese'nin distribütörü kendini premium olarak konumlandırıyor ve fiyatlarını yüksek tutuyor. Kolay kolay indirim yapmazlar bu kafayla.
  8. P

Motosikletime çöp döküldü..

Taşınmak çözüm mü? :) Yeni taşındığınız yerde aynı medeniyetsizliğin olmayacağının garantisi ne? Yeni yerde de çöp atmak yerine, üst komşunun çocuğu her gece tek kale maç yapıyorsa ne olacak? Bunlar yaşamadan öğrenebilinen şeyler de değil maalesef. Ben de gürültü yüzünden taşınmıştım. Yeni...
  9. P

35 bin km'de Forza 250 mi yoksa sıfır Joymax Z+ mı?

Forza da yeni sayılır. Joymax güzel, iyi, hoş da, daha pahalıya alınacak bir motor değil. Ben 2 sene önce Z+'ı 200 bin TL civarına vade farksız 9 taksit mi ne aldığımda, Forza karaborsada 280 bin TL idi. Ucuz marka/modellerde sıfır almak çok mantıklı olmayabilir. Üretim hatası çıkarsa onunla...
  10. P

2. El motor alımında nelere dikkat edilmeli

İlk motor olarak böyle bir şey almayın. Motordan, hayattan, her şeyden soğursunuz :)
  11. P

Honda Akıllara Zarar Motosiklet! | Honda NX500 | Reklamsız, Hilesiz, Hurdasız Yorum.

13 dakika boyunca max 9500-10500 devir çeviren motorun 9000 devrinde titreşim olduğunu mu söylüyor, yoksa bana mı öyle geldi? Allah başka dert vermesin.
  12. P

Sıfır motor fiyatları

Sorun bayilerde değil de üreticilerde gibi duruyor. TMax "premium" scooter olarak geçiyor ve fiyatı 15000€. Clio'nun fiyatı da 14000€. Not: İlk karşıma çıkan Slovakya fiyatlarıdır. Vergi mergi durumlarını bilemiyorum.
  13. P

SYM markasını nasıl konumlandırırsınız?

1.5 senedir Joymax Z+ kullanıyorum. Aslında Forza almak istiyordum ama karaborsa olduğu için eledim. Liste fiyatı 240 iken 280'den aşağı gitmiyordu. Bu rezil piyasada 9 taksit 200 civarına Joymax almıştım. Ama satarken de aynı şekilde ucuza satılacak. Motor, yürüyen aksam olarak sağlam...
  14. P

Bir senkron ayarı uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor

Abov. ChatGPT bizden akıllıymış, forum altyapısı salakmış. İndis/dizi operatörleri çıkmıyormuş burada.
  15. P

Bir senkron ayarı uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor

Yapay zekanın yazdığı kod bu kadar oluyor işte :) Min/Max değerleri bulmak istemiş ama array'deki değerlere erişmemiş. Ayarlarken pinMode(sensorPins, INPUT)... Okurken sensorValues = analogRead ... Min/Max bulurken sensorValues > maxVal (ve minimum için de tersi) olması gerekiyor. Ekleme...
  16. P

Kamp masası tavsiyesi.

Bende şu masa var: https://www.koctas.com.tr/katlanir-kamp-masasi-47-cm/p/2000032851 Kahvaltı için iş görür ama biraz küçük. Kayışlarını gerince masa yüzeyi sağlam oluyor. Nurgaz/Campout markasının daha sağlam masaları da varmış ama katlı hali 75cm olduğu için büyük gelir.
  17. P

motomax indirimi hakkinda

27 Mayıs'ta bot ve yağmurluk siparişi vermiştim. 5 Haziran'da botu kargoya verdiler, yağmurluğu iptal ettiler. Yağmurluktaki indirimi de hediye çeki olarak tanımlamışlar. 9 Haziran'da da 2. bir iade girmişler. Bu da sanırım faiz farkı. Kampanya sürecini çok acemi yürüttüler ama hem hediye...
  18. P

Motosiklet için sandalye ve masa

Bol çubuklu pratik kamp sandalyeleri candır. Sırt çantasına bile 2 tane sığıyor. Joymax'in sele altının ön tarafına 2 tane sığıyor. Ancak genellikle ilk senesinin sonlarına doğru plastik birleşim yeri kırılıyor. Üzerinde çok hareket etmeden, ölü gibi oturmak gerekiyor. Yedek parça diye bir şey...
  19. P

Kulak Tıkacı 3500 Lira

Satıcı bir şekilde tekil ürünleri yurtdışından getirtip satıyor. Normal distribütörlük, ticaretten ziyade özel sipariş gibi fiyatlandırma yapıyor.
  20. P

motomax indirimi hakkinda

Büyük olasılıkla indirim olmayan ürünleri komple gizlediler. Dün öğleden önce baktığımda da kulak sağlığı kategorisi boş gözüküyordu.

Yeni mesajlar