Arama sonuçlarınız

1. Dyron21

TVS Raider 125 ECU/beyin reset

2 adet ecu var diye biliyorum başka bilgim yok
  2. Dyron21

motosikletimden pat diye ses gelip stop ediyor

teşekkürler hocam karbüratör ayarım yapılı subab ayarı buji bobinide yağ bakımıyla beraber yapıcam inşallah düzelir
  3. Dyron21

ben değiştirmedim babam değişmiş ne zaman bilmiyorum üzerinde marshall buji olması lazım 300km sonra fln yağ bakımında değiştiricem ngk ile
  4. Dyron21

yarın erkenden kalkıp sorarım (y)
  5. Dyron21

boştayken yada sürüş halinde pat paf puf tarzı bir ses gelip motor stop ediyor , boştayken stop ediyor sürüş halindeyken teker motoru döndürdüğü için geri çalışıyor ateşlemeden kaynaklı bir sorun diye düşünüyorum
  6. Dyron21

KTM rc390 mı Yamaha R25 mi

uzun yolda r25 daha rahat olur sonradan satmak istersende daha rahat satarsın
  7. Dyron21

motosikletime hangi ampulü almalıyım

normal h4 ampul taktım led mercekli vardı
  8. Dyron21

motosikletime hangi ampulü almalıyım

mondial sfc motosikletim kısa far patladı:( hangi ampulü almalıyım birde led far uyar mı gerek var mı
  9. Dyron21

En iyi motosiklet lastik markası hangisi(Michelin, Anlas,Pirelli, Metzeler) ?

cub motor varr hocam bende anlas mb34 ön 2.50-17 arka 2.75-17 bi kaç defa sonuna kadar yatırdım gayet güzel tuttu, geçende yağmurda kavşakta kaydım hala anlamadım neden kaydığını asfalttan galiba
  10. Dyron21

Otoparktan alınan 7-8 yıldır yatan 150KN projesi

video çekmeyi düşünüyor musun
  11. Dyron21

Dainese dry balaclava alınır mı

montunuz ne 1769457799 ben zincir marketlerden birinden almıştım balaklavamı 2 senedir kullanıyorum soğuğu geçirmiyor bu pahalı balaklavaların ne özelliği var ?
  12. Dyron21

Honda CB250R 140 geçmiyor

attığımız yazılım stage 1 olur bi zararıda yok diğer cblerden daha güzel gider, haritalara yazarsanız çıkar muratpaşadayız
  13. Dyron21

ağır bakımları yaptıktan sonra ecumastersa gel yazılımını atalım
  14. Dyron21

hangi ildesiniz
  15. Dyron21

CB125F Alma Arefesindeyim

cbfi sürdüm aşırı konforlu motor dengesini falanda beğendim arka kampana olmasına rağmen güzel tutuyor o kadar para veripte en azından önde abs olabilirdi bu arada ben aynaları beğenmedim belki siz beğenirsiniz
  16. Dyron21

Ekipman tavsiyesi orta bütçe

ben rgb kapalı 1 haftadır kullanıyorum bluetoothde gözsteriyo pil yüzdesini daha %10 düştü
  17. Dyron21

Ekipman tavsiyesi orta bütçe

interkomda y20 max alabilirsin ekolayzırdan bassları az arttırdım gayet yeterli rgb var ama kullanmıyorum
  18. Dyron21

vites pedalı sıkışması

rodaj bakımından sonra düzelmesi lazım istersen aldığın bayiye sor yinede
  19. Dyron21

motosikletime hangi buji uygun?

link sallar mısın?

Yeni mesajlar