Arama sonuçlarınız

1. SlymnKaya

250.000tl NE ALINIR

Rutubet/Paslanma konusunu bilemiyorum, bilenler yardımcı olacaktır. Hiç sormadım ama ilk motorunuz mu olacak? İlk motor ise hintli bakmak daha mantıklı gibi geliyor, hem parça erişimi servisi olur hem de nispeten daha uygun fiyatlı olur
  2. SlymnKaya

120K Bütçede Başlangıç Motoru Önerisi

Aldınız mı bilmiyorum, benim ilk motorum RTR200 oldu. 125lik düşünmedim hiç nedense. İlk zamanlar biraz dikkatli olmakta fayda var yinede. ilk bindiğimde büyük ve ağır gelmişti açıkcası, Arora veya Scuter gibi değil. Biraz sakin sakin boş yollarda vs süre süre alıştım motora, sonra trafiğe...
  3. SlymnKaya

250.000tl NE ALINIR

Açıkcası haklısınız, basit periyodik bakımda bile saçmalayan servisler varken güven duymamamız normal KTM 250ADV baktınız mı?
  4. SlymnKaya

250.000tl NE ALINIR

Ehliyetiniz ne biliyorum ama bana 650MT mantıklı geliyor.. ama bana mantıklı geliyor size nasıl olur bilemedim. Bu arada 650MT ye A2 kullanır diyende var ne kadar doğru bilmiyorum
  5. SlymnKaya

Eldiven bedeni tam gelmedi yıkanır mı?

Peki, eldiven daraltılır mı? Eldivenim genel olarak elime oluyor ama bir/iki parmak ucundan uzun kalıyor. Sünnet ettirsek ortalama bir terzi düzgün yapabilir mi? Dikişlerde dayanımı yüksek özel ip vs kullanılıyor mu?
  6. SlymnKaya

Hacizli motor kullanmak zorunda olmam

Evet şu durumda pek seçenek kalmıyor gibi, elden ya da başka yerden borçlanılarak haciz kaldırılacak
  7. SlymnKaya

Banka ile görüştünüz mü? Şu durumda bankadan yapılandırma talebinde bulunup haczi kaldırmalarını isteyebilirsiniz
  8. SlymnKaya

Öncelikle geçmiş olsun. Yaşınız da genç, atlatırsınız zor günleri bir an evvel umarım. Haciz kaynağı nedir? Motosiklet kredisi mi? SGK borcumu? nedeni nedir?
  9. SlymnKaya

Motosikletli, Kırmızı Işıkta Bekleyen Minibüse Çarptı

Kazadır olur, keşke olmasa, şükür maddi hasar varmış sadece, bir anlık dalgınlık kötü sonuçlar getiriyor. Önüne bakmak en temel şey iken... aklı neredeydi acaba
  10. SlymnKaya

Ekipman Değerlendirmesi

Tavsiye için teşekkürler, değerlendireceğim.
  11. SlymnKaya

Batum - Gürcistandan aksesuar

Uyarı için teşekkürler, arabayla gidip sınırdan yaya geçeceğim, belki bir gece kalıp dönerim. Bir kere daha gitmiştim, dediğiniz gibi motor pek yok, D sınıfı araç ise bol
  12. SlymnKaya

Batum - Gürcistandan aksesuar

Herkese selamlar. Yakın bir zamanda Batum’a gitme planım var. Henüz tüm motosiklet ekipmanlarımı tamamlamış değilim, Batumda merkezde motosiklet ekipman ve aksesuarı bulabileceğim ve uygun fiyata alabileceğim yer önerebilir misiniz? Bot, carplay, göğüs koruma, pantolon için dizlik gibi...
  13. SlymnKaya

cc yukseltmek 200cc

Selamlar, ben motosiklete yeni başlayanlardanım. RTR200 ilk motorum, kendimce planım bir/iki yıl belli rotaları tamamladıktan sonra motor değişmek. Burada en önemli nokta bence şu, motoru test etmek. Sahibinden ya da bayiiden bi motor bulup deneme sürüşü yapın derim, gidişi oturuş posizyonu...
  14. SlymnKaya

Bugün Neden Herşey Beni Buldu?

Geçmiş olsun, bazen insanın kötü ya da dalgın günü olabiliyor, büyük bir şey olmasında kalanı çözülür
  15. SlymnKaya

Ekipman Değerlendirmesi

Baktım hemen... 5000TL civarı fiyatı varmış, öncelik ayakkabı ve dizlik, yaza doğru tekrar değerlendiririm bütçeyi yormamalı bir anda. Notumu aldım, tavsiyenizi değerlendireceğim, Teşekkürler
  16. SlymnKaya

Ekipman Değerlendirmesi

Şu ürüne bi bakabilirsiniz. Çin malı sanırım, başka yerlerde de vardır elbet. Ürün hakkında fikrim yok siz sorunca bakındım ve denk geldim. Stokta yok görünüyor ama Aliexpress de vardı diye hatırlıyorum Birde Mototaş da şu ürün var ama hiç alışverişim olmadı oradan
  17. SlymnKaya

Ekipman Değerlendirmesi

Öncelikle geçmiş olsun. İnterkom olarak başkası ile bağlantı kurabilecek bir şey olması da iyi olur, belli mi olur yaz günleri grup sürüşleri oluyor, katılabilirim de... aklıma çin malı q28 vs gibi kameralı modeller geliyor, fiyatları da uygun. Bir kullanıcı arkadaş memnunum demişti ama...
  18. SlymnKaya

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

44 yılda bir (ilk motorunu alan gariban 👋)
  19. SlymnKaya

Harley-Davidson X440 T Resmen Tanıtıldı. Harley Ruhu Öldü mü?

Harley hayranı bir sürü insan var, Ferrari hayranı olup oturduğu il de bile ferrari olmayanlar gibi, biraz parası olan yeni motora başlayan kitlesi için alınabilir. Birde pazarın geneline bakmak lazım tabi, büyük olasılıkla daha yüksek satış rakamları elde edip servis ve yan gelirleri arttırıp...
  20. SlymnKaya

Ekipman Değerlendirmesi

Hasanpaşa'ya gitmem şu dönem çok zor, belki yakın zamanda Ankara'dan bakabilir ya da internetten alabilirim. Desteğiniz için teşekkürler

Yeni mesajlar